Medica Estetica Reviews

Medica Estetica Reviews

3.9

Good - based on 35 reviews

medicaestetica.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (35)
Shirley Spoor
Shirley Spoor
2023-11-28
Mijn eerste behandeling heb ik hier gehad en heb tot nu toe geen enkele reden om ergens anders naartoe te gaan. De artsen zijn erg kundig, aardig en ze hebben mooie prijzen.
Nelly Schenkeveld
Nelly Schenkeveld
2023-11-15
Onlangs een bovenooglidcorrectie gehad (september 2023). Ik vond het heel spannend maar ben heel fijn geholpen. Dr. Firdausi en dr. Köse hebben me gerust gesteld en hebben goed uitgelegd wat er tijdens de operatie ging gebeuren. Ben heel blij met het resultaat!
Remon Vries
Remon Vries
2023-09-18
zuka alshammat
zuka alshammat
2023-08-26
R M
R M
2023-08-25
Ben weer super geholpen door dokter Firdausi. Deze dokter verstaat zijn vak. Dank je wel voor de goede service
Wanda Bregman
Wanda Bregman
2023-08-12
Mocht je hier naartoe gaan, een aantal adviezen: leg heel erg duidelijk uit wat je verwachtingen zijn, zorg dat je het gewenste resultaat tot in detail bespreekt, wees assertief en zorg dat je niet wordt geïnterrumpeerd en doe vooral geen Aptos-draadlift. Want je krijgt de draden, maar absoluut geen lift. De extra twee draden als een in your face geduwde service en nog geen 1/3 van de prijs terug, maken het gruwelijk teleurstellende gevoel niet beter.
Margaret van der Zouwen
Margaret van der Zouwen
2023-04-04
Ik kom al 10 jaar bij Medica estetica. Verschillende dingen over de jaren heen laten doen. Ull therapie, soft silhouet en Botox en fillers. Wat een fijne, betrouwbare en kundige arts. Hij adviseert altijd goed. Het resultaat is heel natuurlijk en ik word veel jonger geschat. Recentelijk een kaaklijn correctie gedaan! Wat een prachtig resultaat. Grote klasse !!!
Natasja de Kruijff
Natasja de Kruijff
2023-04-04
Ik kom al bijna 10 jaar bij Medica Estetica en ben dik tevreden. Ik kom voor botox en fillers en hou van natuurlijk en subtiel. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en ze nemen de tijd voor je. Van de botox heb ik zeker 5 a 6 maanden plezier!
Lee Chikita
Lee Chikita
2023-02-14
Ik ben tevreden en blij met mijn resultaat. drs. K. Firdausi weet precies het juiste effect te realiseren om er strak en natuurlijk uit te zien .
Wilma Snelleman
Wilma Snelleman
2022-07-19
Twee weken geleden geweest voor een Botox en filler behandeling, behandelt door Dr. FIRDAUSI. Het resultaat is prachtig, ik ben er heel blij mee! Ik raad deze kliniek zeker aan!
Wendy Ars
Wendy Ars
2022-07-15
Super tevreden over deze arts prijs-kwaliteitverhouding perfect stelt me altijd op me gemak ik kom hier al jaren en zou geen andere arts never nooit meer willen een topzaak! Ik heb twee weken geleden een aptos full face draden laten zetten en ben er suoer tevreden mee het heefet een super groot verschil gemaakt lijk een stuk jonger en frisser. wonder dokter!
Leyla Er sahin
Leyla Er sahin
2022-05-26
Deskundige artsen nemen de tijd en zijn super betrokken. Heel fijn.
p p
p p
2022-02-01
Ik heb gisteren een kin fillerbehandeling door dokter Firdausi van Medica Estetica ondergaan. Dit is denk ik alweer de 3e, of misschien zelfs 4e keer dat ik deze behandeling door hem heb laten uitvoeren. Ik ben super tevreden. Ongelofelijk hoe het hele gelaat er beter door gaat uitzien. De eerste 24 uur voelde de kin wat harder aan en deed het pijn als ik het aanraakte, maar dit trekt na een dag weg. Het profiel van het gezicht ziet er veel beter uit, ook al ziet niemand dat er 'iets' is gebeurd. Mijn ervaring is dat de gebruikte filler lang blijft zitten. Na ruim een jaar is het nog steeds zichtbaar. Ik kom al zo'n 7 jaar bij dr. Firdausi en wat ik heel erg waardeer is de goede zorg tijdens de behandeling en nazorg. Hij is heel integer, kundig en neemt de tijd. Hi zet de Fillers op zo'n manier dat ze niet uitlopen (zoals je bij de lippen van sommige vrouwen ziet, de filler zit er dan meer 'boven' dan in.) Ook al maakt hij de lippen, kin of jukbeenderen vol, het blijft er heel natuurlijk uit zien.
Mariella Arena
Mariella Arena
2022-01-29
Gisteren voor de tweede keer zes maanden na mn eerste afspraak weer geweest. Ik was heel erg blij met het resultaat van de botox behandelingtien. Dr . Firdausi heeft de behandeling gisteren gedaan en ik vertrouw op weer een goed resultaat en tot over 6 maanden!
Marlie Sommer
Marlie Sommer
2021-12-15
Heel ontevreden, onprofessioneel behandeld, ik adviseer niemand!!!
Saskia Coppens
Saskia Coppens
2021-12-06
Dat er een foutje wordt gemaakt, dat kan gebeuren. Helaas was het niet de eerste keer, dat ik in deze kliniek verkeerd gespoten was met Botox waardoor ik een hangende frons en Spock wenkbrauwen kreeg. Deze keer moest ik 2 keer terug voor een nabehandeling en ik werd beide keren niet eerder behandeld dan 2 weken na de vorige behandeling. (Kanttekening; een vriendin van mij wel, bij dezelfde arts). Beide keren gaf ik aan enorm te balen met hangend voorhoofd en Spock wenkbrauwen rond te moeten lopen. Geen reactie, laat staan excuses of compensatie. Beide keren niets. Sterker nog; bij de laatste nabehandeling zei Dr. Firdausi; “ja, maar hopen dat het nu wel goed is”. Ontzettend onprofessioneel, om zo behandeld te worden. Misschien heb ik nog mazzel gehad… De vorige keer dat dit gebeurde, heeft hij mij de nabehandeling (een volledige zone, om het allemaal recht te trekken), helemaal laten betalen. Overweldigd en stom als ik was, heb ik dat toen nog gedaan ook. Als je hier heen gaat, wees dan in ieder geval gewaarschuwd. Mij zien ze hier nooit meer terug. Hier is van service totaal geen sprake.
shahla Farhadi
shahla Farhadi
2021-11-22
Ik heb pas een filler behandeling bij dr ferdousi gehad met heel slecht resultaat. Niks laten doen bij deze kliniek, zonde voor je portemonnee
Reply from Medica Estetica 2021-12-26
Tijdens het consult is aan u uitgelegd dat u niet hetzelfde effect van de behandeling moet verwachten wat u 3 jaar geleden ook hebt gehad, immers is de huidkwaliteit in 3 jaar achteruit gegaan, tegen advies van de arts in heeft u gekozen voor betreffende behandeling.
S B
S B
2021-11-17
Gister voor de lipolaser behandeling voor mijn onderkin bij medica estetica in Rotterdam geweest. Best spannend, want ik wist niet wat ik kon verwachten in tegenstelling van de botox en fillers. Door goede uitleg was de spanning meteen verdwenen. Drie kleine prikjes en de verdoving is even een apartgevoel! Ik kan niet zeggen dat het pijn deed, ik zou het meer omschrijving als gek gevoel, je voelt gelijk dat de plek verdoofd is. En nadat alles verdoofd was begon het laseren waarvan je helemaal niks voelt. Ik heb een klein beetje zwelling, maar je ziet werkelijk nu al resultaat, dit zou met een week nadat de zwelling weg is nog beter te zien zijn! Ik ben 100 procent tevreden. De behandeling duurde slechts een klein half uur. Voor mensen die liever geen operatie willen ondergaan is dit de perfecte uitkomst! Ik raad het daarom iedereen aan! Ik ben zeer tevreden!
Ania Smietanska
Ania Smietanska
2021-09-13
Mijn wens was om mijn kaak,- en kinlijn wat strakker te laten lijken en Ik ben zo ontzettend blij dat Ik dit bij Medica Estetica heb laten doen. Ze neemt echt de tijd voor je, luistert goed naar je wensen zijn en tijdens de behandeling weet ze je goed gerust te stellen. Het resultaat is natuurlijk. Ik doe ook mijn lippen daar (lange tijd) en Ik ben blij met het resultaat. Ook alle dames achter de balie zijn heel vriendelijk.
Stella Noerio
Stella Noerio
2021-05-27
Onbetrouwbare kliniek. Lossen een klacht niet op. De 5 sterren hier zijn fake, kan niet anders. Ik raad af hierheen te gaan.