MEDIA ESSENCE Agencja Reklamowa

mediaessence.pl

MEDIA ESSENCE Agencja Reklamowa Opinie

Opinie Doskonały
4.9
38 opinii Zweryfikowany
MEDIA ESSENCE Agencja Reklamowa
%title%

%offer%

Opinie ( 32 ) 4.9

Michał Mikulski
Michał Mikulski
2024.02.22
Zdecydowanie polecam, kompleksowa obsługa www :) Będę wracał.
Wiktor Witarowski
Wiktor Witarowski
2024.02.16
Media Essence wykazało się niezwykłym profesjonalizmem i elastycznością, przekraczając moje oczekiwania dzięki indywidualnemu podejściu i kreatywnym rozwiązaniom. Komunikacja z Panem Karolem była płynna i efektywna, co znacząco przyczyniło się do sukcesu naszego projektu. Efekty ich pracy są imponujące, co sprawia, że z pełnym przekonaniem polecam tę firmę jako zaufanego partnera. Media Essence to gwarancja wysokiej jakości usług i satysfakcji klienta.
Piotr B
Piotr B
2024.02.16
Rzadko dzielę się komentarzami w internecie, ale z całą pewnością ten się należy. Polecam firmę Media Essence z Kalisza, przede wszystkim za ich profesjonalizm w działaniu, szybkość wykonania projektu i jego jakość. Wiem, że to rzecz gustu, ale grafika mają na prawdę pierwsza klasa. Bardzo mi się podobają jego projekty. Chętnie będę ich polecać dalej, a w szczególności Pana Karola ;)
Trazmet Lager Technik
Trazmet Lager Technik
2024.02.12
Z przyjemnością dzielę się swoją pozytywną opinią o firmie Media Essence , która stworzyła dla nas stronę internetową. Od początku współpracy byłem pod ogromnym wrażeniem ich profesjonalizmu, zaangażowania i kreatywności.
tomasz karolak
tomasz karolak
2024.02.11
Profesjonalna i rzetelna firma spełniła moje oczekiwania. Polecam !
Justyna Zielnik
Justyna Zielnik
2024.02.10
Przedsiębiorstwo Oczyszczania Miasta EKO współpracuje z agencją Media Essence od lat. Polecamy współpracę za terminowość fachowość i zaangażowanie. Zapraszamy na naszą stronę internetową to dzieło Media Essence www.eko.kalisz.pl
Tomek Kaczewiak
Tomek Kaczewiak
2024.02.09
Media Essence tworzyła od podstaw stronę internetową naszej firmy a także pełną identyfikację wizualną - papier firmowy, teczki ofertowe, wizytówki, katalog oraz prezentację w programie PowerPoint. Profesjonalizm i rzetelność z jaką zetknęliśmy się we współpracy z Agencją przerosła najśmielsze oczekiwania. Możemy śmiało polecać - i robimy to - zainteresowanym takimi usługami. My sami będziemy korzystać z ich pomocy w przyszłości.
Tomasz Pruchnik
Tomasz Pruchnik
2024.02.08
Profesjonalna agencja, szybka realizacja projektów. Polecam
CZP Nowe Miasto
CZP Nowe Miasto
2024.02.01
Bardzo profesjonalna i szybka realizacja zamówionych projektów. Pan Karol zadbał o to, żeby wszystkie sugestie i poprawki (niezależnie od ich ilości) zostały naniesione na projekt. Odpowiadał błyskawicznie i wyczerpująco na każdego maila i każde pytanie, zdecydowanie można czuć się przez niego zaopiekowanym. Zlecenie zostało zrealizowane naprawdę zaskakująco szybko i na najwyższym poziomie. Firma warta polecenia!
Aleksandra Stępień
Aleksandra Stępień
2024.01.19
Z firmą Media Essence współpracowaliśmy kilkakrotnie. Za każdym razem cechowało ich profesjonalne podejście i doradztwo. Dużym atutem we współpracy był szybki kontakt i szybka odpowiedź zwrotna. Działają sprawnie, z dobrym podejściem do klienta, zawsze otwarci na propozycje klienta :) Polecam serdecznie!!
tomasz antczak
tomasz antczak
2024.01.18
W Kaliszu i okolicy raczej najlepsi, korzystam z usług z przerwami od 14 lat albo dłużej.
Mirosław Jan Kowalski
Mirosław Jan Kowalski
2024.01.18
Pozytywne doświadczenie, dobry kontakt .
Rut Łozowska
Rut Łozowska
2024.01.18
Serdecznie polecam!
Aleksandra Timoszek
Aleksandra Timoszek
2024.01.18
Grafika dla branży beauty, wydruki, złocenia, rollup’y zawsze na cito. Firma godna polecenia. Skorzystam ponownie.
Anna Kałużna
Anna Kałużna
2024.01.18
Super, fachowa obsługa i fajne niekonwencjonalne podejście do projektu
Łukasz Skoracki
Łukasz Skoracki
2024.01.18
Bardzo dziękuję za dobrą, wieloletnią, współpraca. Wszystko zawsze na czas. Dobry kontakt i sprawną obsługa.
Salos Kraków
Salos Kraków
2024.01.16
Ciesz się że mogłem współpracować z tak profesjonalną ekipą. Zlecenie stworzenia od podstaw strony naszego klubu zostało zrealizowane w 110% :). Polecam tą firmę i życzyłbym sobie, żeby każdy tak podchodził do swojej pracy jak obsługa Media Essence. Wielkie dzięki!!! Polecam wszystkim. Jak tylko będę miał kolejne strony do stworzenia bez zastanowienia wrócę do tej firmy!!! Oby tak dalej
Paweł Centnar
Paweł Centnar
2024.01.16
Polecam serdecznie firmę Media Essence - bardzo miła i profesjonalna obsługa. Szybki kontakt i natychmiastowe podjęcie działania. Realizacji w 100% jak oczekiwałem. Jeśli macie gdzieś robić swoja stronę to tylko u nich. Jeszcze raz polecam
Gabinet Logopedyczny Paulina Kotkowska
Gabinet Logopedyczny Paulina Kotkowska
2023.01.17
poleca
Polecam! Świetny projekt i wykonanie. Spełnione oczekiwania w 101%
Odpowiedz z MEDIA ESSENCE Agencja Reklamowa 2023.01.17
Dziękujemy za ciepłe i miłe słowa, polecamy się na przyszłość👍
Indiana Wons
Indiana Wons
2022.10.25
Słabo .Profesjonał jak za komuny