Medikliniek Amsterdan Reviews

Medikliniek Amsterdan Reviews

4.7

Excellent - based on 91 reviews

medi-kliniek.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (91)
nevaquits cover nevaquits
nevaquits cover nevaquits
2024-02-19
The staffs are very welcoming and polite they explained every details in depts. They're very professional and do their best to offer great service . I give 5 stars
Shazaan Phansofkar
Shazaan Phansofkar
2024-02-13
Had my first PRP hair treatment here. Everything was quick . The procedure was well explained. My case was nicely evaluated and honest advice was given. Waiting to see the expected results. Already made another appointment with them
Nina van den Berg
Nina van den Berg
2024-02-09
Ik kom al jaren bij Medikliniek; dr Kara en zijn team zijn echt de beste. Altijd een hartelijk ontvangst en de botox-behandeling wordt met veel nauwkeurigheid gedaan. Wat ook opvalt is dat je merkt dat het team hun werk met veel plezier doet; het is een fijne plek. Voor patient en, ongetwijfeld, ook voor het team. Voor mij geen andere plek voor injectables!
Nadia Chahboune
Nadia Chahboune
2024-02-07
Zojuist een Microneedling en PRP behandeling gehad bij Barbara. Ze heeft alles super goed uitgelegd en geeft je veel tips en adviezen mee. Ook een hele lieve en gezellige dame. De service van het kliniek is top en ze doen er alles aan om je op je gemak te stellen voor de behandeling en denken met je mee. Ik ben erg blij met de behandeling en blijf hier terugkomen, eventueel ook voor andere behandelingen. Bedankt Medikliniek!!!
Althaf Syed
Althaf Syed
2024-02-02
Excelled Service and experienced Team. Highly recommended
Mohith Kotian
Mohith Kotian
2024-02-01
Overall a Good experience. Professional and knowledgeable staff ­čśŐ
Robin Hood
Robin Hood
2024-01-30
Een PRP behandeling gehad bij Barbara een hele lieve vrouw, heeft alles HAARfijn uitgelegd. Ben na de behandeling met een smile naar buiten gelopen. Thanks tot de volgende keer. Gr Yassine
Alaa Hussaini
Alaa Hussaini
2024-01-26
Great service! Barbara and Imaan are amazing and really knowledgeable. Imaan gave me excellent tips on how to maintain my hair.
Rens -
Rens -
2024-01-16
Super vriendelijk personeel en goede service
Rihan Shahab
Rihan Shahab
2023-12-09
PRP-behandelingen gehad. Goed geholpen hier en zag mooie resultaten van de behandeling.
M S
M S
2023-11-30
Super!
Anita Luif
Anita Luif
2023-11-30
Top behandeld !
Zehra Handan Aydin
Zehra Handan Aydin
2023-11-30
Dr Kara is geweldig. Hij is precies en begrijpt je gezicht
Manon W
Manon W
2023-11-23
Super fijne ervaring gehad na een hele slechte bij een andere kliniek. Ik heb lipfillers genomen en de pijn was echt minimaal in vergelijking met mijn vorige ervaring. Ik raad deze kliniek van harte aan.
Reply from Medikliniek Amsterdan 2021-09-05
Beste Manon W, Hartelijk dank voor je recensie. Wij zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Medikliniek
Laris lop
Laris lop
2023-11-17
Super professioneel, erg blij met het eindresultaat. Ik kom zeker terug.
Zahra Boufadiss
Zahra Boufadiss
2023-11-16
Zeer goede ervaringen bij Medikliniek. Professioneel team, mooie natuurlijke resultaten en fijne nazorging.
Magda Morti
Magda Morti
2023-11-14
Definitely recommend it! Very professional & friendly staff!
Agata Petrella
Agata Petrella
2023-11-13
Ik ben al jaren klant bij de Medikliniek en altijd zeer tevreden. Professionele aanpak , goede advies , deskundigheid.
Jen Han
Jen Han
2023-11-10
Dr Kara is my go to, highly recommend.
Shaolin Supa Groove
Shaolin Supa Groove
2023-11-10
Fantastisch, bedankt
Reply from Medikliniek Amsterdan 2023-10-16
Goedemiddag Shaolin, bedankt voor uw recensie!