מדבלנס - טופ איכילוב

מדבלנס - טופ איכילוב Reviews

Excellent rating
4.6
240 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (199)
irit tsedek
irit tsedek
2022.02.16
מקום ממוסחר. אין הקשבה אמיתית. הייעוץ בנאלי ורדוד. ניראות כביכול ברמה גבוהה. המידע המקדים לא מדויק. לא שונה מייעוץ רפואי שקיים במרפאה הביתית
Advertisement
Svetlana Zaretskaya
Svetlana Zaretskaya
2022.02.13
Я очень довольна лечением, которое мне предложили в МедБалансе. Я прошла курс иглоукалывания, мне составили индивидуальный план питания, а также были предложены растительные экстракты. В помощь для программы у меня была натуропвт Лидия, которое была очень внимательна, Я выполняла все её предписания. Я хорошо похудела. Много лет уже не чувствовала такой лёгкости. Упал уровень глюкозы. Я очень рекомендую эту клинику. В ней работают очень добросовестные люди.
Lena Pliner
Lena Pliner
2022.02.13
Несколько месяцев была пациэнткой клиники Топ Ихилов. У меня было много проблем со здоровьем, в том числе лишний вес, холестерин и высокий сахар. По прошествии трех месяцев сделала анализы крови и удивилась результатам. Все параметры намного улучшились. Могу от всего сердца порекомендовать КЛИНИКУ Топ Ихилов. Особенную благодарнось хочу выразить моему Натуропату Лидии, за профессиональное , чуткое и внимательное отношение. А так же Тине и Сергею, специалистам Су-Джук.
asaf raz
asaf raz
2022.02.09
נמצא בטיפול במרפאה מספר חודשים ורציתי להודות ולשבח את המרפאה והצוות המקצועי על שיטות הטיפול הייחודיות והמצוינות במיוחד את לידיה הנטורופתית. המון תודה וממליץ עליהם ממש
Rita Shvarthburg
Rita Shvarthburg
2022.02.09
Огромное спасибо Дине за подробную и целостную консультацию.
Advertisement
מרים אברהם
מרים אברהם
2022.02.07
אני מטופלת בקליניקה לטיפול רחב בכולסטרול,יל"ד, וסוכרת. אני מאד מאד מרוצה מהיחס והטיפים שאני מקבלת מאורית ואמירה. אני ממליצה בחום להגיע לקבלת טיפול בטופ איכילוב🌷
Bruria Iskhakov
Bruria Iskhakov
2022.02.06
Я очень благодарна клинике Топ Ихилов и куратору Лидии, за помощь и лечение. Спасибо большое Лидии за ее внимание, заботу и большое терпение. Чувствуется большое стремление помочь, заинтересованность куратора облегчить состояние пациента, ведь мы приходим к вам с чувством усталости и безнадежности, упрямые и не верящие, что нам помогут! Спасибо еще раз за внимание и заботу и за хорошее отношение!
Dudu Lumerman
Dudu Lumerman
2022.02.02
הגעתי לטופאיכילוב לפני 3 חודשים עם משקל 92 קילו.כולסטרול גבוה וסכרת. היום אני שוקל 84 קילו. בדיקות דם שלי השתפרו . אני מרגיש הרבה יותר טוב. קיבלתי טיפול מקצועי מידרי אלי לובושיץ ומינטורופתית לידיה. ממליץ בחום על המקום!!!
Sergei Niki
Sergei Niki
2022.01.30
Нахожусь на лечении в клинике ТопИхилов 3 месяца. За это время подудел, отрегулировал уровень сахара и холестерина. Чувствую себя прекрасно. Очень благодарен всем работникам клиники за теплое отношение и лично моим консультантам Лидии и Сегрею за профессиональную помощь и поддержку.Остаюсь под наблюдением ещё на пол года. Всем очень рекомендую Здоровье превыше всего.!!
Advertisement
Noga Migdal
Noga Migdal
2022.01.18
הגעתי ללא ידע מוקדם או המלצות על שיטת הטיפול וככל שעובר הזמן אני יותר ויתר מעריכה ומוקירה את הצוות ובעיקר דינה המדקרת המקסימה על היחס והטיפול המסור הצלחתי לעשות שינוי משמעותי בבריאותי. ממליצה בחום
שי לאופר
שי לאופר
2022.01.17
שמחתי להיות מטופל של לידיה הדיאטנית א.ידע רב ב הקשבה ג סיוע בתפריטים ד מענה מהיר לכל שאלה בטלפון או בוואטסאפ. התוצאות בהתאם. תודה.
eph pak
eph pak
2022.01.16
ראיתי פרסומת של מדבלנס שמבטיחים אחוזי הצלחה בשישטות שונות מאלה המקובלים נגד סכרת.למרות שהייתי סקפטי בכל זאת החלטתי לנסות.כבר מההתחלה הרגשתי כבר תוצאות שמאוד עודדו אותי לעשות את כל המאמצים לרדת במשקל לפי ההדרכה של גב' לידיה שגלתה המון ענין בהתקדמות ואכן ההתוצאות מדהימות.ירדתי יותר מ10 ק"ג והסוכר ברמות שלא הייתי מאמין אם הייתם שואלים אותי זמן קצר לפני הטיפול.
Pavel Tamarin
Pavel Tamarin
2022.01.12
Хочу полелиться своими результатами, которые очень меня радуют. Я пришел на лечение в клинику Медбаланс 17.11.2021. За почти два месяца курса лечения в клинике я похудел почти на 9 килограммов. Стал чувствовать себя намного лучше. Упал уровень сахара. Все предложенные мне процедуры я выполнял с большой ответственностью и все указания моего консультанта, натуропата Лидии. Я продолжаю свое лечение в клинике и даже привел сврю жену, для того ,чтобы она тоже прошла курс лечения в Медбалонс. Спасибо за профессиональное отношение к пациэнтам.
Advertisement
Liat M
Liat M
2022.01.04
Yulia Konon
Yulia Konon
2022.01.04
Меня зовут Юлия Конон.Мне 62 года. Я пришла на лечение в клинику Медбаланс 4.20.2021. У меня сахарный диабет 2 типа. Много лет я принимаю лекарства отсазара и делаю уколы инсулина. За 3 месяца курса лечения мой A1C который был 8.2 упал на 7.2. Сахар по утрам был 220, а сейчас 105. Я похудела и чувствую себя совсем по другому. Появилась энергия, позитивное настроение. Мне отказывались делать имплонтанты на зубы, поскольку был большой риск из за сазарного диабета, а сейчам зубные врачи сказали, что я могу вставить имплонтанты. Я очень благодарна клинике Медбаланс за прекрасное отношение к пациэнам, за терпение и оказанное внимание, а так же хочу побоагодарить моего нутрициолога Лидию за професиональный подход к моей проблеме. Спасибо Медбаланс.
Liat M
Liat M
2022.01.02
שלום רב הייתי אצלכם לפני כחודש ואני ממש מאוכזבת, מה שאמרו לי בשיחה וגם שאלתי שהגעתי אליכם , זה ממש לא הטיפול שרציתי אני הדגשתי שאני רוצה בדיקה התאמה לתזונה מה מתאים לי ומה לא, אמרתם לי שזה מה שיהיה אבל בפועל בכלל לא דיברו איתי על זה. אני לא מבינה למה שילמתי? בשביל להגיד לי שהכבד לא מתפקד טוב ושאני חייבת לעשות דיקור ואם אני לא יעשה לא יעזור לי כלום אני לא רציתי את זה, אתם ממש עשקתם אותי. אני אמא חד הורית ומפרנסת יחידה אמרו לי שעלות הטיפול הינה 1600 שהיא כוללת תזונה נכונה ומתאימה לי וליווי לשלושה חודשים ובדיקה נוספת לאחר 3 חודשים ללא עלות. ואתם לקחתם מימני עוד כסף. אתם ממש עובדים על אנשים ואומרים ללקוח מה שהוא רוצה לשמוע עד שלב הכסף. שניסיתי לשאול אמרו לי לשתוק ולהקשיב ולא התענינו באורח חיים שלי. ועוד בחוצפתו של מי שעושה את הדיקורים כשלא הצליח לשכנע אותי ואפילו לא טרח להקשיב לי, העביר אותי למישהי אחרת שתשכנע אותי לשלם עבור דיקור וצמחים.וחבל שאתם לא אומרים את זה לפני ומסתירים הכל לאחר כמה ימים שלחתם לי תוכנית שאתם כנראה שולחים לכולם שאין מצב שמישהו יעמוד בזה. הלכתי לרופאת משפחה שלי והיא אמרה לי שממש אבל ממש לא נכון שיש לי בעיה כרונית בכבד כמו שאמרתם לי. אתם פשוט נוכלים. אני רוצה בבקשה את כספי בחזרה לקחת לי עוד 100 ש"ח בטענה שאין לכם עודף לתת לי. שלחתי מייל על הנושא ולא היה שום התייחסות. ולא רק זה פונה אלי התזונאית ומבקשת מימני עוד לקנות תוספי מזון, וששלחתי לה את זה היא בכלל לא הייתחסה אלי ורצתה שאני עוד יגיע שוב.
חני יונסי
חני יונסי
2021.12.29
הגעתי לטופס איכילוב דרך פרסום בפייסבוק. עודף משקל. נפגשתי עם דר' אלי לובושיץ, מענה היה מקצועי , טיפול ויחס במרפאה מקצועי וחם, סובלני, אישי. ירדתי 6 קילו וממשיכה לדרך בריאה . תודה לצוות המרפאה ודר אלי וממליצה בחום 29.12.21
Advertisement
זהבה תורג'מן
זהבה תורג'מן
2021.12.26
אני בתחילת הטיפול בטופ איכילוב. מרוצה מהנטורופטית חלי רובין-מעניקה טיפול מסור ,מסבירה, מקשיבה לצרכים והכל בלבביות ובמאור פנים..הטיפול בדיקור מוכיח את עצמו…
Ilan Haran
Ilan Haran
2021.12.26
אני מטופל על ידי הנטורופטית לידיה ויש לי רק תשבחות על הטיפול ועל הסבלנות ועל הידע שלה
avraham eisdorfer
avraham eisdorfer
2021.12.23
הגעתי לטופ איכילוב בעקבות עחיה במדדי הסוכר. אנע סובל מעל 22 שנה ולוקח כדורים. חלק הקשה היה להפסיק במוצרי חלב, אבח הורדתי בהדרגה, מהתחלה זה הפחיד אותי מאוד, אבל התרגלתי בהדרגה. היום לאחר 3 חודשים הסוכר שלי 80-90, הורדתי כדור אחד ומרגיש מצויין. תודה לנטורופתית דבי ולצוות המרפאה על הטיפול ויחס. ממליץ בחום.