mathleaks.se

Mathleaks AB Recensioner

Bra omdöme
4.3
500 recensioner Verifierad
%title%

%offer%

Recensioner ( 140 ) 4.3

Lol from Europe
Lol from Europe
2023.12.20
Verifierad
Dålig support, service och förklaringar Både app och datorversionen kraschar ofta och det är svårt om inte omöjligt att få tag i supporten. När tjänsten kraschar så går det heller inte att skriva till teknisk support via formuläret. Usel service och mycket pengar som går åt till en tjänst som borde vara mer tillgänglig när nåt händer. Själva innehållet är bra men hade kunnat vara bättre förklarat, iaf när man kommer till högre matte. Många steg som hoppas över. Jag ser även att det saknas pedagogiska förklaringar till enklare matte. Konstigt med tanke på att tjänsten ju ska hjälpa. Finns andra sätt att få hjälp med studierna utan att betala dyra abonnemang som ändå inte funkar. Tips; var tillgängliga för era kunder!
B ;P
B ;P
2023.12.11
Verifierad
Bra, men bugg Väldigt bra app förutom att det laddar fast när man vill se lösning, fixa det och det blir 5 stjärnor :)
ChickeN1B
ChickeN1B
2023.10.01
Verifierad
Premium…🤡 Varför måste man köpa premium för att få hela lösningen??? Alla borde ha rätten till en bättre möjlighet att få lära sig och inte bara dem som har mycket pengar… Varför måste vår inlärning bero på våra bakgrund, om vissa familjer inte har pengarna är det då redan bestämt att barnen får sämre förståelse om ämnet matte? Fixa det här🙏
123matte
123matte
2023.01.24
Verifierad
Lärorik Den är väldigt lärorik
.No.One.:).
.No.One.:).
2022.12.07
Verifierad
Sög skulle rätta mina sant eller falsk i matematik 5000+ eftersom de inte finns facit till de i boken, har den gamla boken så valde den gamla inne i appen men svaren fanns bara på varannan fråga på kap 1 och sen finns inga fler, lägger man in böcker får man lägga in svaren oxå
Ally 400
Ally 400
2022.09.25
Verifierad
Appen kraschar När jag ska kolla på en lösning så kraschar appen när jag har uppdaterat till iOS 16. Kan ni vara så snälla att lösa detta. Jag är annars jättenöjd med appen. Men just nu fungerar den inte alls. Fixa det genast!
bfjdjmdld
bfjdjmdld
2022.09.22
Verifierad
Köp ej Appen stänger ner sig självt, går inte att använda.
VH_24
VH_24
2022.09.22
Verifierad
Appen fungerar ej appen fungerar ej om du upptaxerar telefonen till iOS16. Lös detta har prov nästa vecka.
Kurt Åkesson
Kurt Åkesson
2022.07.28
Verifierad
Dålig tjänst Konceptet och tanken är väl god. Däremot finns det några punkten som behöver påpekas gällande tjänsten. - När man är inne på deras webbversion och vill komma åt ”premiumlösningar” får man enbart upp att man behöver köpa premiumtjänsten för att det ska fungera. Vill då påpeka att jag har köpt premiumversionen och förväntas då att man ska kunna använda tjänsten även på en webbläsare. - Jag har även försökt att kontakta deras support gällande detta, tror dock inte den tjänsten fungerar heller då jag har ej fått något svar. - På grund utav dessa defekter ville jag då avbryta min prenumeration innan gratistiden har löpt ut. Detta är då tyvärr inte möjligt och får betala för en ofullständig tjänst.
MACH0P Ercy
MACH0P Ercy
2022.04.04
Verifierad
Värdelöst Behöver betala för att kunna utnyttja det i gymnasiet. Om du har matte 4 origo tycker jag synd om dig :( fråga dina kompisar finns inget annat sätt att se lösningar.
Fellecool04
Fellecool04
2022.02.28
Verifierad
? Under den så kallade ”gratisperioden” så tillförs en bindningstid som gör att du inte kan avsluta prenumerationen innan ”gratisperioden” är över. Vilket i sig innebär du är tvungen att betala en månad.. konstigt erbjudande om du frågar mig.
Bouke77
Bouke77
2021.12.14
Verifierad
Bra innehåll, dålig kundservice Appen är fantastiskt, men att få få lite teknisk hjälp av deras kundservice verkar vara helt omöjligt. Väntar efter en månad o upprepade försök fortfarande på ett svar…
Skapa ett smeknamn
Skapa ett smeknamn
2021.10.15
Verifierad
Lite problem med appen. Jag skriver här då jag inte kan felanmäla i appen, appen registrerar inte att jag är inloggad när jag skriver en felanmälan, trots att jag har säkerställt att jag är inloggad på mitt konto. Nedan finns kopia på min felanmälan från uppgiften om primtal: I uppgift 4.5 står det att summan av a+b+c ska vara 21, men i lösningen står det att den givna informationen även innehåller d och att den totala summan 82. Uppgifterna och testet buggar i det att man inte kan korrigera inmatade data fullt ut, det är olika för olika uppgifter hur mycket data man kan korrigera. Testet ger heller inget resultat, man kommer bara tillbaka till startsidan. Hela appen loggar även ut en och appen kraschar lite då och då.
MiteRawnie
MiteRawnie
2021.05.26
Verifierad
Appen kraschar och error på frågor Hej! Använt er app länge och älskar den. Dock är det många frågor som inte fungerar pga ”error med servern” samt om man ska rapportera ett problem på appen så kraschar den. Mvh
Arg man lurad på pengar
Arg man lurad på pengar
2021.05.18
Verifierad
Lurar på pengar När man väl skaffat abonnemang går det inte att avsluta det, rekommenderas ej
jejwidkwq
jejwidkwq
2021.04.09
Verifierad
Håll koll! Prenumerationen förnyas automatiskt, så blir riktigt dyrt om man inte loggar in o stänger av!!
Maya Sartorius❤️💯
Maya Sartorius❤️💯
2021.02.09
Verifierad
värdelös Skickar länk och min vän registrerar sig och jag får fortfarande inte poäng. Uruselt. Använd er av reklam istället för premium.
CaptainCumfart
CaptainCumfart
2021.01.12
Verifierad
Betalda recensioner? Appen är riktigt dålig och oanvändarvänlig. Försökt kontakta de flera gånger via deras ”kontakta oss” sida utan svar. Skrev Mail nyligen till de och bad om att få mina pengar för 6 månaders prenumerationen tillbaka, och först då svarar de på Mail. Och de svarade i princip att jag kunde glömma det. Hemsidan saknar tydlig information och villkor för prenumeration. Inte heller någon guide finns för användning av appen. Synd för att iden och innehållet är bra, allt omkring innehållet, utvecklarna däribland, får betyget att lida. Håll er undan !!!
EwaLuna
EwaLuna
2020.12.12
Verifierad
Hur köper man premium version? Hej, appen är jätte bra, men det uppstod ett problem, jag vet inte riktigt hur man köper premium versionen. Det står bara att jag ska dela den med mina vänner för att få poäng som efteråt kan jag använda dem till grattis premium dagar. Men jag vill helst köpa prenumeration.
soulbroo
soulbroo
2020.09.14
Verifierad
Grym app! Mathleaks lyckades bättre än min lärare. Tack för denna app!!