Mathleaks AB Reviews

Mathleaks AB Reviews

3.8

Good - based on 1092 reviews

mathleaks.com
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (187)
Johannes Larsson
Johannes Larsson
2024-01-21
App doesn't work. When I open it just get stuck on "failed to reach the network service" screen
Lol from Europe
Lol from Europe
2023-12-20
Verified
Dålig support, service och förklaringar Både app och datorversionen kraschar ofta och det är svårt om inte omöjligt att få tag i supporten. När tjänsten kraschar så går det heller inte att skriva till teknisk support via formuläret. Usel service och mycket pengar som går åt till en tjänst som borde vara mer tillgänglig när nåt händer. Själva innehållet är bra men hade kunnat vara bättre förklarat, iaf när man kommer till högre matte. Många steg som hoppas över. Jag ser även att det saknas pedagogiska förklaringar till enklare matte. Konstigt med tanke på att tjänsten ju ska hjälpa. Finns andra sätt att få hjälp med studierna utan att betala dyra abonnemang som ändå inte funkar. Tips; var tillgängliga för era kunder!
B ;P
B ;P
2023-12-11
Verified
Bra, men bugg Väldigt bra app förutom att det laddar fast när man vill se lösning, fixa det och det blir 5 stjärnor :)
ChickeN1B
ChickeN1B
2023-10-01
Verified
Premium…🤡 Varför måste man köpa premium för att få hela lösningen??? Alla borde ha rätten till en bättre möjlighet att få lära sig och inte bara dem som har mycket pengar… Varför måste vår inlärning bero på våra bakgrund, om vissa familjer inte har pengarna är det då redan bestämt att barnen får sämre förståelse om ämnet matte? Fixa det här🙏
Kam Lam
Kam Lam
2023-06-16
Amazing and Usefull app
Chaudhary M. Haroon
Chaudhary M. Haroon
2023-03-06
This has many glitch.
123matte
123matte
2023-01-24
Verified
Lärorik Den är väldigt lärorik
Simon Olsen
Simon Olsen
2022-12-28
After a while, it just locked me out of the network service. Worked for a year before, but now I just feel scamed having already paid for a years subscription, and I can't even get into the app. Wouldn't give them any money if the app works for you because you never know when it will just stop
.No.One.:).
.No.One.:).
2022-12-07
Verified
Sög skulle rätta mina sant eller falsk i matematik 5000+ eftersom de inte finns facit till de i boken, har den gamla boken så valde den gamla inne i appen men svaren fanns bara på varannan fråga på kap 1 och sen finns inga fler, lägger man in böcker får man lägga in svaren oxå
CwellanX
CwellanX
2022-11-21
Thank you for creating this blessing of an app
Ally 400
Ally 400
2022-09-25
Verified
Appen kraschar När jag ska kolla på en lösning så kraschar appen när jag har uppdaterat till iOS 16. Kan ni vara så snälla att lösa detta. Jag är annars jättenöjd med appen. Men just nu fungerar den inte alls. Fixa det genast!
bfjdjmdld
bfjdjmdld
2022-09-22
Verified
Köp ej Appen stänger ner sig självt, går inte att använda.
VH_24
VH_24
2022-09-22
Verified
Appen fungerar ej appen fungerar ej om du upptaxerar telefonen till iOS16. Lös detta har prov nästa vecka.
evan rosado
evan rosado
2022-09-04
I found a lot of mistakes in the answers and recenlty I started getting a prompt to subscribe to premium account to view additional solutions even though I've subscribed to the annual premium option. Customer service has been contact and I provided the requested screen shots but I'm not getting any more responses to address my issue. Thankfully I have the teachers addition of the book to check my answers.
Kurt Åkesson
Kurt Åkesson
2022-07-28
Verified
Dålig tjänst Konceptet och tanken är väl god. Däremot finns det några punkten som behöver påpekas gällande tjänsten. - När man är inne på deras webbversion och vill komma åt ”premiumlösningar” får man enbart upp att man behöver köpa premiumtjänsten för att det ska fungera. Vill då påpeka att jag har köpt premiumversionen och förväntas då att man ska kunna använda tjänsten även på en webbläsare. - Jag har även försökt att kontakta deras support gällande detta, tror dock inte den tjänsten fungerar heller då jag har ej fått något svar. - På grund utav dessa defekter ville jag då avbryta min prenumeration innan gratistiden har löpt ut. Detta är då tyvärr inte möjligt och får betala för en ofullständig tjänst.
Jeremiah Joines
Jeremiah Joines
2022-05-04
Terrible job on the answers, it was about 50/50.
MACH0P Ercy
MACH0P Ercy
2022-04-04
Verified
Värdelöst Behöver betala för att kunna utnyttja det i gymnasiet. Om du har matte 4 origo tycker jag synd om dig :( fråga dina kompisar finns inget annat sätt att se lösningar.
BLACKPINK BIGGEST GROUP IN KPOP
BLACKPINK BIGGEST GROUP IN KPOP
2022-03-24
The app is good but can you please fix the lag? your app is laggy and i hope i can take a screenshot of the solutions. PLEASE FIX IT ++ I hope i can solve my question via pictures
Gongo Bongo
Gongo Bongo
2022-03-08
It pleases me from the bottom of my heart to announce that this app is absolute dog turd.
Fellecool04
Fellecool04
2022-02-28
Verified
? Under den så kallade ”gratisperioden” så tillförs en bindningstid som gör att du inte kan avsluta prenumerationen innan ”gratisperioden” är över. Vilket i sig innebär du är tvungen att betala en månad.. konstigt erbjudande om du frågar mig.