Masterklinikken

masterklinikken.no

Masterklinikken Reviews

Good rating
3.8
21 reviews Verified
Masterklinikken
%title%

%offer%

Reviews ( 21 ) 3.8

eleanna karali
eleanna karali
2024.05.18
Everything is fantastic thank you Sten thank you Babis !
Advertisement
Sara
2023.11.21 2023.11.21 | Sweden
Oseriös Var på konsultation i Stockholm kliniken så oseriös man fick inte ens träffa nån läkare eller sjuksköterska, de lovade att återkomma med pris och bilder på patienter som hade gjort hårtransplantation. Har inte hört något från de efter flera veckor . Ingenting kändes rätt när man satte där tyvärr.
Egil De Sousa
Egil De Sousa
2023.10.26
Nå har jeg hatt en ny behandling og det detter ut fort som blanke, men det kommer ikke noe nye hår ennå jeg har gjort Akkurat som jeg fikk beskjed om å gjøre.. Skjønner ikke noe.. Ikke sikker ennå men det ser meget Dårlig ut og nå er jeg godt over halve tiden, det så rimelig bra ut på dag 1 til 60 dag, da hadde det dettet ut som jeg fikk beskjed om, men det nye som kommer er ennå tynnere og brekker bare du ser hardt på det, jeg gikk glipp av HELE SOMMEREN og var bare inne, vannet det litt oftere enn det som står, hver gang det begynte å bli tørt sprayet jeg og vasking var og meget forsiktig og under klippingen så måtte jeg klippe dobbelt så mye på det gamle, da det nye var som sprøtt knekkebrød og så tynne hår og det står og i brosjyren at det blir Tykkere enn det som er nytt, mere skulle det å komme, oha, jeg Tviler sterkt på det jeg ble lovet å få tilbake og så betalte jeg 70 lapper på noe som er skjev front og ulike nye viker, så jeg må nok legge Ennå ETT ÅR på hylla og "legen min kunne ikke et ord Norsk og heller ikke assistent, bare gebråken Engelsk og så har jeg Ptst og så spurte han om jeg trenger beroligende og skulle få xanor, men ble litt svett når han kom med en SOBRIL!! Jeg har sterk pst og vanvittig Angst, så det var IKKE NOE MORRO, lå og ristet og svettet under ut og inn, plus at de var Rimelig Gjerrige med lokalbedøvelse og.. Så den opplevelsen var Meget Dårlig, de virket liksom leie før vi skulle starte opp, tom når han skulle streke der det skulle inn var skjev og ikke der jeg sa, så språket ble og et problem som kunne vært unngått hadde en av dem kunne norsk eller engelsk litt bedre og de snakket bare på sitt språk, tubusk tror jeg det var.. Så angsten og pumpa slo rimelig bra... Så jeg gruer meg alt, for jeg er ganske sikker på at dette må gjøres igjen 👍 en sommer til i Dass. , Men gode på hjelp over telefon. Opplevelsen var hyggelig og fine nye lokaler og ekstremt hjelpsom betjening og sekretær, men minus for legen og hans politikk ang beroligende da jeg sa at jeg har PTST og panikk for nye utfordringer og lokaler.. Ellers hadde de fått 4 av 5, men det fikk de ikke pga legen og moralen de hadde under hele prosessen 👎👎👎 Da jeg ikke fikk det 1 han foreslo, men fikk en av de svakeste Sobril som ikke virker på meg.. Så det var legen og assistenten det eneste minus med hele prosessen, men noe av det Viktigste for meg og mine sykdommer... Skuffet og panikk angst et par måneder etter 👎 Og nå er det liksom ferdig og det var så dårlig at jeg må gjøre det om igjen, som jeg antok etter 6 mnd, så veldig skuffet over resultatet og så mye penger i dass, hadde jeg visst dette så hadde jeg gjort det i utlandet for halve prisen og like dårlig som nå.. Så skal bli spennende å se om det hjelper å ta en ny runde, men tviler sterkt.. Ikke å anbefale... Hjelper ikke med bra lokaler når resultatet ble elendig for å si det pent..
Γιάννης
Γιάννης
2023.08.17
Elise Ueland
Elise Ueland
2023.08.17
Veldig fornøyd med med konsultasjonen, hurtigheten, transplantasjonen, oppfølgningen og resultatet som når blir bedre og bedre for hver dag!
Reply from Masterklinikken 2023.08.17
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og så fint at du er fornøyd. Det vil bli enda bedre og bedre ;) Ta kontakt om du har noen spørsmål som dykker opp!
Advertisement
Dani
Dani
2023.01.18
Hadde noen spørsmål og fikk god hjelp av Sten på tlf. Hadde god kunnskap og svært hjelpsom
Reply from Masterklinikken 2023.01.18
Tusen takk for at du deler din erfaring og opplevelse av Masterklinikken Dani! Bare å ta kontakt om du har flere spørsmål.
Therece Dale
Therece Dale
2022.10.25
Jeg var nylig til en konsultasjon på Masterklinikken da jeg lurte på om det var mulig å ta en behandling pga litt tynt hår. Ble møtt på en veldig god måte av Sten Thure Eriksen som gjorde undersøkelsen. Han var ærlig, og sa at i mitt tilfelle, så ville en behandling ikke være anbefalt. Han brukte god tid på undersøkelsen, og rådet meg til andre løsninger. Jeg har bare gode opplevelser med min konsultasjon på Masterklinikken, og med den fantastiske servicen og ærligheten Sten Thure Eriksen utviste. Jeg anbefaler Masterklinikken på det varmeste.
Reply from Masterklinikken 2022.10.25
Hei Therece, Tusen takk for at du delte din erfaring med Masterklinikken. Så glad at det også var en god en. Hvis du trenger noen hjelp videre er det bare å ta kontakt. Hilsen oss på Masterklinikken
Kari Berntsen
Kari Berntsen
2022.10.13
Det spirer og gro, og jeg er veldig godt fornøyd. Jeg ble tipset av frisøren min om Masterklinikken. Etter en tid med tenking tok jeg kontakt med klinikken. Jeg fikk god informasjon som gjorde meg trygg på at dette kom til å gå bra. Det neste var å bestille time til behandling. Da behandlingsdagen kom, var jeg spent men overhode ikke bekymret. Jeg ble godt mottatt og tatt vare på under behandlingen. Alt foregikk på en rolig og profesjonell måte. Behandlingen gikk smertefritt og jeg fikk god oppfølging i ettertid. Anbefaler Masterklinikken på det varmeste.
Reply from Masterklinikken 2022.10.13
Hei Kari, Tusen takk for en fin tilbakemelding. Og så kult å høre at det har begynt å gro. Snart har du masse hår :) Bare å ta kontakt om det dykker opp spørsmål i ettertid. Hilsen Malin
Eric
Eric
2022.09.06
Anbefaler absolutt denne klinikken! 😁👍🏼
Advertisement
Alex Victor Wali
Alex Victor Wali
2022.07.05
Jeg er kjempe fornøyd med hele opplevelsen, fra jeg møtte Sten til jeg møtte Malin og legen i operasjon dagen! Alt gikk smertefritt og fikk en kjempe god og tett oppfølgning av klinikken etter det. Anbefales på det sterkeste!
Reply from Masterklinikken 2022.07.05
Hei Alex, tusen takk for en fin anmeldelse. Nå er det bare å vente på resultatet. Bare ta kontakt om du har spørsmål eller annet i tiden som kommer nå. Vennlig hilsen Malin og Masterklinikken
Per Erik
Per Erik
2021.11.23
Har tatt behandling av vikene. Dette var meget bra og jeg følte meg godt ivaretatt. Meget behagelige og profesjonelle. .Behandlingen ble utført på ca 5 timer. Jeg trengte ikke klippe eller barbere noe for å utføre behandlingen. Må spesielt gi en stor tommel opp for oppfølgingen etter behandlingen. Det betydde mye neste dagene/ukene.
Reply from Masterklinikken 2021.11.23
Hei Per Erik, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi jobber hardt med oppfølging etter behandling, for at alle skal få den hjelp de ønsker og at vi følger med så at alt ser bra ut. Da vet vi at resultatet blir bra!
Trond Ove Thingvald
Trond Ove Thingvald
2021.10.10
Har opplevd all kontakt, behandling og oppfølging med disse som meget god! Opprinnelig tok jeg kontakt for å få litt informasjon om hva dette m hårtransplantasjon egentlig er. Jeg begynte å få litt høye viker og ville først og fremst bare undersøke om det var et alternativ til å barbere vekk alt, slik jeg så for meg at jeg ville gjøre når vikene ble høye nok... Jeg opplevde å bli møtt m god informasjon om hva dette var og mulig også kunne være for meg. Jeg opplevde ikke på noen måte å bli pushet til å "kjøpe et produkt", slik man jo ofte kan bli både her og der ift mye. Denne telefonsamtalen ble etterfulgt av et kjapt oppmøte for å finne ut om det var mulig å utføre dette på meg. Informasjonen jeg fikk og inntrykket både av hvordan jeg var blitt møtt og hva jeg fant ut selv om Masterklinikken, fikk meg til å gå fra "får undersøke hva dette er" til å hive meg rundt og bestille time med en gang. Følte også jeg fikk en god deal ift hva alt til slutt kom på. Nå har jeg akkurat tatt 2. behandling og er dermed trolig ferdig m toppen for nå. Tommel opp 👍😊
Wolf Wolg
Wolf Wolg
2021.07.09
Hold deg unna denne klinikken.
Advertisement
dm dm nussi
dm dm nussi
2021.06.27
Ble møtt av noe arrogante ansatte. Ringte dem på telefon, og han som svarte var veldig kort og avvisende. Han sa: du må sende oss en mail hvis du har spørsmål, for jeg har ikke tid til å prate med deg. Sendte deretter en mail med spørsmål. Han svarte ikke på mail, men ringte så opp igjen - uten å svare på mer enn 2 av de 8-10 spørsmålene jeg hadde (og ved å enda en gang, være kort i telefonen). Ble dermed ikke noe særlig klokere. Referer først til å sende mail med spørsmål, men gjør ingenting for å følge opp dette i etterkant. Ikke tatt behandlingen deres, så sier ingenting om at den er bra eller ikke bra, siden jeg ikke har noen erfaringer med dette. Men det var svært arrogant og dårlig kundeservice. I tillegg pratet han mye negativt om konkurrenter, og sa blant annet at "Poseidonklinikken, de gjør ting man ikke bør stå inne for", og sa at alle andre som driver med det samme, de opptrer uetisk, mens hans firma, de er perfekte.
Christian Seeger
Christian Seeger
2021.05.23
Jeg har været på flere konsultationer her, den anden for at forsikre mig om at det er rett sted for mig - men denne anden konsultationer fikk meg til at indse at det ikke er rette sted for mig, og sikkert ikke dig heller. Det virker som om konsulenten memorert samme "sales pitch", en "sales pitch" der var mere optaget af at kikke på regneskap til klinikken, og snakke konkurrenter ned, baseret på deres regnskaper, og mente at de bare har indlede læger/Sykeplejer for at skape en utryghed for mig, som mulig kunde i butikken. Det jeg virkeligt reagere på er at selger fremhæver - sjekk vårt regnskap - at de har 80 % af det norsk marked - de er ikke desperate, og tager ikke alt ind - der behandles 50-60 patienter hver måned - baser din tillid til en klinik bare på regnskap -sto ikke på andre klinikker fordi deres regnskaper ikke har eksisteret i flere år, og hævder at de ikke er til at stole på fordi at regnskaperne er dårligt -og at de ikke leverer vad de lover Jeg reagere på at der mangler før og etterbilder på skæg, nået jeg ønskede at ordne, ikke ens på konsultasjon kunde jag se før/etter når jag spurte. Men tydligvis er deres leger af verdensklasse. Finder ikke et eneste internationelt review om desse læger. Og når jeg forespør om hvorfor jeg ikke finder nået på net, er svaret »det trenger vi ikke« . Men beskrivre seg selv som om de er verdens beste. Jeg har lært meget her, og vælger anden klinik
Dr. Steffen Hofmann
Dr. Steffen Hofmann
2021.02.03
I was visiting with a friend to translate since he wanted to have a transplant. All very professional and took time to explain. At the end, gave advise not to do anything. I think this is real professionalism to say no to a patient. I read in a review that they reject 25% of the clients. This shows high knowledge and responsibility. Those patients will go to somebody else, where they get want they want, but will not be satisfying in the long run.
Sarunas Ramanauskas
Sarunas Ramanauskas
2020.04.23
Critical
Professionalism
Quality
Value
Results not good... bad job on the transplant. I flew to Istanbul 18 months after the procedure and they was able to execute a great procedure and confirmed that the procedure done at masterklinniken was amateur at best... on the upside great people, clinic interior and atmosphere but sadly the results did not live up to any expectations. :((
Advertisement
Mats Bunæs
Mats Bunæs
2019.11.19
Super fornøyd med resultatet. Skjønner bare ikke hvorfor jeg ikke gjorde dette før. Selve behandlingen er tilnærmet helt smerte fri. Litt ubehag noen dager etterpå men ikke noe problem å gå på jobb. Veldig fint at jeg slapp å klippe meg før inngrepet, på den måten var det nesten ikke synlig at jeg hadde gjort noe som helst. Det tok ca 6 mnd før det virkelig begynte å gro, men nå ser det veldig naturlig ut og så absolutt vert ventetiden. Har anbefalt dere til flere som tenker på det samme. « Det er ikke noe å tenke på ! Bare gjør det «
BTL_Krogstad
BTL_Krogstad
2019.03.30
Reply from Masterklinikken 2019.03.30
Hei "Jokro", det er synd du virker misfornøyd med oss. Vi kjenner ikke noen klager fra kunder og siden du ikke begrunner anmeldelsen samt opptrer anonymt, kan vi ikke gi deg annet enn en generell forklaring. I gjennomsnitt må vi dessverre si nei til 25 % av kundene vi vurderer for hårtransplantasjon. Det er ikke et hyggelig budskap å formidle at vi ikke kan hjelpe, men det er dessverre en realitet: Hårtransplantasjon er ikke en løsning for alle, uansett hva enkelte vil påstå. Dermed utgjør avslag på behandling grunnlaget for vår troverdighet. Om det er noe du lurer på oppfordrer vi deg til å kontakte oss. Mvh Masterklinikken
Awais Mushtaq
Awais Mushtaq
2018.12.14