Mastergrass Reviews

Mastergrass Reviews

4.9

Excellent - based on 87 reviews

mastergrass.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (87)
Caroline
Caroline
2024-02-17
Je merkt heel goed dat Mastergrass helemaal gespecialiseerd is in kunstgras. Zij hebben een heel breed assortiment en allemaal even mooi. Ze hebben een rijke kennis over alle grassen. Hun manier van werken is niet alleen zeer vakkundig maar ook heel nauwkeurig. Het hele team is enorm klantvriendelijk. Alles is boven verwachting en ze laten alles keurig netjes en schoon achter
Advertisement
Peter Van Der Krabben
Peter Van Der Krabben
2024-01-23
Super adres voor kunstgras in de voor- of achtertuin
Cor Oosthoek
Cor Oosthoek
2024-01-18
Weer een super grasmat van Mastergrass reeds de tweede mat in 2 jaar,alles opgeruimd en meegenomen.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marc Buelens
Marc Buelens
2023-11-07
Hartelijk dank voor de goede service vanaf het eerste contact tot de aanleg van het kunstgras. Prachtig resultaat! AANRADER!
Peter Hofland
Peter Hofland
2023-10-23
Top resultaat! netjes en snel gelegd en zonder problemen ook ons overtollige zand mee kunnen geven!
Advertisement
Ralph Willems
Ralph Willems
2023-09-29
Echt helemaal geweldig, deze mensen weten hoe het werkt. Ze denken mee, en geven advies. Tevens zijn de producten super. Kunstgras = Mastergrass.
gust scheyltjens
gust scheyltjens
2023-09-29
Wij zijn heel tevreden met ons kunstgras van MASTERGRAS heel goed gelegd en zeer vriendelijk ik raad ze iedereen aan en ze werken alles goed af ook het alles terug proper maken
Gerry Sewing
Gerry Sewing
2023-09-21
Ik ben heel erg tevreden over Mastergrass. Ik heb sinds vorige week nieuw gras in mijn tuin liggen en voel me net een blij ei. geweldig hoe mijn tuintje opgeknapt is. Een aanrader voor diegene wiens gras niet mooi groeit.
Cees van der Putten
2023-09-20
Je hoeft niet helemaal naar Bali om te kunnen genieten! Op 18 september 2023 hebben de mannen van Mastergrass bij ons een fraaie kunstgrasmat gelegd in Hillegom. Het was wel even een stukje rijden vanuit Oss maar de heren waren ruim op tijd om in 1 dag een prachtige Bali-grasmat te leggen. Met het eindresultaat zijn wij heel erg tevreden en met de mannen hebben we gedurende de dag een leuk (Brabants) contact gehad.
Advertisement
Nathalie Vandijk
Nathalie Vandijk
2023-09-14
Cindy Troch
Cindy Troch
2023-09-12
Amai wat een knap eindresultaat !!! Na verschillende offertes aanvragen uitgekomen bij Mastergrass in Nederland, top team !!!! Op aanraden van een collega van het werk!! Daar heb ik echt geen moment spijt van gehad , super vriendelijke boys en kwa werk TOP !!! Ga niet snel in buitenland zoeken maar hier was het gevoel direct dik in orde !! Wij zullen en kunnen deze firma zeker aanraden aan vrienden en andere mensen en dit met heel veel plezier zelfs !!! Bedankt om onze tuin mee mooi te maken !!!! Mvg Gino en Cindy 😉😉
Charles Rozer
Charles Rozer
2023-09-08
Mooi opgezet en krijg veel info. 👍
Lisa Özdemir - Damen
Lisa Özdemir - Damen
2023-08-28
Wij zouden mastergrass bij iedereen aanbevelen. Het contact, het advies en service is van begin tot eind uitstekend! Eerst een offerte op laten stellen, maar vanwege wat veranderingen moesten we een nieuwe offerte aanvragen. Hier werd niet moeilijk om gedaan en ze kwamen nogmaals langs. Na het geven van akkoord hadden we een datum afgesproken. Helaas kon deze niet doorgaan, omdat andere werkzaamheden nog niet af waren. Ook hier werd niet moeilijk over gedaan en er kon snel een nieuwe datum gepland worden. De dag van uitvoering waren de harde werkers al op tijd aanwezig. Zij werken professioneel en erg netjes! Aan het einde nemen ze weer al het overgebleven materiaal mee terug. Al met al, zijn wij ontzettend blij dat wij voor mastergrass hebben gekozen. Bedankt heren!
Advertisement
stefannac1
stefannac1
2023-08-02
26-7 kunstgras laten leggen door Mastergrass. Kan niks anders zeggen dan dat ik heel erg tevreden ben met het resultaat. 3 jonge gasten die zeker wisten waar ze mee bezig waren die plezier uitstraalde en heel erg beleefd waren. Het resultaat is prachtig en ben er heel erg tevreden mee!
Ad Caron
Ad Caron
2023-08-02
Zijn erg tevreden met de aanleg van ons kunstgras. Vakkundig gelegd door vriendelijke en behulpzame vaklieden.
Natalie Kerkhoffs
Natalie Kerkhoffs
2023-08-01
Gisteren is mijn kleine tuintje voorzien van kunstgras door Julian en Tygo van Mastergrass. Ik ben erg blij met het resultaat. Deze mannen zijn professioneel, denken met de klant mee en niet onbelangrijk ze zijn heel vriendelijk. Hetgeen ik erg belangrijk vind in deze tijd. Top gedaan!
Hilde Blommaert
Hilde Blommaert
2023-07-25
Super uitgevoerd. Uitstekende service. Top werk een echte aanrader.
Advertisement
H. Bergmans
H. Bergmans
2023-07-23
Kunstgras Amsterdam laten leggen. Perfect gelegd. Mooie groene kleur. De mannen hebben hard gewerkt.
Nancy Van Bedaf
Nancy Van Bedaf
2023-07-13
Na het nodige vergelijken van stalen en offertertes van de diverse aanbieders bij Mastergras uitgekomen. Ik kan niet anders zeggen, dan dat ik zeer tevreden ben over het hele traject van het persooblijk advies tot het leggen van het (kunst)gras. Deze mensen zij stuk voor stuk zeer kundig en klantvriendelijk. Ik zal ze dan ook bij iedereen aanprijzen 👍 Voor ons kan de zomer niet beter beginnen, na deze snelle service 😊
Jolanda Timmermans
Jolanda Timmermans
2023-07-04
Snelle levering en keurig aangelegd. Wij zijn heel tevreden over het resultaat