Masseur aan de Deur

masseuraandedeur.nl

Masseur aan de Deur Reviews

Excellent rating
4.9
621 reviews Verified
Masseur aan de Deur
%title%

%offer%

Reviews ( 621 ) 4.9

Charlotte Sophie zenden
Charlotte Sophie zenden
2024.05.18
Fantastische masseur aan deur ! Precies wat we nodig hadden !
Advertisement
Carolyn de Roo-Kooiman
Carolyn de Roo-Kooiman
2024.04.26
Daniel , is een prima masseur! Alles weer lekker losgemaakt dus ik kan er voorlopig weer tegen. Masseur aan de deur is heel gemakkelijk, je kiest een dag en een tijd en op het afgesproken tijdstip staat er een masseur voor de deur!
Rianne van Gilst
Rianne van Gilst
2024.04.24
Massage op maat
Betul Ozaslan
Betul Ozaslan
2024.04.23
Masseur was netjes op tijd heeft professioneel haar werk gedaan ben erg tevreden heeft naar mij geluisterd en vragen gesteld zeker aan te raden voelde zeker een verlichting na de massage bij mijn rug ik ga zeker herhalen👍
Caroline Westerhuis
Caroline Westerhuis
2024.04.23
Een heel ontzettende ervaring en kon er heerlijk op slapen
Advertisement
Adrian Machnikowski
Adrian Machnikowski
2024.04.18
Felix van de Loo
Felix van de Loo
2024.04.18
Ben erg tevreden met de massage van Shoby, professioneel en wist precies wat nodig was met de juiste druk.
Susan Soeters
Susan Soeters
2024.04.16
Fijne vriendelijke masseur die stipt op tijd was en echt het hele uur benutte.
Kim Hermans
Kim Hermans
2024.04.11
Kundige masseur, vriendelijk en luistert goed naar wensen. Erg goed!
Advertisement
Martijn Jansen
Martijn Jansen
2024.04.10
Silvester Rigo
Silvester Rigo
2024.04.05
I would like to firstly say Thank you for the BEST MASSAGE! Thank you to Neal who was very professional and help me not only with the amazing massage, but also offered help with the space to provide it! Was very flexibil with rescheduling too! The very best part of the massage is that, I didn't feel sore the next day! If you need a massage just ask for Neal!
Winston van Niel
Winston van Niel
2024.03.30
Younes
Younes
2024.03.27
Naar aanleiding van mijn 2-sterrenbeoordeling ben ik benaderd door Claudia. Zij nam de tijd om mijn verhaal aan te horen en bood vervolgens aan de massage zelf uit te voeren. Het feit dat Claudia proactief contact met mij opnam, toont aan dat mijn feedback serieus wordt genomen. Dit waardeer ik ten zeerste. Daarom pas ik mijn beoordeling aan naar 3 sterren, in afwachting van de massage. Dit gebaar getuigt van een commitment aan klanttevredenheid en verdient erkenning. Ik kijk uit naar de aankomende sessie en zal mijn ervaringen nadien opnieuw evalueren.
Advertisement
Rowena Bruins
Rowena Bruins
2024.03.27
Ik had samen met mijn vriendin de massage geboekt, ieder een uur. Andre was keurig op tijd, heel vriendelijk en gezellig. De massage zelf was ook heerlijk, van tevoren vroeg hij of er klachten zijn of dat hij ergens rekening mee moest houden. Echt super, we hebben genoten Andre!
Willy Van Weenen
Willy Van Weenen
2024.03.26
Miriam Helsper
Miriam Helsper
2024.03.22
Soraya is een heel kundige en aardige masseuse! Aan huis masseren was nieuw voor mij en ga ik zeker nog eens gebruiken. Topconcept!
Kassandra Rutgers
Kassandra Rutgers
2024.03.19
Wij hebben voor de eerste keer een masseur aan de deur gehad en dit beviel ons erg goed en is zeker voor herhaling vatbaar.
Advertisement
Jan Hendrik Van der Mee
Jan Hendrik Van der Mee
2024.03.19
Geweldige massage gehad! Ben er erg blij mee!
Titia Vaags
Titia Vaags
2024.03.11
Heel professionele massage! Martijn is een echte vakman, die heel zorgvuldig werkt, goed luistert en die op je persoonlijke behoeften afstemt. Ik heb hem dan ook al diverse keren geboekt!
Reply from Masseur aan de Deur 2023.08.30
Bedankt voor je lovende recensie
esther berkhout
esther berkhout
2024.03.01