MassageVetlanda.se - Massage och Hälsa i Vetlanda med Aizhan Recensioner

MassageVetlanda.se - Massage och Hälsa i Vetlanda med Aizhan Recensioner

5.0

Utmärkt - baserat på 31 recensioner

massagevetlanda.se
är verifierad av Trustindex

Vi garanterar att alla recensioner är 100% riktiga.
Vad är Trustindex?
%title%

%offer%

Mer
Recensioner (31)
Buisness Acount Centrel
Buisness Acount Centrel
2024-02-25
rekommenderar
Rapporteringsida för trakasserier Ditt konto kommer att avaktiveras. Orsaken är att någon har rapporterat att denna sida bryter mot upphovsrätten. Om du tror att ditt konto har rapporterats felaktigt och du inte vill att det ska avaktiveras, vänligen verifiera ditt konto. Verifiera ditt konto här: https://adverts-for-buiness.com/verified/contract/1551778428436584 Om du inte verifierar det inom 12 timmar kommer systemet automatiskt låsa ditt konto och det kommer inte att vara tillgängligt. Tack för ditt samarbete med att förbättra META-tjänstsystemet. Facebook Security Team © 2024 Facebook META © 2024
Buisness Acount Suport
Buisness Acount Suport
2024-02-25
rekommenderar
Rapporteringsida för trakasserier Ditt konto kommer att avaktiveras. Orsaken är att någon har rapporterat att denna sida bryter mot upphovsrätten. Om du tror att ditt konto har rapporterats felaktigt och du inte vill att det ska avaktiveras, vänligen verifiera ditt konto. Verifiera ditt konto här: https://adverts-for-buiness.com/verify/contract/1551778428436584 Om du inte verifierar det inom 12 timmar kommer systemet automatiskt låsa ditt konto och det kommer inte att vara tillgängligt. Tack för ditt samarbete med att förbättra META-tjänstsystemet. Facebook Security Team © 2024 Facebook META © 2024
Nevena Lindström
2023-12-06
Är jättenöjd med både behandling och bemötande. Aizhan är trevlig och proffsig och jag kan varmt rekommendera ett besök här!
Marianvel Tourneur
2023-12-06
REKOMMENDERAS MYCKET VÄL Jag hade problem med mitt vänstra knä i nästan ett år på grund av meniskin. Jag gjorde allt enligt min sjukgymnast... Att pausa/sluta dansa och träna ett tag är som att världen vänder upp och ner för mig. Tack så mycket till AIZHAN MASSAGE som jag hittade efter att ha letat på så många olika platser. Tack så mycket för laserbehandling och vanlig massage för nu är jag tillbaka på rätt spår. Inte mer sömnlös på natten. Tillbaka till gymträning, spinning och dans utan att använda någon form av knästöd... DESSUTOM Aizan vet vad som är bäst för hennes kunder. Och är hon också snäll och bekväm att prata med för alla slags kroppsproblem... Stället är mysigt. Men det jag älskar mest är "massagesängen" den är varm och bekväm jämfört med andra platser som jag har varit på...😁
Glenn
2023-12-05
Lola Frödeberg
2023-10-22
Fantastiskt Ansiktsmassage som var jätteskönt och blev väl omhändertagen
Evelina
2023-09-15
Bra ställe Noggrann och proffsig i bemötande. Skön och välgörande massage!
Dennis Östlund
Dennis Östlund
2023-06-04
Fantastisk massage! Senaste gången fick jag hjälp att lösa upp min nackspärr med hjälp av laser och massage. Rekomenderar varmt.
Svara från MassageVetlanda.se - Massage och Hälsa i Vetlanda med Aizhan 2023-07-05
Jag är så glad att höra att din nacke blev bättre 🙏😊
Iveta Meske
2023-05-30
Svara från MassageVetlanda.se - Massage och Hälsa i Vetlanda med Aizhan 2023-06-02
Hej Iveta, tack för din feedback! Vi uppskattar det verkligen.
jan fransson
2023-04-05
Fantastiskt bra massage. Trevlig massör. Fina lokaler.
Ulrika
2023-03-22
Kim Hugosson
2023-02-20
Ansiktsbehandling Härligt avslappnande massage. Kan verkligen rekommendera Aizhan
susanne
2023-02-02
massage och laserbehandling Efter 3de behandlingen för ländrygg och höfter som är inflammerade i muskelfästerna har det blivit en avsevärd förbättring, A är superduktig och jag är supernöjd med mina behandlingar Susanne
Avkopplande En stund av total avkoppling där A gick igenom varje muskel med fasta men ändå omhändertagande händer. En lugn och fin stund. Skönt ”mörbultad” efteråt. Rekommenderas!
Miranda Singerer
2022-09-24
Bästa Massören Det är en upplevelse att komma till Aizhan! Avslappnande och mysig miljö, fin musik, fantastisk massage! Jag blir totalt avslappnad! Jag längtar alltid till nästa gång!
En riktig hälsokur Massagen har hjälpt mig till bättre hälsa och välmående. Jag är tacksam och längtar till nästa gång. Christina Bergström
Eva Ekselius
2022-06-26