Opus Ex Animo (Massage- & Sporttherapie Veghel)

Opus Ex Animo (Massage- & Sporttherapie Veghel) Reviews

Excellent rating
4.9
46 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (42)
Hele positieve ervaring! Ik ben nog altijd zeer content dat ik 1.5 jaar geleden de stap heb genomen om naar Kunthea te gaan. Destijds liep ik lange tijd rond met allerlei gezondheidsklachten als vermoeidheid, duizeligheid en instabiliteit. De behandelingen van Kunthea waren erg waardevol. Al snel verminderde mijn klachten. Naast de verlichting die het bood kreeg ik ook allerlei andere waardevolle tips die te maken hadden met het in balans brengen van mijn lichaam. Ik ben Kunthea erg dankbaar!
Advertisement
Bindweefselmassage/cupping Na 2 behandelingen is mijn huid al veel mooier. Wat een fijne intensieve behandeling is dit. Kumtea is tevens zeer professioneel, kundig, lief en grappig.
mm de brouwer
mm de brouwer
2022.01.23
Topmassage die ik zeker kan aanraden Kundig en zeer professioneel weet precies waar de blokkades zitten je voelt je herboren na een behandeling voor mijn komt phantom of wellness op de absolute eerste plaats
jurek krasnodębski
jurek krasnodębski
2021.10.26
Super goede massageterapeut!!!! Heel professioneel, voert ze haar vak uit. De plekken waar ik last van hebt wordt grondig aangepakt!!! Ik kan iedereen aanraden ??
Caroline Van De Mosselaer
Caroline Van De Mosselaer
2021.07.28
Ik ben voor mijn enkel naar Kunthea gegaan. Ben bij haar in bekwame, vaardige handen. Daarnaast persoonlijke aandacht en snel herstel na slechts een paar behandelingen, terwijl ik al jaren met klachten rondloop!
Advertisement
marion van Lent
marion van Lent
2021.07.21
Super fijn .pijn aan benen .kan nu weer pijnloos lopen.dry-needling helpt super??
Oesa Jokhoe
Oesa Jokhoe
2021.07.17
Ik heb twee jaar lang pijn gehad aan mijn hielspoor. Ben twee keer behandeld door Kunthea en ben bijna helemaal van de pijn af. Ze is écht een aanrader en is eerlijk en oprecht, je weet waar je aan toe bent met haar Oesa Jokhoe
Sanderijn Dirven
Sanderijn Dirven
2021.07.17
Ik voel me altijd zo goed als ik hier vandaan kom. Enorme kennis en kunde en daarnaast is Kunthea een super fijn mens.
Neslihan Gurbuz
Neslihan Gurbuz
2021.07.15
Ik ben met hevige klachten gekomen, doormiddel van dryneedling zijn mijn klachten verminderd
Advertisement
indy scheepers
indy scheepers
2021.07.14
Altijd goed en fijn geholpen. Door haar behandelingen win ik vaak mijn wedstrijden en ze stelt me erg op me gemak altijd als ik er ben. Ook let ze niet zo nauw naar de tijd dus dat is ook altijd fijn ! Echt een aanrader hele fijne wellness & masseur!
Silvia Bekkers
Silvia Bekkers
2021.06.24
Heel tevreden eindelijk na een half jaar flinke pijn te hebben gehad werd ik eindelijk gehoord en geholpen .Kan nu weer wandelen en mijn ding doen had flinke pijn schouder ,heup wat uitstraalde naar mijn kuit.Ik ben blij dat ik haar heb ontmoet had niet gedacht dat ik ooit van de pijn afkwam ben dankbaar hiervoor☺
Marcus vloeren
Marcus vloeren
2021.01.05
Echte vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Ik kom er al jaren. Ongeacht de klacht die ik heb, kom ik er elke keer als herboren vandaan.
Perry Straten
Perry Straten
2020.10.25
Advertisement
Anja Lawera
Anja Lawera
2020.10.09
Ik ben twee keer onder behandeling geweest bij Kunthea. Voor mijn eerste behandeling werd uitgebreid stilgestaan bij mijn klachten. Vervolgens werd het behandelplan uitgebreid met mij doorgesproken. Dat vond ik bijzonder prettig omdat ik dan wist wat ik kon verwachten. De ruimte is sfeervol ingericht, er is voldoende privacy en zeer hygienisch. Mijn klachten zijn nagenoeg verdwenen. Mijn dank is groot. Haar deskundige aanpak gericht op snel resultaat is een aanrader voor iedereen.
billboard cf
billboard cf
2020.09.28
After many years of frozen sholder pain and limitations, neadles,ultra sound treatments,many many hands, phisioterapy, the pain never left until I found Phantom of wealness. Right after, the first appointment I felt completely different, I can cross my arms for the first time in years,and I can sleep with no pain. My respect for your know how and dedication. Thank you See you Saturday Paulo Lima
Reply from Opus Ex Animo (Massage- & Sporttherapie Veghel) 2020.09.29
You're welcome Paulo??
Ted Goessens
Ted Goessens
2020.06.23
Wat een feest was dat voor mijn lijf ,behoorlijk goed aangepakt door Charles Karimoen van phantom of wellness. Mijn lichaam word geloof ik ,door deze aanpak, weer herinnerd aan zijn mogelijkheden. Met rust en kalmte ging ik de rest van de dag in waarbij mij tevens ook de juiste en heldere informatie werd meegegeven dat de aanpak wel degelijk voor reactie kan zorgen. Uit een vorige behandeling kan ik alleen maar de ervaring uitspreken dat die prima verloopt. Bij deze een aanrader. Geweldig,dank!
Sylvia hogenkamp
Sylvia hogenkamp
2020.02.12
Vandaag voor het eerst een massage gehad van Kunthea, phantom of welness.. dit was een klachtgerichte massage! Een hele lieve zachtaardige vrouw die bewust de tijd neemt om eerst goed in kaart te brengen waar je pijnklachten vandaan komen en welke beperkingen je die geven in beweging. Mede door haar studies en ervaring voelt ze heel goed aan wat je lichaam nodig heeft. Ik heb deze massage als zeer prettig ervaren en heb zelfs na de eerste behandeling nu al vermindering van mijn klachten.
Advertisement
Monique Koopman
Monique Koopman
2019.12.05
Ik kwam bij Kunthea op advies van mijn podotherapeut. Ik had al bijna drie jaar last van hielspoor aan beide voeten. Ik had al diverse behandelingen hiervoor gehad oa fysiotherapie, injecties, shockwave etc. Ik kwam er niet vanaf en had me erbij neergelegd dat ik er mee moest leren leven. Na 1 behandeling door Kunthea kon ik alweer pijnloos lopen. In totaal twee behandelingen gehad en ik ben geheel klachtenvrij.
Mrs. A
Mrs. A
2019.11.09
Goede massage! Werkt klachtgericht top!! Na bezoek geen klachten meer
Najat Rmili
Najat Rmili
2019.07.14
Gisteren een massage gehad van Kunthea, phantom of welness.. deze massage was een heerlijke massage! Ze voelt heel goed aan wat je lichaam nodig heeft. Ik was helemaal zen.. De volgende keer kom ik met me pjama, want je bent zoo ontspannen.. je kan daarna meteen slapen ? echt een aanrader! Ik ga zeker terug komen, iedereen verdient een momentje van rust en ontspanning! ?