Marysiowe Misie

Marysiowe Misie Reviews

Excellent rating
5.0
35 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (34)
Dagmara Juroszek
Dagmara Juroszek
2024.03.23
recommends
polecam bardzo mocno! Wykonanie tak bardzo staranne i tak bardzo odzwierciedla oryginał jeśli praca jest wzorowana na konkretnym modelu że to jest magia i cudo w jednym ❤️ przepiękna praca, szczegóły wszystkie dogadane i efekt przewyższa oczekiwania ❤️ jestem bardzo wdzięczna, że miałam okazję zamówić Topper ślubny na wzór świnek morskich który jest teraz przepiękną pamiątką ❤️
Advertisement
Magda Kulkarni
Magda Kulkarni
2024.03.21
recommends
Z całego serca polecam Marysiowe Misie i dziękuje za jej talent i pracę. Dzięki Pani Marysi nasz ukochany pupil jest znowu z nami. Jest prześliczny.
Karolina Kowalska
Karolina Kowalska
2024.03.21
recommends
Niezapomniana pamiątka!🥰 Miniaturki tworzone z ❤️. Pytając o figurkę mojego dwugarbnego pupila (tak, mówimy o wielbłądzie🐫), nie przypuszczałam, że pani Marysia w ogóle podejmie się wyzwania. Efekt końcowy był oszałamiający. Figurka przerosła moje najśmielsze oczekiwania - wielbląd wykonany z wełny mojego pupila jest wierną kopią oryginału. Zazdrość wszystkich w około - nie do opisania. A ponieważ twórczość Marysiowe Misie nie jest też obca mojej rodzinie - moja mama dostała miniaturkę swojego Landseera jako prezent bożonarodzeniowy: Łzy wzruszenia po otwarciu paczki- bezcenne. Dodatkowo trzeba dodać, że rękodzieło przychodzi pięknie zapakowane.🎁 Dziękuję serdecznie i na pewno wrócę z następnym zamówieniem!🥰😍😘
Krzysztof Zurek
Krzysztof Zurek
2024.03.21
recommends
Figurka naszej suczki, przeszła nasze najśmielsze oczekiwania, choć "dzieło sztuki" jest adekwatniejszym słowem. Efekt prac, pokazuje ogrom serca i zaangażowania, włożonego w wykonanie. Eevee jak żywa w 100%. Szczerze polecam.
Monika Faron
Monika Faron
2023.05.06
recommends
Figurka mojego pieska pięknie wykonana, jestem pełna podziwu dla Pani Marysi,że potrafi tak precyzyjnie wykonać miniaturkę. Dziękuję i pozdrawiam!
Advertisement
Magdalena Kordialik
Magdalena Kordialik
2021.11.14
recommends
Polecam z calego serca. Figurka przepiekna i wygladajaca jak kopia mojego psa Do tego dobry kontakt i przesylka pieknie zapakowana.
Grażyna Tuchowska
Grażyna Tuchowska
2021.05.19
recommends
talent talent i jeszcze raz talent. właśnie dotarł kociak jest piękny boski śliczny. będzie super prezentem dla mamy po stracie przyjaciela. serdecznie polecam i na pewno kolejne zwierzaki też uwiecznię.
Ela Piec
Ela Piec
2021.03.09
recommends
Moja Mafia ❤❤❤ Przepiękne, niezwykłe wykonanie dopracowane w każdym szczególe. Jestem zachwycona. Raz jeszcze bardzo dziękuję i pozdrawiam. POLECAM ❤
Anastazja Stepanenko
Anastazja Stepanenko
2021.02.05
recommends
Polecam z całego serca ❤️ Świnka jak żywa , wykonana sumienie , włosek do włoska jak na zdjęciach które wysyłałam 😃
Advertisement
Marzena Rejman
Marzena Rejman
2021.01.27
recommends
Jak najbardziej polecam!!! Świnka cudnie wykonana, odzwierciedlona w 10000%, wygląda piękniej niż na zdjęciach. Solenizantka zachwycona!!! Nie zastanawiajcie się tylko zamawiajcie 😁❤️ na dodatek pięknie zapakowane, wystarczy tylko wręczyć prezent 😍
Marta Majewska
Marta Majewska
2021.01.22
recommends
Figurki jak żywe. Dzięki Marysiowe Misie nasz piesek który odszedł za tęczowy most na zawsze jest z nami!
Magdalena Szmid
Magdalena Szmid
2021.01.18
recommends
Talent artystki godny pozazdroszczenia. Osoba, która dzięki swoim dziełom potrafi wzruszyć i sprawić radość. Moja świnka jest cudowna❤️. Jestem zachwycona! Na pewno jeszcze skorzystam z firmy Marysiowe Misie 😀
Agnieszka Węgrzyn
Agnieszka Węgrzyn
2021.01.16
recommends
Absolutnie niesamowite. Widząc figurkę psiaka, którego już nie ma z nami zachwyciłam się, wzruszyłam i za to dziękuję. Piękne rzeczy Pani tworzy <3
Advertisement
Maria Drzewiecka
Maria Drzewiecka
2020.12.03
recommends
Wierne odtworzenie zwierzątka, uczciwość, pięknie opakowany prezent, polecam gorąco.
Reply from Marysiowe Misie 2024.01.02
Bardzo, bardzo dziękuję :)
Jacek Lech
Jacek Lech
2020.11.13
recommends
Pani Marianna, to Czarodziejka , zrobiła dla mnie trzy moje kotki, każdy cudny i wspaniały. Jestem ogromnie szczęśliwy. Polecam z całego serca . Już szukam dla nich miejsca w moim domu.
Kalina Grześkowiak-Gracz
Kalina Grześkowiak-Gracz
2020.11.08
recommends
nasze olbrzymki są cudowne 😃 widać dbałość o każdy szczegół. jestem zauroczona i pełna podziwu dla ostatecznego efektu. Jeszcze raz dziękuję i polecamy każdemu ❤
Kasia Kaldowski
Kasia Kaldowski
2020.10.13
recommends
W zwierzątkach Marysi zakochałam się kilka miesięcy temu, od pierwszego wejrzenia na Facebooku. A teraz miałam okazję zamówić przepięknego chomika dla wnuczki. Jest cudny. Marysia przemiła, termin dotrzymany, bardzo bardzo dziękuję.
Advertisement
Edyta Czakańska
Edyta Czakańska
2020.08.14
recommends
Moje zamówienie dotarło już do mnie. Jest piękne🤩. Cieszyłam się jak małe dziecko rozpakowują paczkę. Podziwiam talent tych rączek, które zrobiły moją zawieszkę. Każda praca, to istna perełka.
Katarzyna Daszkiewicz
Katarzyna Daszkiewicz
2020.06.29
recommends
Dziękujemy za nasze landseery❤. Efekt końcowy niesamowity. Staranność wykonania i dbałość o szczegóły nas zachwyciła🥰 Polecamy i wrócimy po więcej🙂
Katarzyna Rosińska
Katarzyna Rosińska
2020.04.15
recommends
Gorąco polecam. Świetny kontakt i rewelacyjne wykonanie! :-)