MS Media - Marcin Smreczak

MS Media - Marcin Smreczak Reviews

Excellent rating
5.0
21 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (21)
Maria Suchy
Maria Suchy
2023.10.23
Marcin to prawdziwy ekspert w swojej dziedzinie, pasjonat z ogromną wiedzą, w pełni zaangażowany w to co robi. Polecam w 100%!
Joanna Karpiuk
Joanna Karpiuk
2023.09.06
Zwyczajnie polecić to jak nie powiedzieć prawie nic... Marcin jest niewątpliwie specjalistą i ekspertem w tym co robi, bardzo porządnie przygotował się do pierwszej rozmowy i każdy kolejny kontakt podczas współpracy jest równie profesjonalny. Ma wyczucie, wiedzę i doświadczenie w tym co robi i doskonale wie jak używać tych narzędzi.
Marcin Wróbel
Marcin Wróbel
2023.08.25
Marcin to prawdziwy profesjonalista! Posiada ogromną wiedzę i umie się nią dzielić. To dobry nauczyciel, ale przede wszystkim to ekspert od marketingu. Gdy trzeba wziąć sprawy w swoje ręce, umie to zrobić i co ważne, wie co zrobić, żeby było dobrze. 🙂 Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Marcinem i polecam go każdemu! Marcin wymiata w FB ADS! Polecam i pozdrawiam, Marcin Wróbel 🙂
Gabriela Żak
Gabriela Żak
2023.08.18
Praca z Panem Marcinem jest po prostu niesamowita. Jego profesjonalizm, kreatywność i wiedza pomagają mi zmienić wszystko w moim sklepie od A do Z. Pan Marcin jest nie tylko kompetentny, ale także elastyczny, zawsze gotowy sprostać zmieniającym się wyzwaniom. Współpracujemy już jakiś czas i z czystym sumieniem mogę polecić go każdemu kto chce podnieść swój biznes!
Daniel Kraus
Daniel Kraus
2023.08.13
Polecam współpracę z Panem Marcinem 5/5! Szybkie i konkretne wdrożenia, duża wiedza i niekonwencjonalne metody działania - jeśli komuś zależy na profesjonalnym podejściu, zmianie perspektywy na swój biznes e-commerce i co najważniejsze - zwiększenie przychodu ze sklepu internetowego - współpraca warta każdej złotówki. Polecam
Paweł Konsik
Paweł Konsik
2023.07.26
Współpraca z Marcinem to świetna inwestycja. Nie dość, że jest świetnym specjalistą w kwestii reklamy, marketingu, sprzedaży, social mediów, konstruowania lejków itp. z bardzo szeroką wiedzą, więc zwyczajnie - to się opłaca. To zna się na budowaniu i współtworzeniu brandu, marki, czy sklepu. Ma na współpracę pomysł i realizuje go z sukcesem. O ogromnym zaangażowaniu i trosce, którą czuć od początku, poprzez każdy etap działań nie wspominając. Serdecznie polecam :)
Wdzięcznopis Dziennik
Wdzięcznopis Dziennik
2023.07.10
Pracuję z Marcinem od kilku miesięcy - jestem pod wrażeniem wiedzy i umiejętności jej przekazywania :) Każde konsultacje to dla mnie skarbnica wiedzy, nie tylko w zakresie reklam, ale także szerzej - biznesowo. Konkretne rozwiązania zwiększające sprzedaż bez lania wody, słowem: pełna profeska w przyjaznej atmosferze :D Szczerze gorąco polecam współpracę! Widzę namacalne efekty z miesiąca na miesiąc, a firma rozwija się o nowe kanały i narzędzia marketingowe, za co jestem bardzo wdzięczna!
adrian luberda
adrian luberda
2023.04.18
Polecam! Już w pierwszym miesiącu liczba klientów w moim salonie fryzjerskim się podwoiła.
Małgorzata Ziemiańska
Małgorzata Ziemiańska
2022.01.25
Positive
Professionalism
Kiedy "wyczekałam" Marcina wiedziałam,że jest to osoba dzięki której mój e-commerce nareszcie będzie tam gdzie powinien. Najpierw były "poprawki " po poprzednich agencjach.. A teraz śpię spokojnie.. Nie mówi,że potrafi tylko potrafi i to robi bardzo profesjonalnie.
Mateusz Zimecki
Mateusz Zimecki
2021.12.07
Positive
Professionalism
Quality
Value
Miałem okazję konsultować się z Marcinem kilkukrotnie w tematach dotyczących m.in: reklamy, marketingu, Facebooka, Social Mediów na przestrzeni kilku lat. Za każdym razem wykazywał się dużą wiedzą w interesującej mnie tematyce, ale co dla mnie najważniejsze- wiem, że ma w tych tematach duże doświadczenie i jest praktykiem. Dodatkowo jego dużym atutem jest to, że w prosty i przystępny sposób przekazuje wiedzę i rzeczywiście czuć, że autentycznie chce pomóc. Trochę konsultacji/szkoleń w życiu odbyłem i to niestety nie jest standard:) Zdecydowanie polecam Marcina, jeśli chodzi o współprace w wymienionej przeze mnie tematyce
Natalia Florczak
Natalia Florczak
2021.03.29
recommends
Współpraca z Marcinem to czysta przyjemność, potrafi znaleźć rozwiazanie w każdej sytuacji, w której sie znajdziemy. Aktualnie w trakcie pandemii jego działania rownież dają rade, a to dla nas w tym momencie najważniejsze. Współpracując z Marcinem, kryzys nas nie dotyka :) Sumienność to JEDNA z jego wielu zalet, ktora bardzo doceniamy!!! Szczerze polecamy! 😊
Mateusz Zimecki
Mateusz Zimecki
2021.03.05
recommends
Miałem okazję konsultować się z Marcinem kilkukrotnie w tematach dotyczących m.in: reklamy, marketingu, Facebooka, Social Mediów na przestrzeni kilku lat. Za każdym razem wykazywał się dużą wiedzą w interesującej mnie tematyce, ale co dla mnie najważniejsze- wiem, że ma w tych tematach duże doświadczenie i jest praktykiem. Dodatkowo jego dużym atutem jest to, że w prosty i przystępny sposób przekazuje wiedzę i rzeczywiście czuć, że autentycznie chce pomóc. Trochę konsultacji/szkoleń w życiu odbyłem i to niestety nie jest standard:) Zdecydowanie polecam Marcina, jeśli chodzi o współprace w wymienionej przeze mnie tematyce🙂
Małgorzata Ziemiańska
Małgorzata Ziemiańska
2021.02.27
recommends
Gdyby osoby które myślą "że coś wiedzą" o marketingu miały chociaż 1/10 wiedzy i doświadczenia Marcina świat byłby piękny.. Współpracuje z Marcinem od 2 miesięcy. Ratuje mi firmę po współpracy z agencją która oprócz swojego PR nie potrafiła nic. Dlatego też doceniam Jego wiedzę, profesjonalizm i chęć pomocy. Posiada doświadczenie, które mimo młodego wieku jest ogromne. Jestem pewna, że moja marka jest w doskonałych rękach.. Nareszcie czuje się bezpiecznie, wiedząc, że jeśli mówi "poprawimy to " to znaczy, że poprawimy. Cieszę się, że pojawił się na mojej drodze..
Katarzyna Zarach-Piczman
Katarzyna Zarach-Piczman
2020.09.23
recommends
Petarda !! Pełen profesjonalizm w każdym tego słowa znaczeniu 🥰
Marcin Piczman
Marcin Piczman
2020.09.23
recommends
Firma godna Polecenia współpraca to sama przyjemność. 💪
Karolina Wróbel
Karolina Wróbel
2020.09.14
recommends
Współpraca, partnerstwo i wspólny cel. Dzięki temu razem z Marcinem osiągnęliśmy OGROMNY sukces! Wielu próbowało pomóc, niewielu się udało, aż w końcu trafiłam na "Alfę i Omegę" - specjalistę w swojej dziedzinie. Polecam każdemu👌😊 nie marnujcie czasu na firmy które obiecują złote góry i na tym się kończy. Marcin to fachowiec. Nie kończy się na obietnicy ale na realnym wyniku! Pięć gwiazdek! 🌟🌟🌟🌟🌟
Гжегож Павловски
Гжегож Павловски
2020.09.12
recommends
Prawdziwy profesjonalista. Współpracując z Marcinem nie czujesz się jak "klient" tylko jak współpracownik. Marcin z natury jest osobą która lubi pomagać ,co odzwierciedla się podczas współpracy. Jak będziesz miał przyjemność współpracować z Marcinem to zrozumiesz o czym piszę. POLECAM !
Ilona Studzińska
Ilona Studzińska
2020.09.12
recommends
Marcin pomagał mi przy rozwoju projektu z którym sama nie umiałam sobie dać rady. Dzięki jego poradom udało nam się zebrać bazę adresową na 10.000 osób która wygenerowała nam już kilkadziesiąt tysięcy złotych. Mogę śmiało go polecić, ponieważ ma bardzo dużą wiedzę i doświadczenie. Bez Marcina nie dalibyśmy sobie rady. Szczerze polecam tego młodego i ambitnego człowieka! :)
Adrian Demianczuk
Adrian Demianczuk
2020.09.08
recommends
Miałem okazję współpracować z Marcinem w jednej agencji reklamowej. Pomagał mi również przy paru innych projektach. Jest pasjonatem marketingu i przeznacza mu każdą wolną chwilę. Co najważniejsze jest praktykiem w 100 %. Mimo swojego młodego wieku jest bardzo świadomy i obyty, wie jak funkcjonuje firma, co przydaje się przy prowadzonych projektach. Takie dalsze widzenie oraz długofalowe myślenie przynosi jeszcze większe rezultaty. Jak najbardziej polecam :)
Tomasz Nikielski
Tomasz Nikielski
2020.09.08
recommends
W okresie minionych dwóch lat Marcin brał udział w kilku prowadzonych przeze mnie projektach biznesowych z zakresu miedzy innymi : nieruchomości, UV system, branża turystyczno-sportowa. We wszystkich swoich działaniach dał się poznać jako osoba zdyscyplinowana, poważnie traktująca swoje zadania. Zdecydowanie stwierdzam że posiada on predyspozycje intelektualne do pracy z zakresu szeroko pojętego marketingu. Polecam ze spokojnym sumieniem!