Magicmovers

Magicmovers Reviews

Excellent rating
4.6
600 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (600)
Willem Hasenaar
Willem Hasenaar
2024.04.12
Vandaag top geholpen door Milan, Jan en Juliano. Snel efficiënt en zee zorgvuldig met alle spullen. Zeer behulpzaam en denken ook goed mee hoe dingen in te pakken
Merel Vos
Merel Vos
2024.04.08
De verhuizers zelf zijn toppers en de organisatie denkt ook met je mee! Onze verhuizers zouden tussen 12:00 en 15:00 bij ons zijn. Ze liepen uit en waren er om 16:30. Helaas liep het neerzetten van de verhuislift ook uit en werd het 18:15 beginnen. Het werd een lange klus, waarbij de verhuizers hard voor ons gewerkt hebben. We waren klaar om 23:30 bij ons nieuwe adres. We hebben toen de factuur betaald, (die helaas niet helemaal klopte, door hoe het gelopen was) want de verhuizers konden anders niet naar huis. Uiteindelijk heeft Karim van Magic Movers contact opgenomen en de fouten op de factuur snel en vriendelijk opgelost, bedankt!
Karina N
Karina N
2024.03.28
Absolutely incredible service from the entire Team even for my little move of just one couch 😅 From booking to delivery and payment - everything went flawlessly! Clear communication throughout! Thanks Renee, Milos, Jordi for the excellent service 🥳
Jolanda Koeleman
Jolanda Koeleman
2024.03.27
Toen ik geintreseerd was en een offerte opvraagde, ben ik in twee weken tijd wel 4a 5 keer gebeld of ik al besloten had. Je kan zeggen het contact was aanwezig en proactief. Voor de verhuizing zelf werd er nog een keer gebeld en de lijst met spullen doorgenomen. Bij andere bedrijven kreeg ik dan een bevesteging van de lijst en het viel me op dat dit hier niet het geval was. Op de dag van de verhuizing werd dan ook eerst weer door het gehele huis gelopen en moest ik wederom eerst aan de een verhuizer en toen ging de ene verhuizer het nog eens doornemen met de hoofdverhuizer ( oudste aanwezig). Als ze een inventaris lijst hadden hadden ze met 5 min kunnen starten ipv half uur later... je betaald per slot van rekening vanaf moment van aankomst. Daarnaast verhuizen is gewoon een stressvolle aangelegenheid en zelf durf ik te zeggem dat ik super gestructureerd ben maar je hebt geen zin in steeds je zelf te moeten herhalen! Ik had van te voren met de medewerkers besproken dat ze achter moesten laden en lossen en dat dit niet voor de deur kon. Ook dit was niet bekend terwijl dit wel meerdere keren tersprake is gekomen. Top: verhuizers waren ontzettend snel en vriendelijk. Tip: Na een week werd ik terug gebeld om 8 uur sochtends waarbij ik letterlijk wakker gebeld werd en toen werd er aan mij gevraagd hoe mijn ervaring was. Ik zei toen daar wil ik het graag met jullie over hebben want ik ben niet super tevreden maar kan je mij later op de dag terug bellen? Je begrijpt hem al! Ik heb nooit meer wat van ze gehoord. Tiidens een verhuizing zit je een aantal weken in de troep en dozen dus veel energie had ik niet om er zelf achteraam te gaan. Netjes.... is anders! Je kan voor heel veel geld je spullen laten sealen beschermen door hun. Dit kost een hoop geld doe je dit niet dan zijn de beschadegingen voor jouw rekening. Bij het uitpakken van de spullen die ik zelf ontzettend goed met folie en bubbels platsitc heb ingepakt was er veel beschadigt zoals het hoofdbord van ons bed bed. Je zag dat ze deze gewoon op zijn kop geduwt hebben in de verhuiswagen en je zag de hobbbel terug komen in het hout. Als dit gewoon was getild dan had dit nooit beschadigd geweest ook al had ik het zelf geseald en niet die van hen gebruikt. Dit is 1 voorbeeld van stuk of 4 a5 defecten. Tijdends de verhuizing werd mijn karretje gebruikt. Geen probleem maar ik had wel van een verhuisbedrijf verwacht dat ze zelf hondjes etc. Mee zouden nemen omdat men wist wat er op de inventarislijst stond ( amerikaanse koelkast) . Tijdens de verhuizing is de wagen over een bloemperkje gereden. Een bloemperkje wat netjes bij gehouden wordt door de buren dus ook al wil je de bocht afsnijden dit niet netjes is... helaas voor de bestuurder en dus ook voor ons hebben daar ooit bescherm stangen gezeten die afgebroken zijn en je raad het al een lekke band. Kan gebeurem maar heeft wel 3,5 uur heeft geduurt. Dit hebben ze heel netjes niet in rekening gebracht maar de 2 andere verhuizers worden wel naar een andere klus gestuurd. Wat logisch is qua kosten alleen niet handig is als de gehele wagen na reparen van lekke band nog geleegd moet worden. Wij er bewust voor hebben gekozen om een hoop geld uit te geven aan een verhuisbedrijf en dan als nog met mijn eigen team verhuizers.... alles hebben staam uit laden + omhoog tillen etc. Dus ja leuk dat ik 3,5 uur niet heb betaald maar ik heb 0 korting gekregen op het feit dat wij de dupe zijn en zelf 3,5 uur wachten.
Bettina Elferink
Bettina Elferink
2024.03.26
Magicmovers is superklantvriendelijk! nog dezelfde dag werd ik geholpen en stond de met zorg verhuisde boxspring op de goede plek in ons huis.Jan is een topper!! Hij heeft de nieuwe boxspring in zijn eentje uit het huis getild en ook nog even het oude bed voor ons boven gezet.Magicmovers is een bedrijf dat snel reageert ,met je meedenkt,de best mogelijke service geeft,flexibel is en luistert naar je wensen,en dit allemaal voor een vriendelijke prijs.Niet meer verder zoeken! Magicmovers Bellen!
Loris Piccolo
Loris Piccolo
2024.03.22
The communication was easy, the guys turned up punctually and moved the stuff super quickly and with care (they even sealed some items for free). Top service.
M4tchbox
M4tchbox
2024.03.14
I booked Magic Movers to help me move properties and was overall really happy with the service they provided. Moving is incredibly stressful and in previous years I moved myself, which was tough. I was recommended Magic Movers so I looked into them and booked them after a good quote. They arrived on time, I had two helpers instead of one (that helped a lot). They were both very efficient and helped with solutions to makes things fast. They were also very friendly and packed everything well (make sure to have everything ready before they arrive). I thank Magic Movers a lot! On a slightly negative note (nothing bad) but be aware of the amount you have. We had more than expected, even though I did my best to approximate the amount, I was off by quite a bit. Getting to the new property was also difficult and due to some roadworks within the area, it took longer than expected to arrive. Unfortunately these unexpected variables jumped the price up by quite a lot, which was quite the surprise as it was an extra €200 on top of the original quote. No fault on Magic Movers as you pay for the time of the move, but definitely consider that this can happen and you won't really know until everything is done. Other than that, I enjoyed the experience and will definitely use this service again in the future. Many thanks, Mark
jack welles
jack welles
2024.03.14
The best movers in Amsterdam/Haarlem!! JP & Robin were very creative in how they managed to get my couch up a four floor building with no hook and old skinny staircases. Thanks dudes!!!
Julia Shchegoleva
Julia Shchegoleva
2024.03.09
The process was organized smooth and fast. Things were clearly communicated and we were able to negotiate on a great deal. I was positively impressed with the quality of the service and I’m going to use it again! 100%
Linh Vu
Linh Vu
2024.03.08
They’re in-short all good people. The service they delivered was amazing which is organized, fast and at a reasonable price. Communication was good not only with the back office but also the movers who informed me carefully time to load stuff and expected arrival time. My stuff was taken care of, no damage at all. It went really well. I definitely recommend Magic Movers to my friends if they need to relocate and of course, myself included.
Marcella van vloten
Marcella van vloten
2024.03.05
Heel erg blij met magic movers. Even snel een bed opgehaald en thuis gebracht. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen. Top service en leuke mannen. Super!
Máté Kormos
Máté Kormos
2024.03.04
The moving procedure went fast and the movers were quite friendly. I found the price reasonable. Magic movers is a good choice if you need a reliable moving service.
Frank Ruck
Frank Ruck
2024.02.27
Kreeg een offerte van 360eu, exclusief dozen. Na meerdere malen gevraagd om totale berekening deze uiteindelijk ook gekregen. Zou ongeveer 550/600 eu worden. Maar doordat ze werken op nacalculatie blijft de teller lopen, heel vervelend. Daarnaast geen goede communicatie over parkeerplaats vrij voor de deur, dus moesten ze nog twee keer terugkomen. Ze durfde uiteindelijk 1000 eu te vragen, voor een verhuizing van een appartement van 45m2. Teruggebracht naar 800eu, maar nog steeds een belachelijk bedrag.
Reply from Magicmovers 2024.03.01
Beste meneer Ruck, Bedankt voor de review. Wat vervelend dat u ontevreden bent omtrent de verleende service. Wij willen dit uiteraard met u oplossen, helaas kunnen we u niet terug vinden in ons systeem. Zou u zo vriendelijk willen zijn om een e-mail te sturen naar info@magicmovers.nl of te bellen naar 023-5766852 zodat wij uw klacht op kunnen lossen? Wij horen graag van u! Met vriendelijke groet, Team Magic Movers
Ellis Caffa
Ellis Caffa
2024.02.26
Top service van Jan en Paul!
Oxana Travnikova
Oxana Travnikova
2024.02.24
Great moving service: handled things carefully, got the job done, and kept in touch throughout all the process ⭐️
Super service, snel en netjes! Top gedaan J.P, Wesley en Milan nogmaals bedankt heren!
Hab
Hab
2024.02.22
Zeer tevreden over verhuisbedrijf Magic Movers. Ze zijn klantvriendelijk, denken met je mee en hebben het beste met je voor. Ook wil ik graag de mannen bedanken die al het zware werk gebben gedaan. Wesley, Benjamin en Jan-Paul bedankt!
Jeroom York
Jeroom York
2024.02.19
Best service! I recommend for anyone for quality speed & service
M. Hulsbosz
M. Hulsbosz
2024.02.10
Magic Movers heeft mij heel goed geholpen bij de verhuizing van de vertrouwde meubels van mijn moeder naar haar nieuwe onderkomen. De medewerker aan de telefoon was vriendelijk, meedenkend en kordaat. Het moest snel gebeuren, en het kon snel. De jongens waren vriendelijk en zorgzaam met de spullen. Allemaal bedankt! Mw. M.Hulsbosch
Christian van Essen
Christian van Essen
2024.02.08
Zeer professioneel en snel te woord gestaan. Goede service en meedenken! Marinka is een top dame, nogmaals dank!
Reply from Magicmovers 2024.02.09
Beste Christian, Bedankt voor de prachtige review! Met vriendelijke groet, Team Magic Movers