Maggies Spray

Maggies Spray Reviews

Excellent rating
5.0
81 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (81)
Mirjam Toonstra
Mirjam Toonstra
2024.03.28
Helemaal blij met mn wenkbrauwen, ze zijn nog nooit ZO mooi geweest 😍 Vind het ook een hele mooie salon! Voor mij geen andere schoonheidssalon meer..
Reply from Maggies Spray 2024.03.28
Wat een prachtige review. Dankje wel! Daar doe ik het voor!
Mariette Ferwerda
Mariette Ferwerda
2024.02.21
Goede service extra behandeling gekregen om mijn wenkbrauwen mooi te krijgen. Vriendelijk en deskundig personeel!
Reply from Maggies Spray 2024.02.21
Dankje wel Mariëtte. Wat fijn te lezen! En bedankt voor je review!
Charissa Roorda
Charissa Roorda
2024.01.28
Reply from Maggies Spray 2024.01.28
Dankje wel! 💕
Dune Jansen
Dune Jansen
2023.12.19
Hele fijne salon, ik kom er al jaren. Magda staat altijd klaar voor vragen en geweldige service. Ik ben altijd super blij als ik Isa, Eveline, Elisa of Noa boek. Toppers!!
Reply from Maggies Spray 2023.12.19
Wat ontzettend leuk! Dankje wel Dune!
Mieke klein
Mieke klein
2023.12.14
Yvonne Van der Marel
Yvonne Van der Marel
2023.11.17
Fijne salon, fijne sfeer. Vakbekwame mensen! Nemen alle tijd voor je, overleggen tijdens de behandeling, er is ruimte tijdens de behandeling mocht je iets toch net wat anders willen. Voor mijn gevoel heb ik in spraak op de behandeling, super fijn! Ik heb meerdere verschillende behandelingen gehad bij maggie's en ben erg tevreden!!
Reply from Maggies Spray 2023.11.17
Wat geweldig! Dankje wel voor je review! Heel aardig!
Welle Kleefstra
Welle Kleefstra
2023.11.08
iris iris
iris iris
2023.10.31
Definitely the best place and staff in Sneek. Thank you Isa, she is very professional
Aleksandra Pronkina
Aleksandra Pronkina
2023.10.23
Claudia Visser
Claudia Visser
2023.10.19
Ziet er super uit, netjes en erg vriendelijk personeel.
Son vd meulen
Son vd meulen
2023.10.16
Mooie salon met veel aanbod in behandelingen!
Nikki 0208
Nikki 0208
2023.08.24
pascale dijkstra
pascale dijkstra
2023.08.21
Linda Haakma
Linda Haakma
2023.08.21
Femke Schut
Femke Schut
2023.06.21
Miriam Zevenhek (mim)
Miriam Zevenhek (mim)
2023.05.31
Mooi salon, aardige mensen en heel tevreden over resultaten van behandeling
J Bruggeman
J Bruggeman
2023.05.23
Warm welkom bij binnenkomst. Vriendelijk personeel Helaas heeft de ran minder dan een week gezeten, verder super tevreden.
Janna Faber
Janna Faber
2023.05.08
Anna-Rikst Heeringa
Anna-Rikst Heeringa
2023.04.25
Super goede salon! Je kunt er voor veel soorten behandelingen terecht en het personeel is super vriendelijk!
M Huisman
M Huisman
2023.04.25
Altijd weer een feestje om naar Maggies te gaan. Voel me helemaal op mijn gemak, het personeel is echt top!!