Serwis komputerowy z dojazdem Warszawa Rembertów i okolice. Tworzenie stron internetowych.

madkum.pl

Serwis komputerowy z dojazdem Warszawa Rembertów i okolice. Tworzenie stron internetowych. Reviews

Excellent rating
5.0
40 reviews Verified
Serwis komputerowy z dojazdem Warszawa Rembertów i okolice. Tworzenie stron internetowych.
%title%

%offer%

Reviews ( 40 ) 5.0

Penickpan
Penickpan
2024.04.28
Serdecznie polecam. Usługa co prawda nie dotyczyła sprzętu komputerowego, ale elektroniki w samochodzie. Podejście do klienta oraz problemu na super poziomie. Pełne zaangażowanie. Cena, jak na włożony trud w usunięcie usterki śmiesznie niska.
Advertisement
Dominika S
Dominika S
2024.04.21
Bardzo dobry kontakt z firmą, ekspresowa pomoc w niedzielne popołudnie. Szybko i skutecznie. Polecam wszystkim, którzy potrzebują pomocy przy awarii sprzętu.
UltraMarins
UltraMarins
2024.04.07
Profesjonalne podejście, laptop wyczyszczony i założona nowa klawiatura wszystko śmiga i działa jakby dopiero ze sklepu wyszedł. Serdecznie polecam!
Iwo na
Iwo na
2024.03.29
Profesjonalne podejście, wiedza i uprzejmość. Komputer rozłożony i złożony na nowo, przy okazji wymiany części oczywiście doradztwo. Polecam serdecznie
Maciej Najdecki
Maciej Najdecki
2024.01.03
Pełna profeska. Szybki kontakt, ekspresowa usługa czyszczenia laptopa. Polecam z całego serca
Advertisement
fOXENNEN
fOXENNEN
2023.12.16
Szybka fachowa robota, rewelacja :)
Hubert Jakubowski
Hubert Jakubowski
2023.12.16
Roksana Rębiewska
Roksana Rębiewska
2023.11.19
W pełni polecam! Miły kontakt, szybka i profesjonalna pomoc.
Marcin Skwieru
Marcin Skwieru
2023.11.18
Polecam! Komputer wyczyszczony sprawnie i dokładnie, wszystko śmiga jak nowe. Dodatkowo poza kompleksowym czyszczeniem wraz ze zmianą pasty na procesorze, udało się zamontować ułamaną podstawkę od kompa. Za co leci mnie jeszcze większy plus!
Advertisement
Mawlisz
Mawlisz
2023.11.09
Bardzo polecam te miejsce! Potrzebowałem na szybko diagnozy i naprawy usterki i właściciel pomimo natłoku pracy przyjechał do mnie po 21 i w moment zdiagnozował co jest problemem. Przy okazji dał dużo innych cennych wskazówek, jak chociażby to, że miałem źle rozmieszczone kości ram :) Następnego dnia część już została wymieniona i wszystko działa jak petarda. Jak zajdzie potrzeba to na pewno tu wrócę.
estes yes
estes yes
2023.10.09
Najlepszy serwis. Przyjemne podejście do klienta, szybki kontakt. Polecam.
Anastasiia Ponomarewa
Anastasiia Ponomarewa
2023.09.14
Mega polecam ten serwis. Naprawili mi komputer bardzo szybko i sprawnie. Co jest bardzo ważne, że nie musiałam go wysyłać i naprawili mi go w domu, na miejscu. Jestem zachwycona ❤️
Konrad chmioła
Konrad chmioła
2023.08.29
Nie można być najtańszym, najszybszym i najlepszym. To niemożliwe! Niech Pan podniesie stawki bo za taki serwis daje każde pieniądze!!! Rozwiązanie problemu z dnia na dzień. Jestem pod wrażeniem
Advertisement
BITWA WCK
BITWA WCK
2023.08.29
Super! Rewelacyjny serwis! Najlepszy z jakim miałem do czynienia! Kompleksowa usługa od a do z. Jestem bardzo wdzięczny za wszelkie sugestie dotyczące podniesienia parametrów wydajności mojego komputera przez drobne modyfikacje. Dysponuje Pan ogromną kulturą osobistą i widzą polecę Pana wszystkim!
K Portasiewicz
K Portasiewicz
2023.07.21
Sprawnie i szybko.
Katarzyna Gapis
Katarzyna Gapis
2023.07.10
Ekspresowo, niedrogo i solidnie. Oby więcej takich specjalistów!
Marzena W
Marzena W
2023.07.07
Super sprawna i szybka usługa! Laptop został oddany do pełnego czyszczenia i wymiany past. Usługa wykonana została sprawnie i profesjonalnie, laptop gotowy do odbioru na drugi dzień. Bardzo polecam!
Advertisement
Andrzej Topolewski
Andrzej Topolewski
2023.07.07
Potrzebowałem aktualizacji biosa na płycie głównej pod nowszego Ryzena + przy okazji wymiana pasty termo - szybko i sprawnie, dojazd jest dodatkowym atutem.
Monika Hołuń
Monika Hołuń
2023.07.07
Super obsługa, bezproblemowa, profesjonalna, problemy w moim laptopie zdiagnozowane bezbłędnie, polecam w 100%, sama gdy będę jeszcze miała jakiś problem na pewno jeszcze raz skorzystam. Dziękuję.
Ksia
Ksia
2023.07.07
Serdecznie polecam współpracę. Szybki kontakt, terminowa realizacja. Najlepsze podejście do klienta!