Lyra WMS

Lyra WMS Reviews

Excellent rating
5.0
17 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (17)
Vince Verver
Vince Verver
2024.04.18
Dankzij het gebruik van Lyra zijn onze klanten zeer tevreden geworden. Voorheen ontbrak ons fulfilment aan een softwareoplossing, wat resulteerde in een gebrek aan overzicht voor onze klanten. Door gebruik te maken van Lyra WMS hebben onze klanten nu meer inzicht in hun voorraad en zijn ze meer tevreden over onze diensten als fulfilment partner. Het team van Lyra heeft ons probleemloos en zeer effectief ondersteund tijdens de onboarding, waardoor we snel konden starten.
Arco Wouda
Arco Wouda
2023.10.25
Lyra WMS heeft onze fulfilmentprocessen aanzienlijk verbeterd. Het is gebruiksvriendelijk en heeft ons geholpen om nauwkeuriger en efficiënter te werken. Het klantenserviceteam staat altijd voor ons klaar en dat waarderen we enorm. Lyra is een solide keuze voor wie zijn fulfilmentactiviteiten wilt optimaliseren. Bedankt voor de goede ondersteuning, Lyra!
Reply from Lyra WMS 2023.10.25
Bedankt voor je review! Heel fijn om te horen dat de samenwerking goed bevalt, dit is volledig wederzijds ;)
Anna Osinga
Anna Osinga
2023.10.24
Top bedrijf! Erg behulpzaam. Denken mee in de uitdagingen en staan open voor alle ideeën.
Reply from Lyra WMS 2023.10.25
Thanks voor je review Anna! Als je nog nieuwe ideeën hebt, kan je ze altijd naar ons doorsturen
Sven Schilten
Sven Schilten
2023.09.25
"Sinds we een maand geleden zijn overgestapt van Haydigo naar Lyra, hebben we een opmerkelijke verbetering gezien in de efficiëntie en effectiviteit van ons bedrijf. Lyra heeft echt het verschil gemaakt in ons magazijnbeheer. Het gebruik van Lyra's software heeft ons werk aanzienlijk vereenvoudigd en gestroomlijnd, en dit heeft geresulteerd in soepelere en foutlozere operationele processen. Wat echt opvalt bij Lyra is de uitstekende ondersteuning die ze bieden. Hun team staat altijd klaar om te helpen en onze vragen snel en grondig te beantwoorden. Het is duidelijk dat ze toegewijd zijn aan het succes van hun klanten. Als je momenteel Haydigo gebruikt voor je magazijnsoftware, kan ik niet genoeg benadrukken hoe sterk ik aanbeveel om over te stappen naar Lyra. Het zal je bedrijf ten goede komen en je zult de voordelen al snel merken. Kortom, we zijn zeer tevreden met onze beslissing om over te stappen naar Lyra en raden het iedereen in dezelfde positie ten zeerste aan."
Bear Vitality
Bear Vitality
2023.07.10
Wij maken al enkele maanden gebruik van Lyra Wms en wij zijn super tevreden. De software is makkelijk om te werken zeer gebruiksvriendelijk
Erik Jorgensen
Erik Jorgensen
2023.07.03
Eindelijk eens een bedrijf wat luistert naar wat nodig is, lange tijd gebruik gemaakt van een ander wms, maar deed eigenlijk nooit iets wat we vroegen, bij lyrawms werkt dit gelukkig anders en wordt er altijd gekeken naar een oplossing, Ga zo door heren !!!!!!
Rowan Pijper
Rowan Pijper
2023.06.30
LyraWMS is niet zomaar een WMS, het is een intuïtieve, efficiënte en toegewijde partner in het stroomlijnen van onze operationele processen. Vanaf de allereerste implementatie was de impact op onze werking duidelijk merkbaar. Onze efficiëntie is aanzienlijk verbeterd, met meer transparantie en snelheid in onze dagelijkse magazijnactiviteiten. Het alomvattende karakter van LyraWMS maakt het een onmisbaar hulpmiddel in onze bedrijfsvoering. Het dynamische en toegewijde development team van LyraWMS verdient een bijzondere vermelding. Hun proactiviteit bij het toevoegen van nieuwe functies en het introduceren van innovaties is echt indrukwekkend. Deze inspanningen om voortdurend te verbeteren en te innoveren dragen ongetwijfeld bij aan de functionaliteit en bruikbaarheid van het systeem, waardoor het onze magazijnbeheertaken voortdurend optimaliseert. Ten slotte is hun klantenservice erg goed en vriendelijk. De snelheid waarmee zij reageren en de bereidheid om te helpen, ongeacht het probleem, zijn opmerkelijk. Het voelt echt alsof ze een integraal onderdeel van ons team zijn, altijd klaar om ondersteuning te bieden wanneer we die nodig hebben. Kortom, LyraWMS is een betrouwbare, innovatieve en onmisbare tool voor elk bedrijf dat streeft naar uitmuntendheid in magazijnbeheer. Een absolute aanrader!
vincent luder
vincent luder
2023.06.30
Professioneel platform met veel functionaliteiten, die constant worden uitgebreid.
Muses Of marketing
Muses Of marketing
2023.06.28
Snelle communicatie , helder duidelijk en super fijn systeem!
Erwin Ruumpol
Erwin Ruumpol
2023.06.22
Fijne software om mee te werken, vliegensvlugge service/support en altijd vriendelijk van toon. Al met al, zeker een aanrader!
Liu Kars
Liu Kars
2023.06.20
Mooie oplossing met veel mogelijkheden met een mooie integratie met Innosend! Daarnaast een goede support!
Reply from Lyra WMS 2023.06.20
Bedankt voor je fantastische review! We zijn verheugd om te horen dat je onze oplossing mooi vindt en dat deze veel mogelijkheden biedt. De naadloze integratie met Innosend is inderdaad een van onze hoogtepunten, en we zijn blij dat het waarde heeft toegevoegd aan jouw ervaring. Bij ons bedrijf staat het bieden van uitstekende ondersteuning hoog in het vaandel. We begrijpen hoe belangrijk het is om altijd klaar te staan om onze klanten te helpen, en we zijn blij dat ons supportteam aan jouw verwachtingen heeft voldaan. Jouw positieve feedback betekent veel voor ons en het motiveert ons om hoogwaardige oplossingen en uitzonderlijke klantenservice te blijven bieden. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar! Nogmaals bedankt voor het kiezen van ons product en voor het delen van je positieve ervaring. We waarderen het enorm.
Melle Hougee
Melle Hougee
2023.05.08
Super fijne software om mee te werken, enorm uitgebreid! Personeel erg vriendelijk en vragen worden snel beantwoord. Erg tevreden mee ;)
Reply from Lyra WMS 2023.05.08
Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat de software fijn is om mee te werken, hier streven we elke dag naar 🎉
Julius
Julius
2023.05.05
Betrouwbare software, goed bedrijf!
Reply from Lyra WMS 2023.06.14
Super review, dankjewel Julius! 😁
Michel Pro
Michel Pro
2023.04.11
Goede service en gemak , onze voorraden altijd up to date dankzij Lyra Wms
Reply from Lyra WMS 2023.04.11
Bedankt voor de review Michel! We zijn blij om te horen dat jullie tevreden zijn ;)
kevin werrelmann
kevin werrelmann
2023.04.09
Lyra-wms sluit goed aan op ons fulfilment bedrijf. Genoeg integratie mogelijkheden, goede support en veel functionaliteiten. Groetjes, Titan Fulfilment
Reply from Lyra WMS 2023.04.09
Bedankt voor de review! We kijken uit naar de toekomst van onze samenwerking ;)
Stefan S.
Stefan S.
2023.04.06
Super fijn en uitgebreid systeem! Werkt echt ideaal. Contact met de jongens is ook sneller dan het licht! Binnen enkele minuten als het belangrijk is opgelost. Kwaliteit staat vooraan!
Reply from Lyra WMS 2023.04.06
Hey Stefan, bedankt voor de toffe review! Klantenservice staat bij ons op nummer 1, fijn om te horen dat we het goed doen!
sander k
sander k
2023.01.09
Sind 2 maanden klant en wij zijn zeer tevreden over het systeem en de service van de heren, ga zo door!
Reply from Lyra WMS 2023.04.06
Hi Sander, bedankt voor de positieve review!