Lux-Case | WePack AB

Lux-Case | WePack AB Reviews

Below Average rating
2.1
28 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (28)
Scam? Account and emails show that the order is closed but the item has possibly never been sent (no tracking number) and/or can't be traced. Will be updated with the outcome of this situation, but for now go to other more reliable/transparent websites.
Nicolas Gachoud
Nicolas Gachoud
2024.04.08
Account and emails show that the order is closed but the item has possibly never been sent (no tracking number) and/or can't be traced. Will be updated with the outcome of this situation, but for now go to other more reliable/transparent merchants.
Isabella Enklint
Isabella Enklint
2024.01.19
Dåligt bemötande går inte att nå finns ingen retursedel. Kommer aldrig köpa något WePack.
Eminius26
Eminius26
2023.12.15
Ужасная компании не отвечают, не отправили товар, и остался без денег
Paw Nielsen
Paw Nielsen
2023.09.06
Hold jer langt fra dette firma. Jeg har bestilt cover til mobil. Det er langt over deres frist så det kommer sikkert ikke. Pengene er betalt. De skal betales retur ellers må jeg anmelde det.
Reply from Lux-Case | WePack AB 2023.09.07
Hallo, det var trist å høre. Jeg anbefaler at du kontakter vår kundeservice på support@lux-case.com, da jeg ikke kan hjelpe deg videre her – da vi ikke ønsker å frigi privat informasjon offentlig. Vi ønsker deg en fortsatt god dag.
Z N N (Busunge.se/Z Nalle)
Z N N (Busunge.se/Z Nalle)
2023.01.24
beställde skal till min samsung s8 den 19:e o idag 5 dagar senare med helg emellan landa den på lådan...... Bra jobbat tack för en utmärkt och snabb leverans
Ville Butter
Ville Butter
2022.07.25
Jag beställde fel storlek på armband till Garminklockan. Returnerade och fick otroligt fort nya i rätt storlek. Bra jobbat👏🏻🙂
Gerda G.
Gerda G.
2022.05.04
Besser nicht dort bestellen! "Luxcase" zieht in die Falle. Es wird suggeriert man bestelle besonders hochwertige Handyhüllen bei Luxcase Deutschland. Versendet wird wohl aus Schweden, dort ist der Firmensitz von Wepack. Dorthin müsste dann auch die Rücksendung gehen. In dem Account lässt sich weder der Bestell-und Lieferstatus, noch die Rückgabeoption finden. Es werden völlig im Preis überzogene Produkte verkauft, die sich nicht zurücksenden lassen. Kundenzufriedenheit zählt nicht. Auf den Wunsch den Kundendienst zu kontaktieren folgen FaQ's. Fazit: Es werden überterteuerte Produkte verkauft, die man bei anderen Plattformen für die Hälfte bekommt, und man umgeht das Fernabsatzgesetz.
Reply from Lux-Case | WePack AB 2022.05.10
Hello, Thank you for your feedback. I am sorry to hear that you are dissatisfied. You are of course welcome to return a product and if you have any question about how to do a return, please send an email to our customer service: support@lux-case.com (here we can also give you more personalized service). Best regards, Lux-Case
Kicki El Azizi
Kicki El Azizi
2021.12.05
Ett företag som ger ett starkt intryck av att vara oseriösa. Beställde ett skal från Fyndiq via dem. De har inte hämtat returen från Posten och jag får inte tillbaka mina pengar.
Matthew Jones
Matthew Jones
2021.12.03
Ulrike Wagner Antikainen
Ulrike Wagner Antikainen
2021.10.26
Hade beställd ett fodral till Huawei Mate 10 Pro som inte kunde stängas. Dålig magnet-oanvändbart. Har skickad ett mail och klagad men har ej fått nåt svar än. Vill ej ha produkten.
Johannes Bjorno
Johannes Bjorno
2021.10.11
Toppen
Aida Kebaili
Aida Kebaili
2021.08.13
Fikk toll av dette Firma uten å besstile noe. jeg prøvde å kontakte dem men svarer ikke. Hva er dette her.
Lennart Karlsson
Lennart Karlsson
2021.06.15
Critical
Professionalism
Det går inte lägga upp recensioner på produkter (på luxcase, hemsidan där man beställer), måtten stämmer inte och där det skulle följa med ett verktyg till ett armband fanns inget verktyg i förpackningen. Vad är det som gör att man har 2 olika bolag, det ena antagligen enbart för logistiken? Det finns många företag i det här landet som är bättre genomarbetade! " - Snabba pengar, sen drar vi"(?)
bjoerg skarsvaag
bjoerg skarsvaag
2021.02.12
Critical
Professionalism
Feil farge og størrelse på samsung galaxy s20. Deres kundeservice fungerer ikke.. fremdeles intet svar....
kevin Shahidi
kevin Shahidi
2021.01.14
Ångrade beställning och skickade ett mail direkt efter ,det har gått några dagar men fortfarande inget svar. Jag försökte även nå de på telefonnummer 6688062 men detta är otillgängligt. Trotts allt fick jag varorna hem , vågar inte returnera varorna , kommer inte i kontakt med de. Väldigt oseriös företag....rekommenderas absolut INTE
Christian Kozma Holm
Christian Kozma Holm
2020.11.23
ole engedal
ole engedal
2020.07.25
Bestilte både panser glass og etui til mobil, og ingenting passet. Kom heller ikke frem av nettsiden at varen blir sendt fra Sverige, og "lux-case" hadde heller ingen varedeklarasjon på utsiden av pakken, hvilket innebar en forsinkelse i utlevering siden jeg måtte fremskaffe faktura med beløp for varekjøp overfor Posten!! Useriøst
industriprogrammet gymnasieskola
industriprogrammet gymnasieskola
2020.05.04
Ela
Ela
2020.02.03
Kjøpte to etui til mobiltelefon, passer ikke. Vanskelig å komme i kontakt med servis. Anbefaler ikke å kjøpe på denne siden!!!!!