LUST BREAKFAST

LUST BREAKFAST Reviews

Good rating
4.4
85 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (85)
Julia Kucza
Julia Kucza
2024.04.13
jedzenie dobre, ale czas oczekiwania 45/50 min na śniadanie to zdecydowanie za długo
Food
Reply from LUST BREAKFAST 2024.04.13
We are sorry that you had to wsit so long this time. We are continouosly improve our service and if you come next time you will not have to wait
Advertisement
Hannah Dike
Hannah Dike
2024.04.07
Leider sehr enttäuscht waren direkt bei der Ladenöffnung da und haben vom Essen her nichts besonderes und nicht geschmackvolles erhalten…. und dann sollten wir nach direktem beenden vom Essen zahlen?! Nicht so angenehme stimmung
Atmosphere
Food
Service
Vytautas Kieras
Vytautas Kieras
2024.03.10
We are still waiting for our breakfast after 1,5 hours of waiting…
Atmosphere
Food
Service
Daina Balode
Daina Balode
2024.03.09
Asia S
Asia S
2024.02.26
Czuje się oszukana. „Naleśniki z kurczakiem” to JEDEN naleśnik przekrojony na pół, z innych opinii wynika że powinno być 3! 8 euro za 1 naleśnika to przesada. Obsługa niekompetentna, zapomniała o sztućcach, mówi ze danego dania nie ma a zaraz je przynosi. Nie polecam. Za tą cenę stanowczo nie warto.
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Ugne Januleviciute
Ugne Januleviciute
2024.02.25
Atmosphere
Food
Service
Anete Kristiāna Karibo
Anete Kristiāna Karibo
2024.02.18
Atmosphere
Food
Service
Анастасия Леонова
Анастасия Леонова
2024.02.18
Были на завтраке с большими ожиданиями, но , к сожалению, неоправданными! Кофе был горький, невозможно пить, яйцо Бенедикт выглядело неочень, хлеб, на котором все лежало выглядел покупным , сухим и холодным 🥺 И блинчики ожидались блинчиками, а оказались какие то маленькие хлебные изделия , сухие 🙈 К сожалению, не рекомендуем!
Atmosphere
Food
Service
Arnoldas D
Arnoldas D
2024.02.17
Delicious food, cozy atmosphere, super slow service (perhaps only in our case as everyone received plates before us). Decent coffee, too.
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Niks Aleksa
Niks Aleksa
2024.02.10
Atmosphere
Food
Service
Jevgenijs Malihins
Jevgenijs Malihins
2024.02.03
Closed rn
Service
Sandra Gruber
Sandra Gruber
2024.01.28
Tolle Location & sehr leckeres Essen! Service war auch gut. Kann ich nur empfehlen!
Atmosphere
Food
Service
Konrad Kwietniewski
Konrad Kwietniewski
2024.01.28
Miejsce dosyć średnie, jedzenie drogie i bez szału, choć wystrój bardzo piękny.
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Simona Dreczka
Simona Dreczka
2024.01.28
Nice and cozy place. Breakfast in every version: sweet and sour. But it is good to have fresh orange juice not from the bottle. Music is so cool and you feel like in the best club in the town during the breakfast. 😎
Антон Стрельников
Антон Стрельников
2024.01.28
Пришел в это место на завтрак, атмосфера как будто это бар, возможно по вечерам так и есть, сервис нормальный, все быстро приносят. По еде: сам завтрак нормальный, кофе ужасный, невозможно пить. На десерт в меню написано что это маленькие блинчики, но это какие то оладушки, и они не вкусные. Вводят в заблуждение 😢
Atmosphere
Food
Service
Dominika
Dominika
2024.01.07
Jedzenie w porządku, smaczny omlet, porcja akurat. Mały wybór kawy. Pod kątem jedzenia jest po prostu ok. Na plus: Przyjemna obsługa i wygodne fotele. Niestety w lokalu jest okropnie zimno, ciężko wysiedzieć a jedzenie błyskawicznie stygnie.
Atmosphere
Food
Service
Eivor Maiväli
Eivor Maiväli
2024.01.07
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Roberts Assarovskis
Roberts Assarovskis
2024.01.06
Ļoti labas bols ar lasi un biezpiena plācenīši! Iesaku visiem, un ari kafija ļoti laba! Atgriezīšos vēlreiz!
Atmosphere
Food
Service
Lukas m
Lukas m
2024.01.06
Top Essen, nette Bedienung und gute Musik.
Atmosphere
Food
Service
Chris Temmel
Chris Temmel
2024.01.06
Gutes Essen und sehr guter und netter Service - da bekommt man LUST auf mehr ;)
Atmosphere
Food
Service