LPFS Reviews

LPFS Reviews

4.2

Good - based on 26 reviews

lpfs.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (26)
Leonardus Steenbakkers
Leonardus Steenbakkers
2024-02-02
Lees goed het contract door ze misleiden je en ze sturen al twee facturen terwijl je de auto net een week heb en dan bel je ze zeggen ze dat is normaal is heb nu de auto 32 dagen heb me 3 e factuur binnen bel ze weer en zeg ze dat ik het niet kan betalen zeker in de maand januari ze gooien de telefoon er op en zeggen daar moest je zelf rekening mee houden
Kevin G
Kevin G
2023-07-09
Onlangs een auto hier laten financieren en dat is goed gelukt! Goed geholpen door de mannen Sander en Jordy, een echte aanrader!
Richard Kuiper
Richard Kuiper
2023-04-23
Fijne mensen en de koffie staat altijd klaar 👌
anja nvt
anja nvt
2023-02-01
Heel vreemd of we van alles op willen sturen vanwege aanvraag lease auto. Wij hebben niets aangevraagd en vertrouwde het voor geen meter.
Raymond Kasandimedjo
Raymond Kasandimedjo
2023-01-04
Goeie service. Dit word mijn 3e auto bij hun. Ook toen in zware tijden ( corona ) een luisterend oor , begrip voor de situatie en samen naar oplossingen gezocht. Daar ben ik echt dankbaar voor . Dus...op naar de volgende prettige samenwerking 👌👊
Bilue Hakim
Bilue Hakim
2022-12-04
Bedankt Marko Prak!
Imtiaz Madaran
Imtiaz Madaran
2022-08-04
2 autos hier gefinancierd 1 van de beste financial lease afsluiters die ik ken! thumbs up voor Laurens Driest! geweldige gozer!
Arco De Kok
Arco De Kok
2022-06-28
Auto gekocht, netjes geholpen. Tot nu toe zeer tevreden
Sibrand Hoogland
Sibrand Hoogland
2022-02-26
Ilona Wilkens
Ilona Wilkens
2022-02-11
Sven Hoogland
Sven Hoogland
2022-01-31
Gerry van Dijken
Gerry van Dijken
2022-01-18
Super garage Reparaties altijd perfect en netjes En natuurlijk de leenauto
Ron Oorthuysen
Ron Oorthuysen
2022-01-16
Sabrine Idrissi
Sabrine Idrissi
2021-11-29
Vandaag super nette VW Polo opgehaald, super snelle service!!! En als ik zeg super snel is het ook echt super snelll, kon binnen vier dagen mijn auto afhalen zoals afgesproken kan niks anders delen dan dat alles Top geregeld is!!!
Robert Poelman
Robert Poelman
2021-04-06
We zijn zeer vriendelijk te woord gestaan en tijdens de proefrit kregen we alle mogelijkheden om de auto te testen. We moesten nogal een stuk rijden en besloten de auto direct mee naar huis te nemen en ook dat was geen probleem. After Sales prima voor elkaar zonder opdringerig te zijn, vragen over de gekochte auto worden snel en correct beantwoord. Kortom, een aanrader.
Reply from LPFS 2021-04-12
Beste Robert, Hartelijk dank voor jullie beoordeling! Wij vinden het erg aangenaam om te lezen dat jullie een plezante ervaring hebben gehad. Team LeaseParcours wenst jullie veel fijne en veilige kilometers toe in jullie luxe uitgevoerde Skoda! Met vriendelijke groet, Team LeaseParcours
John Budde
John Budde
2021-02-18
Reply from LPFS 2021-02-22
Beste John, Wat ontzettend fijn om te zien dat jij LeaseParcours waardeert met 5 sterren! Bedankt! Met vriendelijke groet, Team LeaseParcours
Bulent Dogan
Bulent Dogan
2021-02-17
Reply from LPFS 2021-02-18
Beste Bulent, Ontzettend bedankt voor jouw beoordeling! Wij vinden het geweldig dat jij LeaseParcours waardeert met maar liefst 5 sterren! Met vriendelijk groet, Team LeaseParcours
Jacqueline Westerhof
Jacqueline Westerhof
2021-01-15
Vriendelijk en zeer servicegericht! De proefrit werd zelfs bij ons thuis voorgesteld ivm de lockdown. Echt goede service. Telefoontje een week na aankoop om te vragen of alles naar wens is. Nog nooit meegemaakt bij een autobedrijf. Wat ons betreft dik 5 sterren verdiend
Reply from LPFS 2021-02-18
Beste Jacqueline, Bedankt voor jouw positieve review! Wij vinden het ontzettend fijn om te lezen dat jullie naar tevredenheid zijn geholpen en de service van LeaseParcours op prijs stellen. Team LeaseParcours wenst jullie ontzettend veel fijne Ên veilige kilometers toe in jullie Mini One! Met vriendelijke groet, Team LeaseParcours
kim wijnstok
kim wijnstok
2020-10-29
Jordie Batstra
Jordie Batstra
2020-10-29
Slechte ervaring, hoge rentes en als je dan bijna alles afbetaald hebt op een half jaar na en je zit in corona tijd gaan ze de auto vorderen. Wat een bedrijf zeg....