Lounge77 Hair Salon

Lounge77 Hair Salon Reviews

Excellent rating
5.0
406 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (406)
Γρηγορης Τσίτσος
Γρηγορης Τσίτσος
2024.03.28
Advertisement
Φανη Γκουριωτη
Φανη Γκουριωτη
2024.03.24
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΟΥΡΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΑΝΑΥΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ...ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΔΩ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗ!ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΒΑΦΗ...ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΧΑΡΑ!
Rubina R
Rubina R
2024.03.22
anastasia matsamaki
anastasia matsamaki
2024.03.21
Οι καλύτεροι!!!!με διάφορα........σας αγαπώ♥️♥️♥️♥️
Maria Theodorou
Maria Theodorou
2024.03.20
Εκτός από σοβαροί επαγγελματίες και εξειδικευμένοι στο αντικείμενο, τα παιδιά έχουν δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο, φιλόξενο και προσεκτικό περιβάλλον. Όταν τους επισκέπτεσαι, γνωρίζεις απο πολύ νωρίς οτι τίποτα δε πρόκειται να πάει στραβά. Σας ευχαριστώ πολύ :)
Advertisement
MARIA PLT
MARIA PLT
2024.03.19
Σίγουρο αποτέλεσμα, είτε πρόκειται για κούρεμα-χτένισμα, είτε βαφή!! Πολύ φιλικό και όμορφο περιβάλλον!! Όλοι είναι πολύ ευγενικοί και σε κάνουν να νιώθεις οικεία!! Θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα!!
Christine A
Christine A
2024.03.19
Όταν το κομμωτήριο είναι χαλαρή μουσική, καφές/ποτό, χαμόγελα, εξαιρετική δουλειά σε χρώμα, χτένισμα και κούρεμα, περιβάλλον υψηλής αισθητικής γεμάτο θετική ενέργεια και ηρεμία...ε τότε δεν είναι απλά κομμωτήριο, είναι εμπειρία! Είναι οι καλύτεροι σε όλα, απλά δοκιμάστε το και θα καταλάβετε.
Maddie Comer
Maddie Comer
2024.03.16
There is no salon I trust more than Lounge 77. Their staff is friendly and professional, they use the best products and techniques on my hair, and the atmosphere is the utmost welcoming. As an expat who has lived in several places and visited several salons, I can confidently say that Lounge 77 is the best I have been too. I always leave with a smile on my face and feeling rejuvenated.
Zoe “zoetsa”
Zoe “zoetsa”
2024.03.14
Advertisement
Despoina Chatzaki
Despoina Chatzaki
2024.03.14
Very friendly and kind people. Amazing hairstylists!! Results are always amazing, they never let you down !
Αλεξανδρα Χατζακη
Αλεξανδρα Χατζακη
2024.03.14
Ermis Miliakis
Ermis Miliakis
2024.03.10
Κατερίνα Ζυμβραγουδάκη
Κατερίνα Ζυμβραγουδάκη
2024.03.08
Κάθε φορά που πηγαίνω.. ξεπερνά τις προσδοκίες μου!!!! Απο υπηρεσίες μέχρι πόσο όμορφα αισθάνομαι μέσα σε αυτό το υπέροχο παρεάκι!!! 'Εχουν προσέξει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ακόμη και ο χώρος τους ευχάριστος... φιλόξενος... χαλαρωτικός!!!! Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα!!!!
Advertisement
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΑΤΑΡΗΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΑΤΑΡΗΣ
2024.03.07
Άψογη εξυπηρέτηση, πολύ φιλικό περιβάλλον πάντα με χαμόγελο!!
penny tatari
penny tatari
2024.03.07
Sakis Trigazis
Sakis Trigazis
2024.03.07
Nefeli Dima
Nefeli Dima
2024.03.06
Το κομμωτήριο είναι θεϊκό!!! Τέλειος χώρος και υπέροχοι άνθρωποι αλλα συγκεκριμένα η Χαρά είναι η καλύτερη κομμώτρια εβερ!
Advertisement
Μαρία Σαραντοπουλου
Μαρία Σαραντοπουλου
2024.03.01
Dimitra Saradopoulou
Dimitra Saradopoulou
2024.03.01
Maria Kantere
Maria Kantere
2024.02.24
Η καλύτερη ομάδα ♥️♥️👌👌