Lot66 Breda - Karten - Lasergame - Escape Room - Bowling

lot66.nl

Lot66 Breda - Karten - Lasergame - Escape Room - Bowling Reviews

Good rating
3.7
1042 reviews Verified
Lot66 Breda - Karten - Lasergame - Escape Room - Bowling
%title%

%offer%

Reviews ( 1042 ) 3.7

Michon van Eijnatten
Michon van Eijnatten
2024.04.22
Mooie entourage voor lasergame en karting
Reply from Lot66 Breda - Karten - Lasergame - Escape Room - Bowling 2024.04.23
Dank je wel, Michon... Fijn om te horen!
Advertisement
Dovilė Liulaitytė
Dovilė Liulaitytė
2024.04.21
Reply from Lot66 Breda - Karten - Lasergame - Escape Room - Bowling 2024.04.23
Met zo weinig inhoudelijke info, kunnen we helaas geen actie ondernemen om uw ervaring te verbeteren. Wellicht kunt u met ons contact opnemen?
Tom Pistorius
Tom Pistorius
2024.04.20
Ongeorganiseerde bende! Waren met 10 personen ivm vrijgezellenfeest, snacks kwamen niet, karten was desastreus ingedeeld, ipv 2 sessies 1 wel voor 2 betaald. Drankje van het huis gekregen maar daar kwamen we niet voor. Veel betaald voor oude zooi! Wel gezellig gehad, dat wel maar manmanman wat een zootje ongeregeld.
Reply from Lot66 Breda - Karten - Lasergame - Escape Room - Bowling 2024.04.23
Dank voor uw input. Zoals uitgebreid met u besproken, heeft u niet betaald voor twee kartsessies, maar voor één. We hebben inmiddels geprobeerd om telefonisch contact met u te zoeken, maar dat is tot op heden niet gelukt. We blijven het proberen.
mark foesenek
mark foesenek
2024.04.17
Vriendenuitje gehad hier. Erg lekker gegeten en de escaperoom en het laserschieten waren leuke activiteiten om te doen. We mochten ook nog naborrelen.
Reply from Lot66 Breda - Karten - Lasergame - Escape Room - Bowling 2024.04.17
Hi Mark, fijn om je positieve review te ontvangen! Wordt zeer gewaardeerd. Tot snel weer!
fireworkfreak nl
fireworkfreak nl
2024.04.14
Leuke baan vriendelijk personeel goede uitleg alleen op het moment dat er iemand de baan stuk rijd vind ik persoonlijk dat de persoon die het repareert wel wat sneller aanwezig moet zijn en gewoon wat sneller kan werken er reed iemand in de heat voor mij tegen de rand van de baan aan en we moesten om die reden veel te lang wachten i.v.m. dat de monteur er alleen al een half uur over deed om er te zijn en vervolgens een half uur over deed om de rand van de baan terug op zijn plek te zetten en een paar boutjes aan te draaien maar voor de rest echt een leuke baan
Reply from Lot66 Breda - Karten - Lasergame - Escape Room - Bowling 2024.04.15
Dank je wel voor je mooie positieve score! Ook veel dank voor je waardevolle en inhoudelijke feedback. We gaan zeker aan de slag met dit verbeterpunt!
Advertisement
Kelly verbauwen
Kelly verbauwen
2024.04.09
Bowling na 2 keer op 2 verschillende banen problemen gehad met bal terugkomen Dan 3de keer gewoon kunnen doorspelen Was uiteindelijk leuk Lasergame was leuk herhaling vatbaar Tafel hockey zat vast Eveneens tafelvoetbal de bal in spel moet vaak tafel omhoog doen Basketbal spel zat ook vast Komen nog wel eens terug voor karten en lasergame
Reply from Lot66 Breda - Karten - Lasergame - Escape Room - Bowling 2024.04.10
Hallo Kelly, Vervelend om te vernemen dat niet alles naar behoren werkte. Ons onderhoudsteam is er druk mee aan het werk. Dank voor je terugkoppeling!
Levi
Levi
2024.04.01
Reply from Lot66 Breda - Karten - Lasergame - Escape Room - Bowling 2024.04.02
Thanks voor je review Levi! We hopen dat je het naar je zin hebt gehad.
Marcel Mulder
Marcel Mulder
2024.03.31
Reply from Lot66 Breda - Karten - Lasergame - Escape Room - Bowling 2024.04.02
Dank je, Marcel! Laat ons gerust weten hoe we de vijfde ster ook kunnen verdienen!
Jeroen den Ridder
Jeroen den Ridder
2024.03.30
Hardstikke leuk bezoek geweest. Drankje vooraf en daarna met dochter een potje lasergamen. Karten moeten we ook een keer doen. En ik zag in het horeca gedeelte ook de optie voor huur elektrische cruiser dus dat staat ook op de verlanglijst. Keurige prijzen en faciliteiten.
Reply from Lot66 Breda - Karten - Lasergame - Escape Room - Bowling 2024.03.31
Hallo Jeroen, wat fijn om zo'n terugkoppeling te krijgen! Fijn dat het goed bevallen is; we zien je graag weer terug voor nieuwe ervaringen...
Advertisement
Vincent hanegraaf
Vincent hanegraaf
2024.03.28
Lekker karten en prima eten. Was niet druk, maar de service was goed!
Reply from Lot66 Breda - Karten - Lasergame - Escape Room - Bowling 2024.03.29
Thanks Vincent, voor deze mooie review. We zien jullie graag weer terug!
Robert Jan Dubbelman
Robert Jan Dubbelman
2024.03.16
Reply from Lot66 Breda - Karten - Lasergame - Escape Room - Bowling 2024.03.17
Thanks Robert Jan! Fijn dat het goed bevallen is.
Gerard Moret
Gerard Moret
2024.03.15
Zeer prettige ervaring, met mijn kleinzoon bij Lot66 om hem een kart ervaring te geven. Omdat hij te jong is en te klein kan je bij Lot66 kinderen in een duo kart mee laten rijden. Na een duidelijke instructie en van veiligheids artikelen voorzien is het rijden op het tempo van het kind. De man die hem begeleide was langer op het werk gebleven om mijn kleinzoon over de drempel heen te helpen ( reserveren nodig). Chappaeu een goed team daar dankjewel.
Stijn Mengedé
Stijn Mengedé
2024.03.14
Hele leuke ervaring gehad voor de verjaardag van mijn broer. Goed en vriendelijk personeel! Zeker een aanrader om een leuke dag/avond te hebben!
Advertisement
Bart en Martine
Bart en Martine
2024.03.13
Leuk kinderfeestje gehad hier ! Super aardige medewerkers!
Reply from Lot66 Breda - Karten - Lasergame - Escape Room - Bowling 2024.03.13
Dank je wel, Bart en Martine. Wat fijn om te horen! We zullen de complimenten overbrengen. Graag tot snel weer!
Yanosch
Yanosch
2024.03.08
Ik heb zoiets als dit zelden meegemaakt. Absoluut geen slecht woord over de (onbetaalde???) stagiair die ons voor het grootste deel van de avond moest helpen, maar hier een kleine opsomming van alles wat er misging. We hadden om 17:00 moeten gaan eten, echter was er nog niks in orde, we konden wel aan tafel gaan zitten, maar het komende half uur was er niks te eten. (Kijk, in een restaurant kun je best even wachten, maar dit was 2 uur steengrillen waarna we direct hadden moeten bowlen) Ook naar drankjes werd bijna tot niet gevraagd. Na een half uur kwam er mondjes maat wat eten, de saladebar werd ingericht, en er was saus. Na nog een kwartier kwam er brood En na nog 10 minuten friet. Na een volledig uur kwam dus het vlees, dit had ook nog wat voeten in de aarde want we hadden één vegan persoon, die nog niet haar eigen plaatje had. Er waren geen spateltjes, en de platen vlees kwamen zonder vorken, dus we moesten eten met dezelde vorken waarmee we rauw vlees mee pakten. De platen waren absoluut niet ingevet, maar waren al wel een uur ziedend heet aan het worden, gevolg, een slavink schroeide direct vast waarna de inhoud er gelijk uitligt.😂 Van de helft van de platen was ook het potje leeg halverwegen, dus dat was klunen. Vlees werd slecht aangevuld, op een gegeven moment ging er nog een heel glas cola over de gril,tafel en mensen hun kleding (foutje, kan gebeuren, maar wel vervelend). De variatie van vlees is ook een beetje meh, 3 kwart is varken, Ongekruide varkenslappen Hamburgertjes Slavinken Biefstukjes. We vonden het zonde om de ongekruide varkenslappen te laten liggen, dus vroegen of we niet alleen iets van de rest konden krijgen, dit was niet mogelijk. Oh ja, halverwege stootte een van de medewerkers ook nog zo'n oliehouder om, waardoor alle friet in de hens stond😂😂😂 Na een half uur werd er gevraagd of we al uitgegeten waren, er was 1.5 uur van onze tijd op, maar we waren pas 30 minuten bezig. Bestelde dingen werden niet gebracht. De veganopties waren al na 10 minuten leeg, maar werden pas na een uur bijgevuld. Daarna konden we gaan bowlen .. tenminste dat dachten we.. bij de bowlingbaan aangekomen kwamen we erachter dat er geen banen vrij waren. Bij het informeren blijkt dat onze baan om 8 uur gerserveerd was, terwijl we eerst dus om 7 uur klaar zouden zijn met eten. "Ja, zo staat het in het systeem" wij dus weer een half uur wachten. Vervolgens bowlen, daar wordt al helemaal nooit gevraagd of je iets wil drinken. We zijn gelukkig geen probowlers😂, maar de score werd ook niet heel accuraat bijgehouden door het systeem. Ik doe dit normaal dus nooit, maar bij weggaan vond ik een flinke korting hier wel op zijn plaats. Dat vond het management niet nodig. Top avond gehad✨️
Reply from Lot66 Breda - Karten - Lasergame - Escape Room - Bowling 2024.03.09
Hallo Yanosch, Dank voor je moeite om zo'n uitgebreide review te geven, en onze excuses dat uw ervaring zo negatief was. We zullen komende week contact met u opnemen om één en ander met u te bespreken.
Catelijne Nieuwlaats
Catelijne Nieuwlaats
2024.03.07
We hebben een hele leuke middag gehad met het kinderfeestje van onze dochter en 7 vriendinnetjes. Het bowlen vonden ze super met de mooie discoverlichting en het lasergamen was ook een groot succes. De ruimte voor het lasergamen was heel ruim opgezet wat het extra leuk maakte en de sessie was ook wat langer. Tot slot frietjes gegeten. We werden ook zo leuk geholpen, echt een aanrader!!
Reply from Lot66 Breda - Karten - Lasergame - Escape Room - Bowling 2024.03.07
Hi Catelijne, wat een leuke positieve review! Heel veel dank daarvoor, en hopelijk tot een volgende keer!
Bert Rots
Bert Rots
2024.03.03
Gezellig bedrijfs uitje
Reply from Lot66 Breda - Karten - Lasergame - Escape Room - Bowling 2024.03.04
Dank je wel, Bart! Fijn dat het goed bevallen is.
Advertisement
Joost
Joost
2024.02.25
Bedroevende ervaring. Een uurtje wezen bowlen. De automatische puntentelling klopte niet. De bowling-bar stond letterlijk vol met vuile glazen. Geen personeel gezien in de bowling. Bowlingschoenen lagen overal verspreid ipv in de schappen, dus die moest je zelf bij elkaar sprokkelen. En de banen hadden afwijkingen zoals bekend uit de recensies. De defecte bowling-disco-verlichting en kapotte bankjes gaf het geheel een armoedige indruk. Het was koud, geen verwarming. Ook boven in het café werden de vuile glazen niet afgehaald en was er slechts een paar man personeel die ook nog eens stonden te chillen.
Reply from Lot66 Breda - Karten - Lasergame - Escape Room - Bowling 2024.02.26
Hallo Joost, vervelend om dit te vernemen. Op basis van alleen je voornaam kunnen we je reservering niet terug zoeken. Wanneer ben je bij ons geweest?
Sjack Roeda
Sjack Roeda
2024.02.23
Zoals beloofd Zondag 19 februari Respectloos behandeld door één medewerker bij de karts. Rest van de medewerkers waren top.
Reply from Lot66 Breda - Karten - Lasergame - Escape Room - Bowling 2024.02.23
Hallo Sjack, We hebben geprobeerd te bellen (naar het contact van jullie reservering) maar krijgen geen reactie. We blijven het proberen; maar je mag ook zelf naar ons bellen. Thx!
Dylan Hawkins
Dylan Hawkins
2024.02.20
Hartstikke leuk, de eerste keer dat ik hier kwam mocht ik gratis een rat draaien en waar het op landde mocht ik gratis doen. Dit kan zijn omdat het een speciaal feestje van mijn vaders werk was. Na deze draai van het rat moesten we wel betalen. Dit was best wel een tijd geleden, het was zeker voor de Corona, het kan zijn dat niet alles dus meer klopt. Uit mijn hoofd kan je hier: 1. Bij de bar drankjes zowel voor kinderen als volwassenen halen. 2. Karten in van die Go-carts op een mini-racebaan. 3. Lazer-Gamen met een aantal mensen. 4. Je kan hier heel leuk bowlen & het heeft randjes en van die kinder rekken zodat hun ook kunnen bowlen, uiteraard heb je wel speciale bowl schoenen nodig.( Dit krijg je daar ) Verder weet ik niet of er meer is. Ik vind het in ieder geval hartstikke gezellig. Hopelijk hielp deze review! Dylan
Reply from Lot66 Breda - Karten - Lasergame - Escape Room - Bowling 2024.02.21
Enorm bedankt voor je leuke en uitgebreide review, Dylan! Je bent van harte welkom!