Kitesurfschool Loops And Barrels 's-Gravenzande Reviews

Kitesurfschool Loops And Barrels 's-Gravenzande reviews

5.0

Excellent - based on 35 reviews

loopsandbarrels.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (31)
Marjan Kiewiet
Marjan Kiewiet
2021-12-21
Positive
Communication
Professionalism
Eva is an amazing instructor. Very patient and relaxed and will make you feel very comfortabel during your class. She has very good kitesurf skills and will get you riding within a few lessons!
Advertisement
Xavier Maduro
Xavier Maduro
2021-10-12
Falco Peters
Falco Peters
2021-09-24
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Vanaf het eerste moment fijn contact over de uitleg van hun werkwijze. Ook de planning is top geregeld, uiteraard kan je niet altijd kiten wanneer jij wil, maar wanneer er wind is kijken ze samen met jou wanneer je kan komen en dat is top! Lessen zitten goed in elkaar. Er zit in een duidelijke opbouw in de lessen zodat je met een zelfverzekerd gevoel het water op kan. Door de communicatie via de headset vertellen ze je continu wat je moet doen en dat werkt goed. 's- Gravenzande is zeker niet de makkelijkste plek om te leren kiten, maar dankzij loops and barrels is het mij toch gelukt! Het fijne aan 's-Gravenzande is, als je het daar kan, dan kan je het in de rest van Nederland ook!
Maxime De Lange
Maxime De Lange
2021-09-24
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Hele fijne kiteschool met professionele en gezellige instructeurs! Communicatie is top en goed dat ze met headsets werken, zo voelde ik me geen moment onveilig.
Priscilla Roos
Priscilla Roos
2021-09-23
Positive
Professionalism
Zeer goede en gezellige kiteschool, altijd bereikbaar voor alle vragen en tips ook als je materiaal wilt kopen. Echt een aanrader!
Advertisement
Tan Huijsman
Tan Huijsman
2021-09-23
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Zo onzeker als ik het water op ging, hoe zeker ging ik het water op na de lessen van Loops & Barrels! Fijne instructeurs die alles tot in de puntjes uitleggen. Andere goede bijkomstigheid, wat was het gezellig! Zeker een aanrader om hier te leren kiten!
Vivienne Hoppe
Vivienne Hoppe
2021-09-23
Positive
Professionalism
Quality
Top kiteschool met zeer professionele begeleiding! Door middel van de headsets krijg je ook nog eens op het water de juiste aanwijzingen om vooruitgang te boeken. Zeker aan aanrader om bij deze school lessen te nemen.
Timo Peters
Timo Peters
2021-09-23
Positive
Professionalism
Quality
Wat een goede kitelessen gehad! Erg fijn team en door het werken met Walkietalkies leer je sneller kiten. Zeker een aanrader!
Jesse Schaafsma
Jesse Schaafsma
2021-08-30
Top weekend gehad onder begeleiding van Eva en Sebas. Je hebt de ruimte om het kiten te leren onder professionele en vooral hele gezellige begeleiding. Een ervaring om nooit te vergeten!!!
Advertisement
Rodrigo Cañibano
Rodrigo Cañibano
2021-07-06
Positive
Communication
Professionalism
Quality
If you are considering taking a kitesurf course, I'd highly recommend LAB. Both their locations at 's-Gravenzande and Rockanje are great (although Rockanje picks up a wider range of winds and it's easier to start with since water is flat (no waves). The team is excellent too. Plenty of time and attention from the instructors and great communication. I personally find smaller, less busy schools very important when it comes to learn new activities such as kitesurf. Mainly because of the attention and available time from the instructors to teach you skills and correct mistakes. You definitely get that here!
Simone Grau
Simone Grau
2021-04-02
Top ervaring en begeleiding! Zeker een aanrader!
Bram Walgraeve
Bram Walgraeve
2021-02-26
Super Chille Kite & Surfschool. Het fijne van L.A.B.S is dat er gekite kan worden op 2 locaties. vlak water, kleine golfjes, zuidenwind of westenwind geen enkel probleem! Ook kijk ik uit om lekker bij jullie te SUPPEN als het water vlak is.
Erik Vreumingen van
Erik Vreumingen van
2021-01-12
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Je wordt goed begeleid, klantvriendelijk, je krijgt persoonlijke aandacht.
Advertisement
pieter smit
pieter smit
2021-01-11
Positive
Communication
Professionalism
Topgoos die sebas. Voelt je meteen op je gemak de 1e keer.
Bas van Leeuwen
Bas van Leeuwen
2021-01-11
Super leuke dagen gehad en ik kan het iedereen aanraden! Tot de volgende keer weer!
Florian Castor
Florian Castor
2021-01-11
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Took a 5 day course this summer and was lucky to have had an amazing time learning with Sebastian! Great equipment, even headsets for better communication on the water! Ankie was a good Organiser to schedule the lessons! Sebastian even advised after lessons about material while I was looking to buy my first kite set! Only a week after my last lesson I was trying further with my own gear! Love it!
Mastbosch Breda
Mastbosch Breda
2021-01-11
Advertisement
Naoufal Ben Touhami
Naoufal Ben Touhami
2021-01-11
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Voor mijn personeel heb ik een groepscursus kite voor beginners geboekt voor 12 man. Top voor teambuilding en oprecht waren de instructeurs heel professioneel. Inmiddels zijn er al meerdere personeelsleden door gegaan voor een langere cursus. Sebastian, Timo, Karin en Bordy jullie zijn top! Het gaat jullie goed :) Vergeet zeker niet goed uitgerust te zijn als je gaat beginnen, want pfff dagen spierpijn :)
Lorenzo Hitipeuw
Lorenzo Hitipeuw
2021-01-11
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Top gozer en heb veel geleerd tijdens mijn eerste les... Kan niet wachten op de volgende!
Jimin Vreeken
Jimin Vreeken
2021-01-11
Positive
Communication
Professionalism