Long John's Pub

Long John's Pub Reviews

Excellent rating
4.5
63 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (63)
Lian v
Lian v
2021.08.27
Verified
Lekkere borrelplank! Heerlijk gezeten aan tafeltje nabij water, in de tuin dus, aan de achterkant. Na het winkelen lekker genoten van een biertje met een luxe borrelplank; “van alles ‘t beste”; nacho’s, bitterbal, garnalenkroketje, kaas, olijven, nootjes, worst, rauwe ham, tapas met brood. Maar boven alles een zeer attente ober die geregeld kwam vragen of alles naar wens was!
Advertisement
Thierry P
Thierry P
2021.08.08
Verified
Mixed feeling We went there for a burger based on the good reviews. Buns and ingredients of the burgers were good, but they use the « Dutch seasoned hamburger » instead of the plain ground beef. That changes all. Be aware if you are looking for the taste of an original burger. Fries are okay. Staffs very friendly. Decoration and atmosphere like an Irish pub.
TravelswithMrH
TravelswithMrH
2021.08.08
Verified
Lovely welcoming staff and great atmosphere The pub itself has a lovely atmosphere and the staff are efficient and friendly. It has multiple screens inside for those wanting to watch any sport and a variety of beers and wine to try. Mr H and I tried the food. I had chicken sate and Mr H the chicken burger. My sate was just ok, I found the sauce very thick and the chicken was a little over done, however the chips were good. Mr H said his burger was also just ok. Just pub grub not fancy fare! Enough to keep the hunger at bay. But we found the staff excellent and a lovely atmosphere.
Henk W
Henk W
2021.07.18
Verified
Gezellige pub, veel keuze qua bier en mooi terras bij het water. Gezellige pub en aan de achterkant een fijn terras aan het water met veel planten en bloemen. Service prima en aardig. Frietje stoofvlees was heerlijk en zeker voldoende. Diverse bieren van tap en fles.
Hélène
Hélène
2020.11.10
Verified
Take away Aan het einde van onze vakantie zijn we een dagje naar Amersfoort gegaan. Voordat we bij de VVV een stadswandeling hadden gekocht hadden we al buiten een bord zien staan met Take away. Doordat het toch lastig is in deze coronatijd en de steeds veranderende maatregelen, kwam deze take away als geroepen. Na vriendelijk te zijn geholpen en meteen een toiletstop te hebben gemaakt. Zijn we met de koffie/ thee en wat lekkers gestart met de stadswandeling. Wanneer je Amersfoort bezoekt in deze coronatijd is het fijn gebruik te kunnen maken van een take away bij Long John's. Slim ondernemen.
Reply from Long John's Pub 2020.12.20
Beste Hélène, Wat een ontzettend leuke review om te lezen en bedankt voor de complimenten! We zijn erg blij dat we jullie een goede start hebben kunnen geven voor de stadswandeling en jullie bezoek aan Amersfoort. Hopelijk komen jullie snel nog eens langs voor een lekkere bak koffie of wie weet tegen die tijd wel een lekker drankje in onze pub. Voor nu willen we jullie namens het hele team alvast fijne feestdagen wensen en een fijne jaarwisseling! Met vriendelijke groet, Sanne
Advertisement
serbanArad
serbanArad
2020.10.29
Verified
Excelent pub Extraordinary atmosphere as it should be in a real pub.During my visit Covid did not start so every evening a lot of customer was inside . Wide variety of beer.
Reply from Long John's Pub 2020.12.20
Dear Arad, Thank you so much for your kind review! We are so happy to hear that you enjoyed your visit to our pub. Hopefully it will soon be possible to welcome you back again! For now we want to wish you very happy holidays and a great new year! Kind regards, Sanne
Traveler14264222838
Traveler14264222838
2020.09.28
Verified
Onverwachts goed Als afsluiter van een weekendje weg in Zeeland, een tussenstop in omgeving Amersfoort. Na een teleurstellende tosti, zochten we een tentje voor onze laatste borrel. Long John was leeg, maar we werden erg vriendelijk ontvangen. Het tentzeil was net opgehangen, de openhaard werd voor ons speciaal aangestoken. Goed advies gekregen over de lekkere streekbiertjes, en de borrelplank was verwennerij op en top. Het is dat we allemaal naar huis moesten... Maar die hotelovernachting houden we zeker nog tegoed.
Reply from Long John's Pub 2020.09.30
Haha wat leuk om te lezen. Fijn dat jullie na de teleurstellende tosti toch nog de dag leuk hebben kunnen afsluiten. Snel nog eens terug komen om eerst te komen borrelen en daarna lekker te blijven slapen in Lange Jan Hotel :)
Stefanie N
Stefanie N
2020.09.27
Verified
Overnachten bij Long John Wat een leuke ervaring. Bij aankomt werden wij vriendelijk ontvangen. Na het inchecken en de kamer bezoeken kregen we op het gezellige terras een welkomstdrankje. Kamer was ruim en van alle gemakken voorzien. Zelfs waren er oordopjes neerlegd, wat wij overigens niet nodig hebben gehad. Long John bevindt zich in het centrum en dat was goed te merken qua gezellige sfeer en leuke winkels op loopafstand. Zeker een aanrader om een nachtje te boeken bij Long John.
Reply from Long John's Pub 2020.09.30
Beste Stephanie, Bedankt voor deze mooie review. Wat leuk om te lezen dat jullie bij Long John's Pub zo'n leuke ervaring hebben gehad en ook nog eens bij Lange Jan Hotel hebben overnacht. Met vriendelijke groet, Brigitte
joselito79
joselito79
2020.01.19
Verified
Un pub acogedor Se puede comer a precios normales teniendo en cuenta los precios en holanda. La hamburguesa guiness está estupenda. Tienen una especie de jardín. Es un sitio muy acogedor.
Reply from Long John's Pub 2020.01.22
Thank you Jose for your kind words. Nice to read you love the Guinness Burger!
Advertisement
fotohugojanssen
fotohugojanssen
2020.01.02
Verified
Even borrelen. Na de escape een bittergarnituur verdiend hier. Gezelligheid in dit café hotel. Leuke vriendelijke bediening en gezellig terrasje en interieur.
Reply from Long John's Pub 2020.01.03
Beste Hugo, Bedankt voor jouw leuke review! En gefeliciteerd met het ontsnappen uit de stad. Dat verdiend natuurlijk een bittergarnituur :) Wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Brigitte
mzc
mzc
2019.12.10
Verified
Sehr gemütliches Pub für ein Sehr gemütliches Pub für ein Bier nach einem langen Tag. Es war das einzige Pub in der Gegend welches Champions League übertragen hat.
Reply from Long John's Pub 2019.12.11
Vielen dank für Ihren Bewertung!
Rubio
Rubio
2019.10.08
Verified
Surprise Party!! In one word: Perfect!! Arrangement, Communication, Setting, Food and Drinks... 100 points!! Very nice and beautyful location!!
Reply from Long John's Pub 2019.10.10
Wow bedankt! Wat ontzettend leuk om te lezen dat alles perfect was!
HansvM
HansvM
2019.09.20
Verified
Leuke ktoeg Heeft terras aan water, iets hoger onder afdak en binnen. Lekkere biertjes onder de tap oa chouffe. Verder een hamburger , wrap ed. Vriendelijke bediening .genoeg Ipa biertjes en bitterbalschotels
Reply from Long John's Pub 2019.09.23
Beste Hans, Bedankt voor deze mooie review! Wat leuk om te lezen dat je onze bierselectie, eten en bitterballen kunt waarderen :) En je hebt onze gezamenlijke tuin aan het water en de serre ontdekt. Heerlijk vertoeven he :) Met vriendelijke groet, Brigitte van Lamoen
Advertisement
j4colien
j4colien
2019.09.17
Verified
Top lunch Heerlijke bacon burger gehad voor de lunch en een relaxte bediening. Kom zeker terug als ik weer in Amersfoort ben.
Reply from Long John's Pub 2019.09.20
Goed om te horen! Tot de volgende keer :)
RJ m
RJ m
2019.09.04
Verified
Nice back yard terrace When you like to sit on a friendly back yard terrace just next to the canal and the middle aged highest church tower also called Long John then visit this pub.
Reply from Long John's Pub 2019.09.09
Thank you for taking the time to write this review. Nice to see you enjoyed our back yard :D Kind regards, Brigitte van Lamoen
Jesper L
Jesper L
2019.09.04
Verified
Excellent burgers, toepasselijke biertjes en een mooie ambiance Ierse pub Long John's is al jaren mijn thuisbasis. Niet toevallig dat mijn vriendin ook uit Ierland komt. Dit is de enige bar in Amersfoort die live wedstrijden van voetbal en rugby uitzendt en daarmee echt een parel van de binnenstad. Gelegen recht onder de lieve vrouwetoren van Amersfoort die mooi te zien is vanaf het ruime en sfeervolle buitenterras waan je je echt in een van de gezelligste plekjes van stad. Heerlijke burgers (die niet duur zijn) , uitgebreide bier en whiskykaart, boardgames en een gezellige sfeer die iedere Ierse pub heeft. Ook worden er events georganiseerd met hun aangrenzende buurbar de Boothill. St Patrick's day, koningsdag, bockbierfestival en oud en nieuw. Maar ook voor een donderdagmiddag met mooi weer van het terras aan het water kun je hier genieten. (nee ik werk hier niet) Veel plezier!
Reply from Long John's Pub 2019.09.09
Wow bedankt voor deze mooie uitgebreide review! Wat leuk om te lezen dat je al jaren bij ons komt. Kom je ook dit jaar weer naar het Bockbierfestival? Met vriendelijke groet, Brigitte van Lamoen
Frank
Frank
2019.09.03
Verified
Bittergarnituur! Gezellig terras achter aan het water. Biertje, wijntje en icetea gedronken. Toch ook maar een bittetgarnituur besteld. Fat viel tegen. 10 minihapjes voor bijna een euro per stuk. Veel te hoog geprijsd!
Reply from Long John's Pub 2019.09.09
Beste Frank, Bedankt voor het achterlaten van de review. Wat leuk om te horen dat je ons terras gezellig vind. We zijn er zelf stiekem ook wel trots op :) Met vriendelijke groet, Brigitte van Lamoen
Advertisement
millwillies
millwillies
2019.08.14
Verified
By the canal and square Visited for a quick lunch Burgers were delicious particularly the Tex burger and cheese and bacon. Were able to provide a gluten free bun altho not sure this is always the case. Hot dog came with Avocado and salad. Very good. Inside and outside seating Exceptionally well priced.
Reply from Long John's Pub 2019.08.15
Thanks for the review. We provide indeed Gluten Free Bread. Great to hear you enjoyed our food and pub/terrace. Hope te welcome you again.
thisissill
thisissill
2019.07.09
Verified
Ideal pub day or night Excellent pub with good pub food and various beers - staff very good and seating inside and out. One of the few places for breakfast in the square.
Reply from Long John's Pub 2019.07.10
Thanks for the review! Have you also seen our nice selection of whiskeys? Kind regards, Brigitte van Lamoen
fredsiliakus
fredsiliakus
2019.01.15
Verified
Lekker biertje en een lichte maaltijd Vooral ‘s zomers is het terras wat zich aan de achterkant bevind erg gezellig. Bediening is goed en er heerst een vriendelijke sfeer. Aparte bierkaart en elke week gastbier op de tap. Er is een klein hotel bij gesitueerd en je kunt dan ontbijten in de serre van de pub. De keuken van deze pub heeft een kleine kaart en serveert broodjes vlees en vis. Allemaal erg smakelijk. Prijs/kwaliteitsverhouding is goed. Wij komen hier regelmatig omdat we in de buurt wonen.
Reply from Long John's Pub 2019.01.16
Beste Fred, Bedankt voor deze mooie uitgebreide review! Wat leuk om te horen dat het jullie zo goed bevalt dat jullie regelmatig bij ons komen. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Brigitte van Lamoen