LogoLogics

logologics.nl

LogoLogics Reviews

Excellent rating
5.0
16 reviews Verified
LogoLogics
%title%

%offer%

Reviews ( 16 ) 5.0

Bas Van r
Bas Van r
2023.11.28
Super service al jaren klant daar echt een goede prijs kwaliteit verhouding
Reply from LogoLogics 2022.07.27
Hartelijk dank voor deze mooie review Bas! Wij ervaren de samenwerking ook als ze prettig!
Advertisement
bassie rooijen van
bassie rooijen van
2023.09.26
al jaren klant bij logologics, meerdere projecten uit besteed en prima resultaat, klant gericht en betaalbaar
Reply from LogoLogics 2023.09.26
Hoi Bas, hartelijk dank voor deze mooie review, fijn dat je tevreden bent over onze aanpak en diensten!
joey bonten
joey bonten
2023.09.23
zeer snel antwoord en zeer vriendelijke en behulpzaam ze staan letterlijk dag en nacht bereid waar ik zelf van onder de indruk ben het contact was super waardoor mijn bedrijfs logo al gauw klaar was ik raadt ze echt aan.
Reply from LogoLogics 2023.09.25
Beste Joey, bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en je bedrijfslogo. We hebben de samenwerking ook als erg prettig ervaren. Ons team staat altijd voor je klaar. Hartelijk dank voor je aanbeveling!
Peter Daub
Peter Daub
2023.02.01
Echt super klantvriendelijk! Denken heel goed met je mee! Geven veel uitleg en goede raad! En voor een zeer net prijsje! Heel fijne samenwerking! Consumer360Academy Peter Daub - Voorzitter
Reply from LogoLogics 2023.02.01
Hoi Peter, Hartelijk dank voor deze fijne review, we waarderen dit erg en ervaring de samenwerking met jou ook prettig! Annie Bohets LogoLogics Webdesign
Pure by Alexandra Unieke handgemaakte sieraden
Pure by Alexandra Unieke handgemaakte sieraden
2022.08.12
Wat ben ik blij dat ik Annie van Logologics heb gevonden. Zij heeft een prachtige professionele webshop voor mij gemaakt, die aan alle kanten goed werkt en er echt enorm prachtig uit ziet. Het fijne aan onze samenwerking was wel dat zij overal een oplossing voor hebben of aan zaken denkt waar jij echt niet aan denkt omdat het je vak niet is. Wil je een goed werkende en prachtige webshop? Zou ik zeker voor Logologics gaan!
Reply from LogoLogics 2022.08.12
Hallo Alexandra, hartelijk dank voor deze mooie aanbeveling. Fijn dat de samenwerking zo goed bevalt en je tevreden bent over het resultaat. Wij ervaren de samenwerking met jou ook als zeer prettig. Veel succes met de nieuwe webshop!
Advertisement
Marijke Coert
Marijke Coert
2021.06.28
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Annie werkt (zeer) snel, levert goede kwaliteit, is professioneel en reageert heel snel en adequaat op vragen. Verder denkt ze mee en geeft nog handige tips. Kortom een zeer prettige samenwerking!
Reply from LogoLogics 2021.06.28
Hartelijk dank voor deze review Marijke. Fijn dat je de samenwerking als prettig ervaart. Dat is geheel wederzijds!
Rachel Schreck
Rachel Schreck
2020.04.17
I had an older, outdated website that I need to rescue, revive and bring into the current year. Logologics helped guide me through decisions on converting to a current theme and page builder, and then did the work of migrating and rebuilding the site. I have limited knowledge of Wordpress etc., but they were very patient and helpful with explanations and fine-tuning details throughout the whole process, and then some! I highly recommend Annie at Logologics. Thank you.
Reply from LogoLogics 2023.02.01
Hi Rachel, Not sure how I missed this, but better late than never. Thanks for this lovely review and a pleasant cooperation!
Eddy Moerenhout
Eddy Moerenhout
2019.09.29
Wij zijn een dansclub uit België en hadden nood aan een nieuwe website, van Logologics kregen wij een voorstel dat paste binnen ons kleine budget en een voorontwerp dat ons dadelijk aansprak. Bij de opbouw vormde de afstand en het gebrek aan persoonlijk contact geen enkel probleem, Annie is blijkbaar 24/24 uur beschikbaar en deed spontaan ook veel meer dan was afgesproken, kortom het was een prettige samenwerking, een betere service kan men elders moeilijk vinden. Dankszij de beschikbare online cursussen hadden wij alles ook snel onder de knie. Begin september straten wij (naar jaarlijkse gewoonte) ons nieuwdansjaar, normaal krijgen wij dan een vijftal nieuwe mensen erbij, dit jaar hadden wij geen extra reclame gemaakt, maar kregen (tot onze verbazing) 17 nieuwe starters binnen, als wij de vraag stelden, hoe ze ons hadden gevonden, kregen wij maar één antwoord, via het internet en de website. Wij zijn Logologics dankbaar dat ze ons hebben geholpen aan een mooie website, maar vooral een website die onze club gemakkelijk vindbaar maakt bij het grote publiek. Wij kunnen deze mensen alleen maar aanbevelen! Eddy Moerenhout – Voorzitter The Country Horse Dancers Vilvoorde.
Reply from LogoLogics 2019.09.29
Bedankt voor je vriendelijke review Eddy, dat wordt erg gewaardeerd. Wij ervaren de samenwerking met jullie club als zeer prettig.
Louise Geerdink
Louise Geerdink
2019.08.13
Prima service, snelle reactie op vragen, goede hulp en zeer vriendelijke mensen. Ben erg tevreden
Reply from LogoLogics 2019.08.13
Je review wordt zeer gewaardeerd Louise! Fijn dat onze service goed bevalt. Dank voor de prettige samenwerking.
Advertisement
Cherryda Malensek
Cherryda Malensek
2019.07.31
Ik ben meer dan tevreden over de hulp die mij gegeven is! Ik ben meteen heel goed worden geholpen !! Van mij een DIKKE 10!!
Reply from LogoLogics 2019.07.31
Hartelijk dank voor je review en de prettige samenwerking Cherryda. Als een klant blij is, zijn wij het ook. Wij wensen je heel veel succes met je onderneming!
Delka Talents Podcast
Delka Talents Podcast
2019.07.21
Logologics heeft mij zeer goed geholpen met het opzetten en bouwen van een nieuwe website. Hun advies was zeer waardevol en samen zijn we tot een zeer mooi product gekomen. Ik raad LogoLogics dan ook zeker aan voor zowel startende als ervaren ondernemers!
Reply from LogoLogics 2019.07.21
Hartelijk dank voor je fijne review Gidon, we hebben de samenwerking met jou als zeer prettig ervaren. We wensen je veel succes met het vervolg van je carrière!
Rudy Manders
Rudy Manders
2019.04.05
Snelle en goede service, dik tevreden
Reply from LogoLogics 2019.04.06
Hartelijk dank voor deze review Rudy Manders! Wij ervaren de samenwerking met jou ook als zeer prettig.
Conor Brady
Conor Brady
2019.02.04
I've been through a lot of developers but I can't recommend Annie enough. Brilliant service. Helpful from the outset, she reviewed my site and gave me lots of info before we even discussed the job. I need my large site changed to a new Wordpress theme for speed reasons. She did exactly as she promised. Page load speed for key articles fell from 12-15 seconds to below 5seconds. The effect on my traffic (jumped by 30-40% over a week) and conversion was immediate. She is instantly my go-to person now. Again, highly recommend.
Reply from LogoLogics 2019.02.04
Hi Conor, thanks for this review. I enjoyed working with you on this project!
Advertisement
Maarten Stil
Maarten Stil
2018.06.03
Geweldige service van Logologics. Service ten top! Denken echt met je mee en niks is te gek. Nieuwe website en logo zien er fantastisch uit.
Reply from LogoLogics 2018.06.03
Bedankt voor je fijne review en de prettige samenwerking Maarten!
Suus DeMobieleKapper
Suus DeMobieleKapper
2017.05.02
Geweldig bedrijf, denkt goed mee, met een top resultaat !
Reply from LogoLogics 2017.05.02
Hartelijk dank voor je beoordeling Suzanne! Wij ervaren de samenwerking met jou ook steeds als zeer prettig!
W.A Vanroose
W.A Vanroose
2016.08.17
Zeer goede service
Reply from LogoLogics 2016.08.17
Bedankt voor je feedback Wesley Vanroose!