Mondhygiënistenpraktijk Linda Adriaanse

Mondhygiënistenpraktijk Linda Adriaanse Reviews

Excellent rating
5.0
50 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (50)
Priscilla Melissa
Priscilla Melissa
2024.01.21
Linda is een hele lieve vakvrouw. Ze stelt je super erg op je gemak en vertelt wat zij gaat doen. Als je angstig bent, dan stelt zij jou gerust en gaat alles vanzelf. Na 1 behandeling heb ik al resultaat! Dank je wel lieve Linda!
Sudesh
Sudesh
2023.05.09
Eindelijk een goede mondhygiëniste gevonden! En dat ze aardig, vriendelijk, eerlijk en mij meteen 'thuis' liet voelen vind ik ook niet onbelangrijk. Kan niet wachten om weer bij haar in de stoel te liggen;)
Gonnie Van Den Bergh
Gonnie Van Den Bergh
2022.11.01
Een hele fijne praktijk, waar aandacht voor de patient op de eerste plaats komt
Kees Visser
Kees Visser
2019.10.21
Ineke Verheij
Ineke Verheij
2019.10.11
Linda is een fantastische Mondhygeniste schoon en netjes en zeer hygiënisch. Wij komen al sinds 1990 vanuit Purmerend bij haar in Landsmeer. Zeer aan tebevelen.Hopen nog heel lang bij haar in de praktijk te komen Ingrid en Ineke.
Rob van de Wiel
Rob van de Wiel
2019.08.16
Bij Linda word je altijd heel klantvriendelijk benaderd. Tevens is de behandeling bij haar niet standaard en word indien nodig aan de omstandigheden aan gepast. Vroeger leek het bezoek aan de mondhygiëne misschien op een marteling maar een bezoekje aan Linda is dat zeker niet. Op een schaal van 1 tot 10 krijgt ze van mij dan ook een dikke 10. Ga zo door ook de behandeling van vandaag was weer aangenaam. Grooten Rob
Sylvia Van Den Broek
Sylvia Van Den Broek
2019.04.17
Linda is een topper. Helaas heb ik altijd een slecht gebit en naar tandvlees Maar dankzij Linda houden we het vaak onder controle. Ze is een prettige persoonlijkheid met empathie en humor. De behandeling is niet altijd prettig maar zoals Linda zegt iemand moet het doen. Nou dan mag Linda het bij mij doen. Dank je wel Linda
Ienies Verheij
Ienies Verheij
2019.04.13
Nick Johansson
Nick Johansson
2019.04.05
Ik kom al enkele jaren bij Linda en naar volle tevredenheid! Zeer deskundig, vriendelijk en heel fijn in omgang! Geeft altijd goede en nuttige tips om goede mondverzorging zo laagdrempelig mogelijk te maken. Ook erg fijn dat je enkele dagen voor je afspraak een mailtje ontvangt ter herinnering aan de afspraak. Kortom: een hele fijne praktijk: deskundig en met persoonlijke aandacht!
Els Seekles
Els Seekles
2019.02.21
Fijne praktijk waar ik heel erg goed geholpen wordt. Wordt erg op mijn gemak gesteld en er wordt tussendoor gevraagd of het nog gaat{ik ben toch altijd wat gespannen} Alles bij elkaar ben ik echt super tevreden.
Amanda Nuij
Amanda Nuij
2019.01.24
Al meer dan 30 jaar word ik door Linda geweldig behandeld. Ik kan mijzelf geen betere mondhygiëniste toewensen.
Jacqueline Oelbers
Jacqueline Oelbers
2019.01.18
Linda Adriaanse is een topvrouw!! Ik ben al van kind af aan vreselijk bang voor de tandarts en dus ook voor de mondhygiëniste, maar elke keer weer weet Linda mij te overtuigen om weer te komen! Zij stelt mij enorm gerust waardoor mijn tanden toch 4 x per jaar worden gereinigd en nagekeken waardoor de drempel naar de tandarts ook kleiner is geworden. Ik ben nog altijd nerveus als is een afspraak heb, maar zodra ik binnen ben valt dat weg.... Ik zou haar iedereen aanraden!
Elisabeth Donkervoet
Elisabeth Donkervoet
2018.12.19
Uitstekende mondhygiëne praktijk. Goed te bereiken voor afspraken. Prettige en professionele behandelingen. De volle 5 sterren verdiend!
Geert van Bergen
Geert van Bergen
2018.11.28
Linda is zeer kundig en heel prettig in de omgang! Ik ben al heel lang klant van haar en zal dat ook blijven.
Nicolaas Molenaar
Nicolaas Molenaar
2018.11.26
Edo Blom
Edo Blom
2018.11.22
Luppo van Weering
Luppo van Weering
2018.11.21
Kom al jaren bij Linda en zolang ik mijn eigen tanden zal ik er blijven komen
MYRIAN SACKSIONI
MYRIAN SACKSIONI
2018.11.19
Babette van Drieberge
Babette van Drieberge
2018.09.26
Linda neemt alle tijd en werkt zeer zorgvuldig. Altijd zeer tevreden en super resultaat!
Rob Böd
Rob Böd
2018.06.13
Op grond van een jarenlange ervaring bij Linda Adriaanse is mijn oordeel: "zeer goed vanwege haar vakkundigheid en zorg in een ontspannen sfeer".