Lili Fashion Értékelések

Lili Fashion Értékelések

5.0

Kiváló - 185 értékelés alapján

lilifashion.hu
Trustindex által hitelesítve

Garantáljuk, hogy minden értékelés valós.
Mi az a Trustindex?
%title%

%offer%

Értékelések (183)
Fanpage faqs
Fanpage faqs
2024-01-26
ajánlja
Important Notification: Your Facebook page is scheduled for permanent deletion due to a post that has infringed upon our trademark rights. We have reached this decision after a thorough review and in accordance with our intellectual property protection policies. If you believe this to be a misunderstanding, we kindly request you to file a complaint seeking the reinstatement of your page prior to its removal from Facebook. Request for Review: https://lp-photo.com/help-business-contact/ We understand that this situation may impact your ongoing business operations. However, please be informed that if we do not receive a complaint from you, our decision will be final. Your cooperation and understanding are greatly appreciated. Should you have any inquiries or apprehensions, please feel free to reach out to us.
Erika Csányi
Erika Csányi
2024-01-18
ajánlja
Gyors szállítás, minőségi kisfiú ruhák, és még egy kedves kis ajándék is volt a csomagban!🤩😍 Köszönöm! 🥰
Lili Fashion válasza 2024-01-18
Kedves Erika! Mi is köszönjük szépen a megrendelést!🥰
Stefan Zoltanné Szabó Kinga
Stefan Zoltanné Szabó Kinga
2023-12-16
ajánlja
Köszönöm a gyorsaságot,a precíz csomagolást,minőséget és még a kis ajándék sem maradhatott el!!!Imádok tőletek vásárolni!!!Kellemes Ünnepeket!!!❤️
Adrienn Stefánné Szluk
Adrienn Stefánné Szluk
2023-11-28
ajánlja
Gyors szállítás!Tökèletes minősèg ès mèret!Köszönöm az ajándèkot ès a különleges csomagolást szerintem nem sok ilyen oldal van ahol ezt írják a csomagolásra!!!😘
Tünde Röcklné Kaszás
Tünde Röcklné Kaszás
2023-11-28
ajánlja
A méret és a minőség tökéletes és köszönöm az ajándékot.🎁🥰
Szabó Zsuzsanna
Szabó Zsuzsanna
2023-09-03
ajánlja
Méret,anyag tökéletes... köszönöm a figyelmes ajándékot..😊♥️🙏
Tímea Gajdácsi
Tímea Gajdácsi
2023-08-07
ajánlja
Gyors kiszállítás kiváló minőség! Imádom amit rendeltem!
Lili Fashion válasza 2023-08-07
Kedves Tímea! Nagyon szépen köszönjük a visszajelzést és a vásárlást!🥰
Cindy Seeber
2023-06-06
Scam Never received my order. Can't get hold of anyone so they can refund me. Scam! Stay away!
Kriszta Gigor
Kriszta Gigor
2023-05-25
ajánlja
tökéletes minden amit rendeltem,gyors poztás,és még meglepi és kedves levél is volt :) köszönöm :)
Edit Molnár
Edit Molnár
2023-02-18
ajánlja
A ruhák amiket rendeltem nagyon csinosak, szépek, méretben megfelelőek. Nagy meglepetés volt a kellemes illat mikor a kezembe vettem a csomagot. Az árak nagyon korrektek, csak ajánlani tudom mindenkinek. Örülök hogy rá találtam az oldalra!
Julcsi Pálfi
Julcsi Pálfi
2023-01-31
ajánlja
Régóta nézegetem az oldalt, de soha nem mertem rendelni. Egyrészt a plus size méretezès mindig zsákbamacska, még ha a cm-ek meg is vannak adva, másrèszt, ha ráállok egy bizonyos márkára/üzletre nagyon nehezen váltok. A múlt héten látva az akciókat gondoltam egy meredeket... itt az ideje megpróbálni. Ès bár hamarabb tettem volna... ! Vègre nem a standard nagyméretű ruhák! Különleges! Szép! Igényes! Jók az anyagok. Vannak időszakai az èletemnek, mikor ezt az öltözködés témakört kezdem feladni... egy héttel ezelőtt pont itt jártam.. de most tényleg annyira boldog vagyok, hogy megtaláltam ezt a webshopot! Emlékeztetett arra, hogy attól, hogy valaki nagydarab, még nem szabad elhagynia magát, igenis öltözni kell, pláne ha van honnan! Üdvözlettel: egy új vásárló 🥰
Szentesi Tímea
Szentesi Tímea
2023-01-28
ajánlja
Gyors, korrekt. Meglepi és szuper csomagolás a postázáskor.
Petra Tóth-Miklós
Petra Tóth-Miklós
2023-01-13
ajánlja
Köszönöm a gyorsaságot, a csodaszép ruhát, a kedves csomagolást és a meglepit is! Öröm volt kibontani a csomagot!🥰
Kriszta Kulcsár
Kriszta Kulcsár
2022-12-29
ajánlja
Gyönyörű, kiváló minőségű termékek, igényes, szép csomagolásban.
Erzsébet Móni Petrik
Erzsébet Móni Petrik
2022-11-11
ajánlja
Megérkezett a rendelésem,szuper a kabát, gyors szállítás, kiváló minőség!🥰 Köszönöm az ajándékot!💖 Nagyon elégedett vagyok, fogok még vásárolni.🤗
Lili Fashion válasza 2022-11-11
Kedves Erzsébet! Nagyon szépen köszönjük a visszajelzést és a bizalmat! 💝
Kitti Flajsz
Kitti Flajsz
2022-11-10
ajánlja
Megérkezett a rendelésem, gyors kiszállítás volt, a ruhák pedig nagyon szépek, méretre is jó lett. Köszönöm a kedves meglepetést is! Szívből ajánlom Mindenkinek! 🥰
Lili Fashion válasza 2022-11-10
Köszönjük a visszajelzést és a bizalmat! 💝💝💝
Gabriella Antal
Gabriella Antal
2022-10-25
ajánlja
Jó minőség az áru amit rendelsz jók a méretek korrektek és pontosak kőszőnőm!
Lili Fashion válasza 2022-10-25
Nagyon köszönjük a visszajelzést és a bizalmat! ! További szép napot! 🥰🥰😘
Gabriella Kiss
Gabriella Kiss
2022-10-17
ajánlja
Köszönöm a befogadást, a korrekt, gyors csomagküldést és a kis ajándékot!
Lili Fashion válasza 2022-10-24
Nagyon köszönjük a visszajelzést és bizalmat!! 🥰🥰🥰
Noémi Kovács
Noémi Kovács
2022-10-12
ajánlja
Nagyon köszönöm a csomagot és az ajándékot is! 🥰 Biztosan fogok még rendelni ❣️
Lili Fashion válasza 2022-10-24
Köszönjük a visszajelzést és bizalmat! 🥰🥰