Ligier Store TDM Stadskanaal - Microcar en Ligier brommobielen

ligierstoretdm.nl

Ligier Store TDM Stadskanaal - Microcar en Ligier brommobielen Reviews

Excellent rating
4.9
37 reviews Verified
Ligier Store TDM Stadskanaal - Microcar en Ligier brommobielen
%title%

%offer%

Reviews ( 37 ) 4.9

iris jansen
iris jansen
2024.05.16
Ik heb onlangs mijn auto hier gekocht. Super goeie service en ze hebben de auto super netjes afgeleverd. Ik ben er ontzettend blij mee.
Advertisement
Hendrik Woering
Hendrik Woering
2024.05.15
Thea en bert
Thea en bert
2024.04.23
Fijne zaak, ooit mijn bromscooter gekocht. Nu natuurlijk de brom mobielen waar veel mensen gebruik van maken. Een aanrader
Marijke de Lang - Hellendoorn
Marijke de Lang - Hellendoorn
2024.03.07
We kwamen langs om een afspraak te maken voor een kleine reparatie maar konden gelijk geholpen worden. De werkplaats ziet er supernetjes en georganiseerd uit. Vriendelijke mensen.
Monique Scheper
Monique Scheper
2024.03.07
Super goed adres. Prettig contact, hele goede service en mensen met hart voor de zaak en product!
Advertisement
D de Man
D de Man
2024.03.07
martin slender
martin slender
2024.02.23
Zojuist mijn brommobiel bij tdm gehad voor een reparatie. Dik tevreden en zeker aan te raden.
Piet
Piet
2024.02.01
Angelique Schoenmaker
Angelique Schoenmaker
2024.01.24
Leuke mensen en gezelg en koffie ook leker
Advertisement
Kirsten Broer
Kirsten Broer
2024.01.22
Nette zaak, ik ben goed geholpen als klant. Behulpzaam en vriendelijk personeel. Het personeel is ook flexibel in de opties. Zeker aan te raden.
Saskia Kinds
Saskia Kinds
2023.11.06
Hele fijne uitleg en denken met je mee
Harry Blaauw
Harry Blaauw
2023.09.20
Fantastische service niets is teveel gevraagd, verstand van zaken en keurige prijsstelling, kregen goede inruil top bedrijf
K.J. Wisman
K.J. Wisman
2023.09.02
Advertisement
Lisa L
Lisa L
2023.08.26
Wederom heel fijn geholpen, vandaag mijn mooie Ligier JS60 sport 2023 thuis afgeleverd. Dank team TDM, en tot over een paar jaar!
M Vollebregt
M Vollebregt
2023.08.14
Een deskundig bedrijf die weten waarover ze praten.Fijn in omgang en afspraken worden correct na geleeft.Toon en Dion ga zo door een dikke 10.
Vera van der Keur
Vera van der Keur
2023.08.02
Vriendelijke en deskundige medewerkers, hele goede en fijne service en, ook niet onbelangrijk, een hele fijne Microcar gekocht... rijdt als een zonnetje.. Absolute aanrader!
Nikky Van Der Waal
Nikky Van Der Waal
2023.08.01
Super ligier-store Stadskanaal. Meestal even wachten als iets klein is. Nieuwste leenauto mee. Er is kennis en vakmanschap. Meeste auto-onderdelen op voorraad. Kortom aan te raden Ligier-store. Ton- Dion-Hennie-Hendrik en Ronald super team 👍🏻
Advertisement
Wouter
Wouter
2023.07.27
Prettige zaak met vriendelijke mensen die me erg behulpzaam geholpen hebben!
Sonja Greven
Sonja Greven
2023.05.16
Zeer te spreken over dit bedrijf. Heel gespecialiseerd, vakkundig en klant vriendelijk. Kan ik zeker aan iedereen aanbevelen.
Bert Hendriks
Bert Hendriks
2023.03.27
Een goede plaats als je een brommobiel zoekt. Veel auto's op voorraad en deskundig advies.