Let's Deploy

Let's Deploy Reviews

Excellent rating
5.0
9 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (9)
Peter Hofman
Peter Hofman
2024.04.02
Let's Deploy is de plek waar je moet zijn voor goede en eerlijke oplossingen. Zo heeft Sem ons enrom goed geholpen met ideeën en oplossingen voor onze webshop.
Steven Overhand
Steven Overhand
2024.03.20
Goeie website-ontwikkelaar. Ik had wat tips voor een vriend doorgegeven en zijn allemaal netjes verwerkt
W.
W.
2024.03.20
Al jaren mijn vaste adres voor onderhoud en reparaties rondom mijn computer. Heeft de levensjaren al behoorlijk uitgerekt waar ik hem enorm dankbaar voor ben. Communicatief erg sterk bedrijf, overlegt altijd voordat er mogelijk hoge kosten zijn, en probeert actief je kosten laag te houden wanneer het kan. Sterke aanrader!
Romano van den berg
Romano van den berg
2024.03.16
Let's Deploy heeft mijn bedrijf goed geholpen bij het vinden van een oplossing voor het verbeteren van onze (micro) processen. Hierbij heeft Sem uitstekend geluisterd naar mijn wensen en heeft de gedachtes goed op papier gebracht. Het uiteindelijke product/applicatie heeft mijn verwachtingen overtroffen. Heel blij dus met deze keuze, samenwerking en uiteindelijke product!
Silvester van Welderen
Silvester van Welderen
2024.02.15
Sem denkt lekker met je mee en gaat geen uitdaging uit de weg, ze hebben m’n site en webshop gemaakt en ben super tevreden, aanrader !
John van den Berge
John van den Berge
2024.02.12
Sem van Let’s Deploy heeft mij fantastisch geholpen met advies en installatie van mijn nieuwe NAS. Sem is een zeer vriendelijke, kundige en oplossingsgerichte IT’er die mij fantastisch geholpen heeft.
Reply from Let's Deploy 2024.02.12
Bedankt John, ik wens je veel plezier toe met de NAS!
dejonge belegger
dejonge belegger
2024.02.09
Sem heeft mij uitstekend geholpen met de website, hosting en alles daaromheen. Altijd snelle en goede service!
Reply from Let's Deploy 2024.02.12
Bedankt voor de fijne samenwerking Pelle!
yvonne van riet
yvonne van riet
2024.02.07
Let's Deploy maakte een topwebsite voor mijn bedrijf! Snel, mooi en precies wat ik wilde. Echt een aanrader!
jeroen rolo
jeroen rolo
2024.02.07
Ik heb een fantastische ervaring gehad met Let's Deploy bij het opzetten van mijn webshop voor tuinmeubilair. Sem heeft van begin tot eind geweldig met mij meegedacht, niet alleen door het ontwikkelingsproces te begeleiden maar ook door mij te coachen over hoe ik mijn webshop succesvol kan runnen. Zijn deskundigheid en persoonlijke benadering hebben echt het verschil gemaakt. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat en de voortdurende ondersteuning. Sterk aanbevolen voor iedereen die zijn online aanwezigheid wil verbeteren!