Lenfer Cleaning Specialistische Reiniging

lenfercleaning.nl

Lenfer Cleaning Specialistische Reiniging Reviews

Good rating
3.6
23 reviews Verified
Lenfer Cleaning Specialistische Reiniging
%title%

%offer%

Reviews ( 23 ) 3.6

Judith Bosch
Judith Bosch
2024.05.01
Mijn stoel is heerlijk schoon en de kleur mooi opgefrist.
Reply from Lenfer Cleaning Specialistische Reiniging 2024.05.02
Bedankt Judith voor het plaatsen van de review. Graag tot een volgende keer.
Advertisement
ralph
ralph
2024.04.03
Ruim een maand geleden ons vloerkleed heen gebracht. Zou na ruim week klaar zijn. Nu nog steeds niks gehoord. 2x elke week achter elkaar gebeld maar krijg geen reactie terug. Hopelijk snel ons vloerkleed terug maar zou hier nooit meer naar terug gaan. Als je belt krijg je het gevoel dat je lastig bent omdat je gewoon je vloerkleed terug wilt hebben.
Reply from Lenfer Cleaning Specialistische Reiniging 2024.04.12
Hallo Ralph. We hebben elkaar direct na het plaatsen van deze review gesproken. Tevens hebben we je gemaild dat het vloerkleed opgehaald kan worden. Helaas zijn we nu een week verder en hebben we niks meer van je mogen vernemen. Mocht je het vloerkleed willen komen ophalen maak dan even telefonisch een afspraak. De vriendelijke dames van de klantenservice helpen je graag.
Melanie Stellmacher
Melanie Stellmacher
2024.03.31
Nooit meer
Brigitte Paffen
Brigitte Paffen
2024.03.28
Snelle service en zeer tevreden, onze grindvloer is weer schoon !!!
Reply from Lenfer Cleaning Specialistische Reiniging 2024.04.12
Bedankt Brigitte voor het plaatsen van deze review.
Jopie Vroom-Zuidema
Jopie Vroom-Zuidema
2024.03.28
Zeer snelle communicatie. Bewezen vakmanschap. Snel en goed werken. Afspraken worden nagekomen. Rekeningen kloppen. Al met al, zeer aan te bevelen.
Reply from Lenfer Cleaning Specialistische Reiniging 2024.04.12
Goed om te horen dat u zo tevreden bent. Bedankt dat u de moeite heeft genomen een review te plaatsen
Advertisement
Peter Schoor
Peter Schoor
2024.01.21
Bankstel van gebroken witte kleur laten reinigen vanwege koffie vervuilingen. De meer recente vervuiling ( enkele maanden oud) was redelijk goed te verwijderen, enkele heel oude spotjes minder goed. De medewerker deed wel zijn best, had overleg met een collega een deed 2 extra inweek - beurten. Afspraak maken ging goed via een online-portaal, Lenfer bleef pro-actief bellen, dat was fijn.
Renate Lortye
Renate Lortye
2024.01.17
Heb op 8 jan. J.l.twee roomkleurige (3zits en 2zits) banken laten reinigen. Ze zien er weer als nieuw uit. Ben er weer heel blij mee. Ook een compliment aan de jonge man die de service heeft verricht. Super, alles naar wens. Dank aan de Fa. LENFER CLEANING
Deike Borstrok
Deike Borstrok
2023.12.08
Bij Lenfer Cleaning BV / Schoonvloerkleed.nl met goed vertrouwen mijn vloerkleed laten reinigen. Een lastig vloerkleed, vanwege wolvilt kabels en uiteindes die kapot waren. Zodoende heb ik voorafgaand meerdere keren contact met ze opgenomen om te checken of ze het tapijt wel goed konden reinigen. Foto's gestuurd en alles duidelijk uitgelegd. Het antwoord luidde: 'Ja, we kunnen het tapijt reinigen'. Vervolgens heb ik pakket 'Brons' afgenomen. Een week later kreeg ik het tapijt terug. Bij het uitklappen op de grond, stoof het zand me in mijn gezicht. Het tapijt was hartstikke vies. Contact opgenomen met de klantenservice, waar volgens mij ene 'Michiel' de enige is die daar werkt. 0,0 oplossingsgerichtheid. Het antwoord: 'wij hebben het tapijt na ons beste kunnen gereinigd, gezien de huidige staat'. Maar hó even: de staat was jullie voorafgaand bekend! Desondanks geen oplossing, tegemoetkoming. In plaats van slechte service te leveren en belofte van de offerte niet waar te maken, is 'nee' zeggen en toegeven 'wij kunnen dit niet' duizendmaal krachtiger en klantvriendelijker. Zeer teleurgesteld in dit bedrijf en ik wil dan ook iedereen adviseren op te passen. Ze nemen geen verantwoordelijkheid, er wordt niet meegedacht en het lijkt puur om geld verdienen te draaien.
Gerrie
Gerrie
2023.10.26
Positive
Professionalism
Quality
Zeer goed geholpen, snel en professioneel Vriendelijke mensen
Advertisement
Hh “Simon” Hh
Hh “Simon” Hh
2023.10.24
Positive
Punctuality
Responsiveness
De gehele woonkamer en achterkamer tapijten laten reinigen. De vlekken en vuile stoffen zijn er grotendeels uitgekomen. De vloerbedekking ziet er weer licht en schoner uit, het verschil is zeker te merken
Naipaporn Sirikanya
Naipaporn Sirikanya
2023.10.08
Positive
Professionalism
Quality
Very good cleaning from my carpet
ronny van den bosch
ronny van den bosch
2023.10.07
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
2 tapijten laten reinigen. Kreeg netjes mails en sms berichtjes hoelaat de chauffeur kwam ophalen en later terugbrengen. Erg blij met het resultaat en de goede service!
Reply from Lenfer Cleaning Specialistische Reiniging 2023.10.08
Bedankt Ronny. Goed te horen dat je tevreden bent met onze dienstverlening. Graag tot een volgende keer.
Frank stok
Frank stok
2023.10.07
Ik heb mijn heel erg vervuilde hoogpolige Berber laten reinigen door Lenfer, En na 5 dagen later weer opgehaald. Thuis gekomen en in de woonkamer uitgerold. Ziet ,voeld ,en ruikt weer als nieuw. Zeer tevreden goed werk geleverd. Frank Stok
Advertisement
patrick Gilson
patrick Gilson
2023.09.25
Positive
Professionalism
Quality
Onze bank ziet er weer schoon uit, zijn er zeer tevreden over
Marc Hemmelder
Marc Hemmelder
2023.09.21
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Reply from Lenfer Cleaning Specialistische Reiniging 2023.09.21
Bedankt Marc.
Marianne Quaden-Laurensse
Marianne Quaden-Laurensse
2023.09.20
Positive
Professionalism
Quality
Ben zeer tevreden. Onze eetkamerstoelen zijn weer ala nieuw. Alle vlekken zijn eruit. Zeer correcte medewerker.
Reply from Lenfer Cleaning Specialistische Reiniging 2023.09.21
Bedankt voor Marianne voor je review. Graag tot een volgende keer.
joseph Wita
joseph Wita
2023.09.20
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Reply from Lenfer Cleaning Specialistische Reiniging 2023.09.20
Bedankt Joseph voor je review. Goed te horen dat je meubels weer mooi schoon zijn.
Advertisement
Marijke Keus
Marijke Keus
2023.09.18
Positive
Professionalism
Quality
Value
Reply from Lenfer Cleaning Specialistische Reiniging 2023.09.19
Bedankt Marijke voor je review. Goed te horen dat we aan je verwachtingen hebben mogen voldoen.
Robbert de Bruijn
Robbert de Bruijn
2023.09.01
Critical
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Baggerbedrijf. Heb een afspraak gemaakt om het tapijt af te leveren aan filiaal in Landgraaf. 1. Er is niemand op het filiaal aanwezig op het afgesproken tijdstip 2. Als je de klantenservice belt kunnen ze niemand bellen of aanzetten om het op te lossen 3. Je hoort vervolgens niks meer over een eventuele oplossing. Als ik de lezer mag adviseren, kies dan ZEKER NIET voor dit bedrijf.
Frank Narings
Frank Narings
2023.07.20
Critical
Professionalism
Quality
Responsiveness
Amateuristisch bedrijf. Komt binnen met een air van heb je me jou daar, vervolgens gebruikt hij apparatuur waarvan hij weet dat de stoppen kunnen doorslaan ivm waterlekkage in de machine, deze geeft kortsluiting, dit is 3 keer gebeurd. Je zou maar smeltzekeringen hebben. Doet daar heel laconiek over als je aangeeft dat dit niet kan. Moet het dan gaan repareren en heeft nog geen platte schroevendraaier bij zich, gebruikt dus mijn gereedschap om het apparaat te repareren. Vraag om de föhn van mijn vrouw om de elektrische verbindingen droog te maken. Ik heb het apparaat gerepareerd en advies gegeven om kortsluiting te voorkomen. Geeft aan bij het pinnen van het bedrag dat hij langskomt met een attentie ivm reparatie en ik heb hem niet meer gezien Hij is zonder reparatie Max 2 uur bezig geweest, met de open ruimtes, kanten en hoekjes machine heeft hij helemaal niet gebruikt, zagen we achteraf, op 50 m2. Is dus een heeel duur uurtarief, meer dan € 200, per uur. Ik zou deze wijze van schoonmaken dus nooit meer doen, is bij deze zaak weggegooid geld. Althans bij dit filiaal.
Reply from Lenfer Cleaning Specialistische Reiniging 2023.09.19
Jammer Frank om te lezen dat je na meer dan 4 maanden aangeeft niet helemaal tevreden te zijn. Terwijl op het moment dat we klaar waren en je vrouw thuis kwam jullie uitermate tevreden waren met het resultaat. Ik heb je hulp op dat moment zeker op prijs gesteld. Helaas moet ik je wel tegen spreken dat we niet op pad gaan met een defecte machine. Tevens zijn we alles bij elkaar 5 uur aan de klus bezig geweest waarin inderdaad ongeveer 45 minuten zaten vanwege op dat moment problemen met de machine.