lekkerlichtsetje.nl Reviews

lekkerlichtsetje.nl Reviews

5.0

Excellent - based on 71 reviews

lekkerlichtsetje.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (71)
Nikolai van den Dungen
Nikolai van den Dungen
2024-01-05
Fijne samenwerking en top apparatuur!
Advertisement
Maxim Marcotte
Maxim Marcotte
2024-01-05
Ideal, het was snel geregeld. Door de complete verlichting set, gaf dit zeker een extra touch aan mijn huisfeestje.
Willem de Jong
Willem de Jong
2023-11-14
Een feestje altijd leuk natuurlijk maar nog leuker als het aan kan kleden met licht en geluid. Bij lekkerlichtsetje.nl is er genoeg om van elke feest een Festijn te maken. Aardige jongeman en uitmuntende service ik ga hier zeker voor de aankomende feesten ook alles huren!
jurgen dorst
jurgen dorst
2023-10-10
Goede service en meedenken
Timo
Timo
2023-08-21
Mooie apparatuur en heel vriendelijk!
Advertisement
Nienke de Jong
Nienke de Jong
2023-06-30
Super blacklight feestje gevierd: eind groep 8. In korte tijd met 8 lampen een zaal omgetoverd tot leuke feestvloer. Heel goed geholpen. Leverancier is snel bereikbaar, is proactief en handelt volgens afspraak. Leuke prijs en goed bereikbaar in de binnenstad.
Saskia Vijverberg
Saskia Vijverberg
2023-06-20
Super geslaagd eindfeest gehad afgelopen zondag mede dankzij de gave blacklight lampen. Zeer vriendelijk en snel geholpen, er weer mee gedacht en zelf de locatie werd zonder te vragen opgezocht om het juiste advies te geven over de hoeveelheid lampen. In 1 woord TOP 👍🏻. Bij een volgend feestje weet ik Sem weer te vinden. Echt een aanrader!
Fatma Kurban
Fatma Kurban
2023-06-18
We hebben blacklights gebruikt voor de bonte avond op schoolkamp. Van te voren goed advies gekregen over het gebruik van de lichten en er wordt lekker meegedacht. Flexibele service en communicatie liep soepel!
Nelis van Rooijen
Nelis van Rooijen
2023-06-06
Toffe gast en toffe lampen, je bouwt echt een feestje als je hier een paar lampen huurt!
Advertisement
Fleur Bos
Fleur Bos
2023-06-01
Zeker voor herhaling vatbaar! Snelle communicatie, fijne apparatuur, goede service. Al met al een zeer goede ervaring gehad :)
Mathijs Dijkstra
Mathijs Dijkstra
2023-04-25
Van te voren goed advies gekregen over het gebruik van de lichten en hij dacht lekker mee. We hadden een klein probleem met één van de lichten, maar ook toen was er genoeg aandacht. Alsnog een lekker feestje gehad en de communicatie liep soepel!
Thomas van Leeuwen
Thomas van Leeuwen
2023-04-24
Goeie website. Lampen waren na behoren en de communicatie was goed.
Kristina Delcheva
Kristina Delcheva
2023-03-13
Good price, easy communication, very happy with the hiring of speakers for my event!
Advertisement
rosalie dekker
rosalie dekker
2023-03-07
Goede communicatie , en erg vriendelijk. Heb er lampen gehuurd voor mijn feest. Helemaal top Zeker een aanrader !!
Kilian kreunen
Kilian kreunen
2023-02-26
Snelle reactie, goeie lampen en voor een goeie prijs. Top bedrijf!
Vincent de Groot
Vincent de Groot
2023-01-31
We konden last-minute nog lampen krijgen van goede kwaliteit. Super!
leo leunis
leo leunis
2023-01-04
Wij hebben een oud en nieuw feestje gehouden met gehuurde spullen voor de verlichting. Met een combinatie van een laser, black light op een statief en een rookmachine een mooi feestje gehad. Zowel het ophalen als wegbrengen en de betaling gingen soepel en flexibel. Tot een volgende keer😎
Advertisement
Wouter Bal
Wouter Bal
2023-01-03
Fijne manier van zaken doen. Flexibel met halen en brengen. Daarnaast ook goed advies gekregen voor wat je bij een feestje kan gebruiken. Kortom super geregeld en een aanrader voor iedereen die opzoek is naar aankleding voor een mooi feestje!
Estelle Van ree
Estelle Van ree
2023-01-02
Goed prijzen voor mooie lichten! Fijn contact en alles goed geregeld.
Tessel Vos
Tessel Vos
2022-12-12
Heel fijn contact met sam, goede lichten voor op een feestje. Goede service, ik kan het aanraden