De Leijhof - Boutique Hotel - Restaurant - Bar

De Leijhof - Boutique Hotel - Restaurant - Bar Reviews

Excellent rating
4.5
2138 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (1650)
Van
Van
2024.04.19
8.0 Verified
Erg goed
Joris
Joris
2024.04.17
7.0 Verified
Fijn ☺ Kamer ☹ Niets
Reply from De Leijhof - Boutique Hotel - Restaurant - Bar
Beste Joris, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij ons, Hotel de Leijhof Oisterwijk! Super leuk om te lezen dat alles zo naar wens is geweest. Graag verwelkomen wij u snel weer binnen ons Hotel de Leijhof Oisterwijk! Met vriendelijke Groet, Ingbritt || Team guest relations
Paul
Paul
2024.04.17
8.0 Verified
Prima accommodatie met kleine zaken ter verbetering. ☺ Zeer vriendelijk en gastvrij personeel. ☹ Kamer was relatief fris en kon alleen middels warmtepomp worden verwarmd. Gedeeltelijk open badkamer heeft niet ieders voorkeur. Minibar was niet gevuld en de bar sloot reeds kort na tienen. Betalen voor de nootjes en de olijven bij de drank alsmede het brood bij het diner is op mij krenterig overgekomen.
Darren
Darren
2024.04.16
10 Verified
☺The Hotel is beautiful and the staff are very friendly and helping, made us feel welcome to be here
Reply from De Leijhof - Boutique Hotel - Restaurant - Bar
Dear Darren, Thank you very much for sharing your experience with us, Hotel de Leijhof Oisterwijk! Super nice to read that everything was so satisfactory. I will certainly share the compliments with our team! We look forward to welcoming you again soon within our Hotel de Leijhof Oisterwijk! With kind regards, Ingbritt || Team guest relations
Janne
Janne
2024.04.15
9.0 Verified
Echt een hele luxe kamer met een heerlijk bed en sfeervol ingericht. ☺ Het ontbijt, bed, badkamer en personeel. ☹ De kamer heeft geen ramen. Wisten we natuurlijk vooraf. Je moet hier wel van houden. In de nacht is het echt super donker en door de glazen deuren van de badkamer moet je wel met een zaklampje lopen. Beetje opgesloten voelde je je soms wel.
Reply from De Leijhof - Boutique Hotel - Restaurant - Bar
Beste Janne, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij ons in Hotel de Leijhof Oisterwijk! Super leuk om te lezen dat alles zo naar wens is geweest. Wij ontvangen uw graag vaker in een van onze prachtige Suites. Wij wensen uw nog een prachtige dag vandaag! Met Vriendelijke Groet, Daveny|| Team Guest Relations
Rob
Rob
2024.04.12
10 Verified
Top, slaap heel vaak in hotels. Deze verdient een dikke 10 met een griffel! ☺ De ambiance, sfeer, gastvrijheid en vriendelijkheid personeel, goed restaurant en persoonlijke bediening tijdens heel goed ontbijt. ☹ Niets!
Reply from De Leijhof - Boutique Hotel - Restaurant - Bar
Beste Rob, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij ons, Hotel de Leijhof Oisterwijk! Super leuk om te lezen dat alles zo naar wens is geweest. De complimenten ga ik zeker mededelen binnen ons team! Graag verwelkomen wij u snel weer binnen ons Hotel de Leijhof Oisterwijk! Met vriendelijke Groet, Ingbritt || Team guest relations
Kay
Kay
2024.04.11
9.0 Verified
Fantastisch
Sabrina
Netherlands | 2024.04.08
Genoten. Geweldig genoten. Gave kamer en in het restaurant heerlijk gegeten.

Date of experience: 06 April, 2024
Ingrid D.
Ingrid D.
2024.04.08
7.0 Verified
Marcel Turenhout
Marcel Turenhout
2024.04.06
Mooi hotel en restaurant. Heerlijk ontbijt en zeer vriendelijk personeel. We hebben genoten.
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Rikkert
Rikkert
2024.04.06
9.0 Verified
Fantastisch
Acl
Acl
2024.04.04
9.0 Verified
Fantastisch
Jeronimus
Jeronimus
2024.04.03
8.0 Verified
Beautifully renovated and a great place to stay! ☺The room was spacious with a very nice bathroom. The walk in shower shower splashes a little into the bathroom, but this is a small detail. The brekafast was really good, fresh and a good selection and especially the menu for order. ☹Again a minor detail and a rather a personal preference is that the bed has only one large duvet. We would have loved two separate duvets, perhaps this could be arranged? We did not ask, o really just a minor thing.
Bart B.
Bart B.
2024.04.03
9.5 Verified
no comment it was perfect
J
J
2024.04.02
10 Verified
Prachtige accommodatie, geweldige service. ☺ Mara, een uiterst kundige, buitengewoon klantvriendelijke en klantgerichte vakvrouw achter de receptie, heeft er voor gezorgd dat mijn moeder en haar partner, beiden op hoge leeftijd, een fantastisch weekend hebben gehad. Hotel De Leijhof mag er trots op zijn om zo’n dame in dienst te hebben. Zij nam alle voorzorgsmaatregelen, tijd en had alle aandacht, waardoor mijn moeder zich erg welkom heeft gevoeld. Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid zoals het helaas niet overal en altijd meer voorkomt, maar mijn inziens wel hoort. Dank je wel Mara! ☹ Niets.
Reply from De Leijhof - Boutique Hotel - Restaurant - Bar
Lieve J.M., Hartelijk dank voor deze uiterste lieve woorden. Ons team en ik doen het hier allemaal voor. Wat fijn om te lezen dat uw moeder en partner zo genoten hebben en dat wij daar deel uit hebben mogen maken. Wij zeggen altijd: alles voor de gast! :) Hartelijk dank en graag verwelkomen wij jullie weer een volgende keer in Hotel de Leijhof Oisterwijk. Met veel liefs, Mara || Supervisor Front Office
Merlin
Merlin
2024.04.02
10 Verified
Geweldig! ☺ Alles!
Reply from De Leijhof - Boutique Hotel - Restaurant - Bar
Beste Merlin, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij ons, Hotel de Leijhof Oisterwijk! Super leuk om te lezen dat alles zo naar wens is geweest. De complimenten ga ik zeker mededelen binnen ons team! Graag verwelkomen wij u snel weer binnen ons Hotel de Leijhof Oisterwijk! Met vriendelijke Groet, Mara || Supervisor Front Office
Perry S.
Perry S.
2024.04.02
10 Verified
Annelies
Annelies
2024.04.01
10 Verified
Prachtig hotel met geweldige kamers, service en restaurant op een zeer mooie locatie. Een aanrader! ☺ Prachtig hotel. Aan alles is gedacht om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. ☹ Niets
Reply from De Leijhof - Boutique Hotel - Restaurant - Bar
Beste Annelies, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij ons, Hotel de Leijhof Oisterwijk! Fijn om te horen dat alles zo naar wens is geweest. Graag tot ziens in Hotel de Leijhof Oisterwijk! Met vriendelijke groet, Ingbritt | Team Guest Relations
Manu
Manu
2024.03.31
10 Verified
☺Waren das erste Mal da. Es war super. Sehr schönes stilvolles Hotel. Wurden sehr freundlich begrüßt. Die Zimmer waren sehr schön eingerichtet und sauber. Das Frühstück hat uns auch sehr gefallen. Es war lecker, frisch und ausreichend. Würden auf jedenfall wiederkommen.
Bernd Rosemeyer
Bernd Rosemeyer
2024.03.30
We love the De Leijhof and spend there many times. Beautiful hotel and very friendly people👍 Breakfast Buffet came back🙏👌
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service