LeadAkademia

LeadAkademia Opinie

Opinie Doskonały
5.0
219 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (216)
Patryk Hołtyn
Patryk Hołtyn
2024.03.28
Kurs sam w sobie na + Jednak na koniec dostałem certyfikat z błędem 😂 Pisałem odnośnie poprawy, zrobiłem z 10 podejść, niestety nieskutecznie, brak odpowiedzi. Kontakt mega utrudniony chociaż firma oferuje swojego opiekuna.
Konrad Klich
Konrad Klich
2024.01.10
poleca
Polecam Kurs Specjalisty ds.AI. Opiekunowie na wyciągnięcie ręki, dodatkowo udało się zrobić szkolenie stacjonarne dla mojej firmy i każdy pracownik ma wiedzę na temat AI. Od tamtej pory, praca jest o wiele łatwiejsza i szybsza. Szczerze polecam!
Nie polecam, firma nie stosuje się do własnego regulaminu, nie zwraca środków. Nie polecam, kurs osobiście nie spełnił moich oczekiwać, więc zgodnie z regulaminem napisałam wiadomość odnośnie rezygnacji z kursu zgodnie z regulaminem i prośbę o zwrot środków. Nie otrzymałam zwrotu środków, moje wiadomości są ignorowane, komentarze usuwane oraz zostałam zablokowana na grupie FB.
Eugeniusz Sawicki
Eugeniusz Sawicki
2023.12.03
poleca
Serdeczna Prośba do Was Kochani !!! Prosimy Was Kochani o Pomoc i Wsparcie, zbieramy 1.5% podatku , Który jest niezbędny w walce z takimi przeciwnościami jak: wada serca, Nowotwór Złośliwy zgięcia esico-odbytniczego, gruczolak zagięcia esico-odbytniczego. Otępienie w chorobie Alzheimera, Jaskra, Depresja. To nie jest walka łatwa , ale dzięki Waszej Pomocy i Wsparcia i 1,5% możecie nam Kochani zapewnić odpowiednie Wsparcie. - Nie bądź obojętny/a – Pomóż - Udostępnij !!! --- To nic nie kosztuje - Przekaż nam jako FIRMA lub jako osoba prywatna 1.5% swojego podatku z corocznego rozliczenia swego PIT Prosimy o Wsparcie indywidualne, zarówno poprzez bezpośrednie wpłaty, jak i udostępnienie. Serdecznie Dziękujemy i Pozdrawiamy Eugeniusz, Krystyna Spieszmy się Kochać ludzi ! tak szybko odchodzą – ratujmy zdrowie chorych www.siepomaga.pl/eugeniusz-sawicki/jeden-procent - jak przekazać 1.5% www.siepomaga.pl/eugeniusz-sawicki siepomaga.pl/eugeniusz-sawicki/datkomat Prosimy Udostępnij Dalej !!! Serdecznie Dziękujemy !!!
Marek Kwapis
Marek Kwapis
2023.11.29
Kursy bardzo wartościowe. Samo mięso i praktyka, bez lania wody czyli to coś lubię ;)
Piotr Trybulec
Piotr Trybulec
2023.11.22
Zdecydowanie polecam 👍 Materiały są bogate w treść, a dodatkowo świetnie opracowane. Dużym atutem jest też wsparcie - ekipa kursu jest zawsze gotowa pomóc, odpowiadając szybko na wszelkie pytania. Idealne dla każdego, kto chce skutecznie poszerzyć swoją wiedzę i umiejętności.
Piotr Trybulec
Piotr Trybulec
2023.11.22
poleca
Zdecydowanie polecam 👍 Materiały są bogate w treść, a dodatkowo świetnie opracowane. Dużym atutem jest też wsparcie - ekipa kursu jest zawsze gotowa pomóc, odpowiadając szybko na wszelkie pytania. Idealne dla każdego, kto chce skutecznie poszerzyć swoją wiedzę i umiejętności.
Samira Sami
Samira Sami
2023.11.17
poleca
Polecam szkolenia z LeadAkademią. Wprowadziliśmy nowe automatyzacje do firmy które oszczędziły czas naszym pracownikom dzięki temu możemy się skupić na bardziej skomplikowanych rzeczach. Polecam i dziękuję! 🙂
Julia Grzesiak Oddłużanie
Julia Grzesiak Oddłużanie
2023.11.17
poleca
Polecam kurs na specjalistę AI. Naprawdę wiele się nauczyłam i zaczęłam wykorzystywać narzędzia AI w mojej codziennej działalności biznesowej. Nadal utrzymuję stały kontakt z opiekunem z Lead Akademii - wspaniała osoba 🙂
Innvesto
Innvesto
2023.11.16
poleca
Z pomocą kursów sami robimy marketing i to przynosi efekty. Polecamy takie rozwiązanie dla firm. Good job Lead Akademia!
Kamil Ryszard
Kamil Ryszard
2023.11.16
poleca
Zdecydowanie polecam 👍 jestem po kursie prompt engineer i jestem bardzo zadowolony, czytelne materiały, plus za różne formy. Miłe zaskoczenie. Pozdrowienia
Instytut Rynku Hotelarskiego
Instytut Rynku Hotelarskiego
2023.09.22
poleca
Jako Instytut Rynku Hotelarskiego chcielibyśmy wyrazić nasze pełne zadowolenie ze współpracy z Lead Akademia. To, co ich wyróżnia to przede wszystkim wysoka jakość szkoleń z zakresu AI. Co nas szczególnie ujęło, to fakt, że Lead Akademia doskonale rozumie specyfikę i wyzwania branży hotelarskiej. Szkolenia, które oferują, są precyzyjnie dostosowane do naszego sektora, co sprawia, że przekazywana wiedza jest nie tylko wartościowa, ale także praktyczna i łatwa do wdrożenia. Jesteśmy pod wrażeniem kompetencji i wiedzy ekspertów z Lead Akademia. Szkolenia prowadzone są przez specjalistów z głębokim zrozumieniem sztucznej inteligencji i jej praktycznego zastosowania w hotelarstwie. Dzięki temu uczestnicy nie tylko zdobywają solidne podstawy teoretyczne, ale również uczą się, jak skutecznie wdrażać rozwiązania oparte na AI, przynosząc tym samym korzyści dla swojego biznesu. Cenimy sobie również elastyczność i indywidualne podejście Lead Akademia do potrzeb naszych partnerów. Każde szkolenie jest dostosowywane do konkretnych wymagań, co pozwala nam na efektywne wykorzystanie zdobytej wiedzy w realiach rynku hotelarskiego. Nie można też nie wspomnieć o wsparciu, które Lead Akademia oferuje po zakończeniu szkolenia. Ich zespół jest zawsze gotów pomóc, odpowiadając na pytania i wspierając w procesie wdrażania AI w naszych obiektach. Rekomendujemy.
Adam Dobrowolski
Adam Dobrowolski
2023.09.12
poleca
Polecam kurs Prompt Engineera. Dzięki niemu podniosłem swoje kwalifikacje jako informatyk, stałem się freelancerem i teraz oferuję swoje usługi firmom, które chcą wdrożyć sztuczną inteligencję w swojej działalności. Kurs zwrócił się jednym zleceniem.
Dawid Polakowski
Dawid Polakowski
2023.09.11
poleca
Kurs Prompt Engineera nie tylko umożliwia przekwalifikowanie się, ale także pozwala wykorzystać sztuczną inteligencję w swojej pracy. Tak było w moim przypadku, gdzie zautomatyzowałem procesy, aby pracować szybciej i efektywniej, co pozwala mi zaoszczędzić czas i wyjść z pracy szybciej :)
Patrycja Dobrowolska
Patrycja Dobrowolska
2023.09.10
poleca
Polecam kurs Prompt Engineera, jest bardzo dobrze przygotowany i kreatywny. Zawiera wiele dodatkowych funkcji, takich jak filmy i audio. Inne firmy mogłyby się od was uczyć jak robić kursy. Cieszę się, że pomagacie w poszukiwaniu pracy :)
Kamil Zaręba
Kamil Zaręba
2023.09.09
poleca
Zdecydowanie polecam kurs Prompt Engineera. Materiały są regularnie aktualizowane, a można także poprosić o dodanie modułu z wybraną tematyką. Osobiście ukończyłem ten kurs i jestem bardzo zadowolony z nabytej wiedzy, którą stale wykorzystuję w mojej firmie.
Wiktoria Szara
Wiktoria Szara
2023.09.07
poleca
Polecam kurs Prompt Engineera. Widać, że włożono w niego serce. Każdy sobie poradzi, niezależnie od poziomu. Ja byłam zupełnie zielona w tych sprawach, a teraz otrzymałam ofertę pracy w dziedzinie AI.
Nikola Franiak
Nikola Franiak
2023.09.07
poleca
Zakupiłam kurs Prompta i jestem bardzo zadowolona. Dzięki niemu dostałam możliwość studiowania na uczelni z zakresu sztucznej inteligencji, co było dla mnie nieoczekiwanym zwrotem wydarzeń. Pozwoliło mi to zdobyć dużo wiedzy, a co ważniejsze, wiem, że jeszcze wiele się nauczę. Marcin doskonale tłumaczył materiał i zawsze był gotów pomóc w odpowiedzi na moje pytania.
Kamil Kasprowicz
Kamil Kasprowicz
2023.09.07
Wszyscy wydawali jednolite opinie, jednakże okazało się inaczej. Kurs jest wyjątkowo starannie wykonany i rzetelnie skomponowany. Kieruje użytkownika przez proces krok po kroku, prowadząc go na wyższy poziom. Szczerze polecam, jeśli wykorzystałem swoją wiedzę w branży nieruchomości, to oznacza wiele.
Beata Pietruszka
Beata Pietruszka
2023.09.05
poleca
Kurs Prompta pomogł mi znacznie podnieść jakość mojej pracy. Prompty i poradniki do obróbki zdjęć, które tam znalazłam, są idealne.