Pomoc Drogowa Zielona Góra, Laweta Zielona Góra S3

lawetaluk.pl

Pomoc Drogowa Zielona Góra, Laweta Zielona Góra S3 Opinie

Opinie Doskonały
4.9
121 opinii Zweryfikowany
Pomoc Drogowa Zielona Góra, Laweta Zielona Góra S3
%title%

%offer%

Opinie ( 121 ) 4.9

Igor Gudz
Igor Gudz
2024.05.23
Polecam! ✌️✌️
Odpowiedz z Pomoc Drogowa Zielona Góra, Laweta Zielona Góra S3 2024.05.24
Dziękujemy, Igor! Cieszymy się, że jesteś zadowolony. 😃
Reklama
Michał Czyż
Michał Czyż
2024.04.11
Błyskawiczny dojazd i profesjonalna obsługa. Polecam bardzo tą pomoc drogową.
Odpowiedz z Pomoc Drogowa Zielona Góra, Laweta Zielona Góra S3 2024.04.19
Dziękujemy za pozytywną opinię, Michał! Cieszymy się, że nasza obsługa spełniła Twoje oczekiwania. Mamy nadzieję na dalszą współpracę!
Adrian Materek
Adrian Materek
2024.04.11
Odpowiedz z Pomoc Drogowa Zielona Góra, Laweta Zielona Góra S3 2024.04.19
Dziękujemy za Twoją pozytywną opinię, Adrianie! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług. Jeśli masz jakiekolwiek pytania, jesteśmy do Twojej dyspozycji. Do zobaczenia wkrótce!
Marcin Miechowicz
Marcin Miechowicz
2024.04.10
Punktualni i w 100% profesjonalni.Polecam
Odpowiedz z Pomoc Drogowa Zielona Góra, Laweta Zielona Góra S3 2024.04.11
Dziękujemy za pozytywną opinię, Marcin! Cieszymy się, że nasza profesjonalność przypadła Ci do gustu. Zawsze staramy się oferować najwyższy standard usług.
Robert Sobieszek
Robert Sobieszek
2024.03.30
Szybka, fachowa i profesjonalna obsługa.
Odpowiedz z Pomoc Drogowa Zielona Góra, Laweta Zielona Góra S3 2024.03.31
Dziękujemy za opinię, Robert! Cieszymy się, że nasza obsługa spełniła Twoje oczekiwania. Mamy nadzieję, że do zobaczenia wkrótce!
Reklama
Radosław Gałuszka
Radosław Gałuszka
2024.03.30
Natychmiastowe odebranie telefonu i błyskawiczny (15 minut) dojazd na miejsce awarii w piątkowy, przedświąteczny wieczór. Pełen profesjonalizm, a w kabinie bardzo miła atmosfera. Z czystym sumieniem polecam! 🫡
Odpowiedz z Pomoc Drogowa Zielona Góra, Laweta Zielona Góra S3 2024.03.31
Dziękujemy za pozytywne słowa, Radosławie! Cieszymy się, że nasza szybka reakcja i profesjonalizm spełniły Twoje oczekiwania. Do zobaczenia ponownie!
Dariusz Kunicki
Dariusz Kunicki
2024.03.27
Szybka i profesjonalna obsługa w sytuacji kryzysowej. Szybki przyjazd po zgłoszeniu awarii. Polecam serdecznie.
Odpowiedz z Pomoc Drogowa Zielona Góra, Laweta Zielona Góra S3 2024.03.29
Dziękujemy za pozytywną opinię, Dariusz! Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w sytuacji kryzysowej. Zawsze staramy się świadczyć usługi na najwyższym poziomie.
Adam Witkowski
Adam Witkowski
2024.03.24
Szybka obsługa czekalem tylko 20 minut naprawdę polecam audi wyciągnięta w 5 minut
Odpowiedz z Pomoc Drogowa Zielona Góra, Laweta Zielona Góra S3 2024.03.24
Dziękujemy za pozytywną opinię, Adamie. Cieszymy się, że nasza szybka obsługa spełniła Twoje oczekiwania. Polecamy się na przyszłość!
Paweł Czerwiński
Paweł Czerwiński
2024.03.24
Błyskawiczny dojazd i profesjonalna obsługa nawet sobotnim wieczorem kiedy już wszyscy zaczynają weekend. Nie życzę nikomu awarii ale jak już coś się stanie to dzwońcie po niego.
Odpowiedz z Pomoc Drogowa Zielona Góra, Laweta Zielona Góra S3 2024.03.24
Dziękujemy za Twoje komentarz, Pawle! Cieszymy się, że nasza obsługa spełniła Twoje oczekiwania. Czekamy na kolejną okazję, aby Ci pomóc!
Reklama
Filip Żybort
Filip Żybort
2024.03.21
Świetna i sprawna obsługa!! Panuje zasada nasz klient nasz Pan. Po moim telefonie laweta była w przeciągu 30 minut aby mi pomóc!! Polecam Serdecznie!!👍
Odpowiedz z Pomoc Drogowa Zielona Góra, Laweta Zielona Góra S3 2024.03.22
Dziękujemy za pozytywny komentarz, Filipie! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej obsługi. Szczęśliwy klient to nasz najważniejszy cel!
Ігор Підгірний
Ігор Підгірний
2024.03.21
Wszystko sprawnie i szybko.Polecam!!! Profesjonalna robota!!!
Odpowiedz z Pomoc Drogowa Zielona Góra, Laweta Zielona Góra S3 2024.03.22
Dziękujemy za opinię, Ігор! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług. Mamy nadzieję na dalszą współpracę.
Piotr 7779
Piotr 7779
2024.03.20
Pełna profeska, szybko i sprawnie, polecam w 100%!
Odpowiedz z Pomoc Drogowa Zielona Góra, Laweta Zielona Góra S3 2023.02.27
Dziękujemy za polecenie nas innym. Jest nam niezmiernie miło słyszeć o Twoim pozytywnym doświadczeniu z naszą firmą. Dla nas to była również czysta przyjemność! Prosimy, daj nam znać jeśli potrzebujesz czegoś jeszcze. Z najserdeczniejszymi pozdrowieniami Pomoc Drogowa Zielona Góra Laweta S3 Tel: +48 666 077 583
Wojtek “Wojt” Czerkawski
Wojtek “Wojt” Czerkawski
2024.03.20
Super, bezproblemowo
Odpowiedz z Pomoc Drogowa Zielona Góra, Laweta Zielona Góra S3 2024.03.20
Dziękujemy za pozytywną opinię, Wojtek! Cieszymy się, że wszystko przebiegło bezproblemowo. Zapraszamy ponownie!
Reklama
Vitaliy Kochaydovskyy
Vitaliy Kochaydovskyy
2024.03.13
Дуже хороший сервіс надійно і швидко доставлено
Odpowiedz z Pomoc Drogowa Zielona Góra, Laweta Zielona Góra S3 2024.03.15
Дякуємо, Vitaliy, за ваш позитивний відгук. Ми раді, що ви задоволені нашою доставкою. Чекаємо наступних замовлень!
Piotr Cierpicki
Piotr Cierpicki
2024.03.11
Sprawnie, szybko i profesjonalnie. Laweta była w 30 min
Odpowiedz z Pomoc Drogowa Zielona Góra, Laweta Zielona Góra S3 2024.03.15
Dziękujemy za recenzję, Piotr! Cieszymy się, że zadowoliliśmy Cię naszą usługą. Zawsze staramy się zapewnić szybką i profesjonalną pomoc.
Jędrzej Wróblewski
Jędrzej Wróblewski
2024.03.09
Odpowiedz z Pomoc Drogowa Zielona Góra, Laweta Zielona Góra S3 2024.03.15
Dziękujemy za Twoją ocenę, Jędrzej. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług. Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna. Pozdrawiamy!
Jan Jan
Jan Jan
2024.03.09
Usługa wykonana wzorowo.
Odpowiedz z Pomoc Drogowa Zielona Góra, Laweta Zielona Góra S3 2024.03.15
Dziękujemy za pozytywny komentarz, Janie. Cieszymy się, że nasza usługa spełniła Pana oczekiwania. Szczęśliwi jesteśmy mogąc służyć!
Reklama
Jagoda Kania
Jagoda Kania
2024.03.04
Bardzo szybki kontakt i sprawny dojazd na miejsce, a przy tym miła atmosfer w stresującej sytuacji, korzystałam już dwa razy i mam numer zapisany na stałe - wiadomo, że w alarmowej sytuacji pomoc gwarantowana. Dziękuję !
Odpowiedz z Pomoc Drogowa Zielona Góra, Laweta Zielona Góra S3 2024.03.15
Droga Jagodo, dziękujemy za Twoje miłe słowa! Cieszę się, że nasze usługi spełniły Twoje oczekiwania. Doceniamy Twoją lojalność! Zawsze służymy pomocą.
Magda Janczak
Magda Janczak
2024.03.01
Wszystko ok , jak najbardziej polecam pana , pełna profeska.
Odpowiedz z Pomoc Drogowa Zielona Góra, Laweta Zielona Góra S3 2024.03.15
Dziękujemy za twoją opinię, Magda! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych usług. Twoje zadowolenie to nasz priorytet.
Rafał Dziedzicz
Rafał Dziedzicz
2024.02.29
Odpowiedz z Pomoc Drogowa Zielona Góra, Laweta Zielona Góra S3 2024.03.15
Dziękujemy za Twoją ocenę, Rafał! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług. Jeżeli masz jakiekolwiek sugestie, chętnie je usłyszymy. Dziękujemy za zaufanie i życzymy miłego dnia!