L'Atelier Tailoring Amsterdam Reviews

L'Atelier Tailoring Amsterdam Reviews

4.9

Excellent - based on 176 reviews

latelier.store
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (175)
Theo Liems
Theo Liems
2021-05-12
Super guys ...op en top professionals...heel leuk en voortreffelijke klantservice
Advertisement
Menno Wildeboer
Menno Wildeboer
2020-11-26
Ruben Mullink
Ruben Mullink
2020-09-11
Heel erg tevreden over (de mensen van) L'atelier! Heb twee pakken laten maken en een derde komt eraan: ontzettend mooie pakken die mij echt een confidenceboost geven. Het werkt superfijn om met de mensen van L'atelier samen iets te maken: persoonlijke (en gezellige!) sessie om samen te denken en te visualiseren. Ze snappen het idee wat je hebt en gaan daar goed in mee, maar prikkelen af en toe met goeie suggesties en aanvullingen waar je zelf misschien niet op was gekomen. Mooie stoffen, veel opties om te personaliseren en goede kwaliteit. Voor iedere portemonnee hebben ze mogelijkheden. Uiteindelijk zetten ze jouw maten in het systeem, zodat een volgende keer het passen en meten niet meer (zo uitgebreid) hoeft. Maar waarschuwing: als je eenmaal begint wil je echt niet meer terug naar confectie. Gelukkig zit je bij L'atelier dan supergoed!
Joost de Wit
Joost de Wit
2020-07-31
Ik ben bijzonder fijn geholpen aan een fantastisch pak. In een heel ontspannen sfeer heb ik alle tijd kunnen nemen voor alle keuzes en daarbij behulpzaam advies en sturing gekregen. Kan niet wachten tot ik mijzelf weer een pak kan laten aanmeten!
Robbin Hulsker
Robbin Hulsker
2020-07-23
Vakmanschap, relaxte mensen en top service! ga zeker nog een pak laten maken hier
Advertisement
Jeroen Kempers
Jeroen Kempers
2020-06-14
Fred Boone
Fred Boone
2020-06-13
Top
Roger Bremer
Roger Bremer
2020-04-09
Super service, lekker down to earth. Geen balletje gehalte zoals bij veel andere zaken. Heel blij met mn trouwpak, fit is super.
Boy Boomsma
Boy Boomsma
2020-03-31
Ik ben super blij met jullie professionele aanpak en de kwaliteit van mijn trouwpak. Dank voor alles. En succes met jullie mooie onderneming!!
Advertisement
Robin Vernooij
Robin Vernooij
2020-03-27
Niels Kok
Niels Kok
2020-02-01
Niels Hermans
Niels Hermans
2020-01-29
Morten Broesby-Olsen
Morten Broesby-Olsen
2020-01-25
Advertisement
Marc Buys
Marc Buys
2020-01-24
In mijn zoektocht naar een pak op maat ben ik een aantal maanden geleden op aanraden van een vriend langs geweest bij L'Atelier in Amsterdam. 3 maatpakken verder ben ik super tevreden van de kwaliteit en de geweldige service! Tot binnenkort.
kars havenaar
kars havenaar
2020-01-09
Op een hele fijne manier geholpen bij het uitkiezen van de stoffen voor mijn Trouwpak. Fijn kennismakingsgesprek gehad om te oriënteren en het opmeten en doorpassen ging erg fijn. Het eindresultaat is zeker gebaseerd op mijn eigen wensen maar het had niet zo mooi geworden zonder de tips en aanwijzingen van de tailors. Echt een hele fijne samenwerking! Ik raad ze iedereen aan!
Loran Zonnenberg
Loran Zonnenberg
2020-01-08
Als je dan toch een mooi pak in je kast moet hebben, moet het wel goed gebeuren. Ik was opzoek naar iets speciaals, iets wat niemand anders zomaar draagt, maar toch elegant is. Ik ben enorm blij met mijn 3-delige pak en prachtige das. Daarnaast was de service net zo op maat als de pakken. Mijn tweede pak gaat zeker hier vandaan komen!
Harmen Dijkhuizen
Harmen Dijkhuizen
2020-01-04
Bij L'Atelier geslaagd voor een driedelig trouwpak in september afgelopen jaar. Zeer ontspannen geholpen door Madeleine en Rogier. Jonge mensen mét kennis! Er wordt uitgegaan van jouw wensen en er wordt goed met je meegedacht. Er is een ruime keuze aan stoffen en je kunt je pak, tot op de kleur van de knoop, naar eigen inzicht samenstellen. Perfect!
Advertisement
A. Heilig
A. Heilig
2019-11-16
Voor mijn werk was ik op zoek naar een pak. Mijn wensen: Representatief en origineel. Ik heb een afspraak gemaakt en samen met Madeleine allerlei stoffen bekeken. Uiteindelijk heb ik mijn keuze gemaakt, een en ander gepersonaliseerd en het pak is op maat gemaakt. Al na drie weken kreeg ik het bericht dat ik mijn pak kon ophalen. Ook toen was de service top of the bill. Zeer tevreden. Ik kom hier zeker terug.
Jasper van der Meij
Jasper van der Meij
2019-11-08
Hier een pak op maat laten maken is een ontzettend plezierige en professionele ervaring. Ze geven goed advies en gaan het tot het uiterste om ervoor te zorgen dat je blij bent de service en, minstens zo belangrijk, het pak
charlie w
charlie w
2019-11-05
Good stylish products and amazing place