Łap Moment ❤️ - ? Fotografia i ? Video Ślubne (Fotograf, Kamerzysta)

Łap Moment ❤️ - ? Fotografia i ? Video Ślubne (Fotograf, Kamerzysta) Reviews

Excellent rating
5.0
8 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (8)
Joanna Erdman
Joanna Erdman
2021.10.28
recommends
Mieliśmy przyjemność współpracy z kamerzystą Michałem na naszym ślubie. Od samego początku dał się poznać jako profesjonalista znający się na swoim fachu, ale też przesympatyczny, kulturalny mężczyzna. Z perspektywy czasu na pewno wybralibyśmy tak samo! Mimo, że zawsze obawiałam się kamery na ślubie, Michał był tak dyskretny, że aż niezauważalny, dzięki czemu wraz z gośćmi czuliśmy się swobodnie (co widać na filmie!) Film stworzony zgodnie z założeniami, w znakomitej jakości. Szybka realizacja, pendrive i opakowanie przepiękne. Dziękujemy jeszcze raz za współpracę i polecamy!
Advertisement
Jachu Schmidt
Jachu Schmidt
2021.10.15
recommends
Współpraca na najwyższym poziomie, jakość wykonania, podejście do zadania - wszystko na 5! Serdecznie polecam !
Daniel Ziemann
Daniel Ziemann
2021.09.03
recommends
Polecam każdemu kto chce mieć najlepsza pamiątkę na całe życie !!! Współpraca bez zastrzeżeń. Atmosfera idealna, ani trochę nie czuliśmy skrępowania pod czas filmowania naszego najważniejszego dnia w życiu. Oglądając film po roku nadal wywołuje łzy szczęścia, podklad muzyczny idealny. Najlepiej wydane pieniądze!!!
Grzegorz Drobinski
Grzegorz Drobinski
2021.08.31
recommends
Bardzo polecamy i serdecznie dziękujemy za tak cudowne i magiczne zdjęcia. Zjawiskowo i subtelnie ukazują one radość, emocje i uczucia które towarzyszyły nam w najważniejszym dla nas Dniu. Dziękujemy za profesjonalizm, kreatywność, zaangażowanie i pasję. Za wspaniałą atmosferę i poczucie humoru :) Życzymy dalszych sukcesów!
Natalia Nat
Natalia Nat
2020.12.21
recommends
Lepszych nie znajdziecie ? Polecam!
Advertisement
Kamila Ryduchowska
Kamila Ryduchowska
2020.09.01
recommends
Serdecznie polecamy, świetna współpraca. A film jest piękną pamiątką na całe życie ❤️
Rysiek Skobiej
Rysiek Skobiej
2019.12.06
recommends
Profesjonalnośc i szybkie wykonanie
Kacper Szmytkowski
Kacper Szmytkowski
2019.10.05
recommends
Podejście do zdjęć jak i gości w 100% Profesjonalne. Zaangażowanie w swoją pracę również na 100%. Polecam serdecznie ekipę Łap Moment!