Land Of Smile Reviews

Land Of Smile Reviews

4.9

Excellent - based on 30 reviews

landofsmile.com.tr
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (30)
Erkan Sandal
Erkan Sandal
2024-01-26
Advertisement
Lehisto RİA
Lehisto RİA
2024-01-24
Adrian Barburisca
Adrian Barburisca
2024-01-15
My wife and I had our dental checkup and consultation today, and our initial impression is a perfect 10/10. The experience was highly professional, and we had a very relaxed conversation. We are now awaiting the price quote to determine whether we will proceed. If we decide to move forward, we will definitely update our review.
Reply from Land Of Smile 2024-01-18
Thank you very much for your outstanding review! We look forward to welcoming you again in the future.😊
Carmen ech-cherfi
Carmen ech-cherfi
2024-01-14
Ich habe hier Hollywood Smyle gemacht bin sehr zufrieden. Dankeschön .
Reply from Land Of Smile 2024-01-14
Vielen Dank für Ihr positives Feedback! Es freut uns sehr, dass Sie mit Ihrem Hollywood Smile zufrieden sind. Ihre Zufriedenheit ist unsere größte Motivation. Wir freuen uns darauf, Sie auch in Zukunft bei uns begrüßen zu dürfen.
Mustapha Fouchane
Mustapha Fouchane
2024-01-14
Amazing stuff. Lovely service and a wonderful experience. Very comprehensive and professional in every step of the treatment. Thank you 🙏🏼
Reply from Land Of Smile 2024-01-14
Thank you so much for your wonderful review! We're thrilled to hear that you had a great experience with our service and found our approach comprehensive and professional. Your satisfaction and feedback are incredibly important to us. We look forward to serving you again. 🙏🏼
Advertisement
Ali Hamza Kaya
Ali Hamza Kaya
2023-12-26
İlgi ve alaka süper yaptıkları iş ona keza çok temiz ve hızlı işçilikte çok iyi
Reply from Land Of Smile 2023-12-26
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz 😊
Elmas Ak
Elmas Ak
2023-12-05
Okadar güzel bir kaliteli hizmet veriliyorki sanki otele gitmişsiniz gbı pırıl pırıl tertemiz güler yüz tavsiye ederim kesinlikle
Reply from Land Of Smile 2023-12-05
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz! Sizleri memnun ettiğimizi duymak bizim için büyük bir mutluluk. Hastalarımızın en yüksek kalitede hizmet sunmayı hedefliyoruz, sizleri ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz!
Kiran Karim
Kiran Karim
2023-11-24
I went to Land of Smile through our hotel Concorde. Basically throughout my trip I had severe toothache and was taking multiple medication and tolerating it, the medicine eventually wasn't effective anymore and I decided to pay a visit to the dentist which was at this place. I cannot applaude them enough. In four hours, from the initial consultation until the temporary filling, the care and compassion is 10/10. I myself is a nurse and understand the importance of efficiency and professionalism, I found everything under one roof. The administrator Samet, my Dentist Oozie, Nurse Jara, and Radiographer everyone had a keen interest in my problem and the charges are quite reasonable of what UK private dentist would have charged. In 3 days my toothache is completely gone and I am happily smiling again. Thank you ever so muchhhhhh. I will recommend them to everyone who suffers from dental problems.
Reply from Land Of Smile 2023-11-24
Dear Kiran, we're overjoyed to have resolved your dental problems, providing high quality care and professionalism is our priority. We're thrilled you're smiling again, thanks for recommending us! 😊 LAND OF SMILE.
Ali Haydar Alev
Ali Haydar Alev
2023-11-22
Öncelikle ilgi ve alakaları için Samet beye çok teşekkür ediyorum. Doktor Hakan bey ve Mahmut beye çok teşekkür ediyorum dolgularım harika yapıldı, 20lik diş çekimi çok rahat çok profesyonel yapıldı hiç ağrı sızı yoktu emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 🦷 🤍
Reply from Land Of Smile 2023-11-22
Öncelikle kliniğimizi tercih ettiğiniz ve bu güzel yorumunuzu bizimle paylaştığınız için sizlere çok teşekkür ederiz. Bu olumlu deneyiminizi bizimle paylaşarak diğer hastalarımıza da kliniğimiz hakkında fikir verdiğiniz için tekrar teşekkür ederiz. Siz ve sevdiklerinizin diş sağlığı ihtiyaçları için her zaman buradayız. Görüşmek üzere! Saygılarımızla,
Advertisement
Miraç fatma Torun
Miraç fatma Torun
2023-11-15
Dr. Mahmut Erkal bey’e çok teşekkür ederim 20 lik diş çekim yaptırdım ve ağrısız acısız’dı o kadar korkmama rağmen kendisi sakinleştirdi ilgi alakasından dolayı teşekkür ederim. Samet bey’e de çok teşekkür ederim gerçekten hakkıyla hizmet veriyorlar ilgi alakanız için çok teşekkür ederim. 🙏
Reply from Land Of Smile 2023-11-15
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz! Değerli hastalarımızın rahat ve memnun olması için her zaman en iyi hizmeti sunmaya özen gösteriyoruz. Tedavinizin sizin için konforlu ve endişesiz bir deneyim olmasına çok sevindik. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz!
Murat GENCER
Murat GENCER
2023-11-05
Son derece yeni ama bir o kadar da tecrübeli hocalardan oluşan bir ekip ile yeni açılmış bir ADSM yani Ağız Diş Sağlığı Merkezi. Antalya ili ve ilçelerinde yüzlerce klinik var iken sadece 11 ADSM varmış. Yerli yabancı ayırt etmeden her hastaya dikkatlice eğiliyorlar. Uzun vadeli diş merkeziniz Land of Smile olsun.
Reply from Land Of Smile 2023-11-06
Çok değerli yorumunuz için teşekkür ederiz! Land of Smile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak, her hastamıza eşit ve özenli bir hizmet sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Antalya'daki merkezimizde, tecrübeli hocalarımızla sağlıklı gülüşler yaratmayı hedefliyoruz. Güveniniz için tekrar teşekkür eder, sizi tekrar merkezimizde ağırlamayı dört gözle bekleriz!
Mert Bişkiner
Mert Bişkiner
2023-10-16
Gökhan TAŞKAN
Gökhan TAŞKAN
2023-10-15
Advertisement
İbrahim Urlu
İbrahim Urlu
2023-10-15
Güleryüzlü hizmet ve kaliteli işçilikten son derece memnun kaldım başarılar
Reply from Land Of Smile 2023-11-06
Değerli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz! Güleryüzümüz ve kaliteli hizmet anlayışımızla memnuniyetinizi sağlamak bizim için büyük bir onur. Sizleri tekrar ağırlamaktan ve başarılarımızı sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz!
Merve Koç
Merve Koç
2023-10-15
Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Bol kazançlar dilerim. Son 2 yıldır uyanma şeklim, inşaat sesi.Yap, yık. Yap, yık.Ses, toz, bağrışmalar ve yoğun gürültü.( Bu tabi ki olacak normal şartlarda zamanlarda olmayan çok gürültü olduğu için yazıyorum).Cuma gecesi bir süpriz oldu, korku ile uyandım.Değişik bir uyandırma jeneratör. Saat 01:20 başladı sabah 5 civarı bitti.Ben hiç uyuyamadım.Bir insanın bir insanı ya da çevresini, onların özgürlük alanlarını yok sayması bu kadar olmamalı. Lütfen müsait zamanda jeneratör için bir uzman ile görüşün. Etrafı tel ile değil yalıtım ile kapatıyorlar vs. Bildiğim şey bizim fabrika jeneratörlerimiz bu kadar ses çıkarmıyor.Yaptığınız cafe,oturma alanlarında sizin sesiniz tamam bir de hoparlöre verdiğiniz başkalarının sesini duymak zorunda değilim. Çatıda yaptığınız alan yatak odamın karşısı, alt kat oturma odam mutfağım.Benim başka odam yok.Bu gelen sesler cam, kapı kapalı seslerdir. Bu mesajı buraya yazma amacım tamamen, şuan işletmesinde olan yöneticilerin bunu bilmediğini varsaymamdır. Bir çiçekle hayırlı olsuna gelip konuşmama sebebimde 4-5 ay önce saat 23:00 da kaldırımda kürekle araca kum yükleyen arkadaşınız, bir de güvenlik vardı (eşim hastaneden çıktı, uykusuzduk 3-4 gece; evde de misafir var) aşağıya indim rica ettim Beyfendi bu saat çok uygun değil, eşim işe gidecek misafir var yarın yapsanız olur mu? Kendisi 3 kişiden 1’i güvenlik değil ama şahit sadece sen git eşin gelsin, güvenlik burası inşaat yeri değil o yüzden sorun yok saatte dedi. En sonunda beni kaldırımdan kovdular. Beyfendi dersem, böyle kibar olursam. Öyle cevap alırım. Yani o saatte o sesi yapana birşey denilmez. Ricam eminim ki dikkate alacaksınız. Siz okuyup, durumu yönetici ile paylaşın, lütfen.
Reply from Land Of Smile 2023-11-06
Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp deneyimlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Yaşadığınız olumsuzluklar için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz ve bu konuda rahatsızlığınızı tamamen anlıyoruz. Yeni açılan kliniğimizin öncesinde binada yaşanan uzun tadilat sürecinin komşularımız üzerinde yarattığı rahatsızlık bizi de derinden üzdü. İşlerin hızlandırılarak tamamlanması ve bu tür rahatsızlıkların en aza indirilmesi için elimizden geleni yaptık. ADSM olarak, geçmişte yaşananlarla ilgili bir sorumluluğumuz olmamakla birlikte, komşularımızın huzurunu sağlamaya yönelik adımlar atma konusunda kararlıyız. Bize bildirdiğiniz jeneratör sesi sorunu hakkında ise bir uzman ile görüştük, gerekli incelemelerin yapılmasını sağlayacağımıza emin olabilirsiniz. Ayrıca, açık alanlarımızdan kaynaklanan ses konusunda da duyarlı olacağımızı ve bu konuda da gerekli önlemleri alacağımızı belirtmek isteriz. Lütfen yaşadığınız herhangi bir rahatsızlıkta doğrudan bize ulaşmaktan çekinmeyin. İletişim bilgilerimiz üzerinden bizi arayabilir veya kliniğimize uğrayarak bir görüşme ayarlayabilirsiniz. Komşularımızın huzur ve rahatı bizim için çok değerlidir ve sizin de bundan sonra daha huzurlu bir ortamda yaşayacağınızı umuyoruz. Yeniden karşılaşmamızı diliyor ve anlayışınız için teşekkür ediyoruz. Saygılarımızla,
Tunahan
Tunahan
2023-10-14
Nurselen Uslu
Nurselen Uslu
2023-10-14
Advertisement
Mehmet Uslu
Mehmet Uslu
2023-10-14
Ahmet Şahin
Ahmet Şahin
2023-10-14
Galip Yavuz
Galip Yavuz
2023-10-14