Wypoczynek pod Lipami

lamazury.pl

Wypoczynek pod Lipami Reviews

Excellent rating
5.0
250 reviews Verified
Wypoczynek pod Lipami
%title%

%offer%

Reviews ( 250 ) 5.0

Wojciech Gonera
Wojciech Gonera
2024.05.24
Our stay couldn't be any better. Fantastic and super helpful host. Luxurious rooms Quiet location, close to the forest with planty of cycling routes. Free, good quality bikes available. Extra bonus: Alpacas. Close to lakes and bigger towns. Great location for walkers, families, cyclists.
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Advertisement
Magdalena Begger
Magdalena Begger
2024.05.17
Piękne przyjemne miejsce na wypoczynek,pokoje czyste zadbane,przepyszne jedzonko gospodarze bardzo mili czuliśmy się z Mężem jakbyśmy byli u rodziny w odwiedzinach bardzo przyjazna atmosfera,piekny zadbany ogród gdzie można odpocząć,nie tylko samemu jak i z rodziną polecam z czystym sumieniem. Jeszcze tam wrócimy😏
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Aleksandra
Aleksandra
2024.05.09
10 Verified
Exceptional
Begger
Begger
2024.05.07
10 Verified
☺Polecam wszystkim którzy chcą odpocząć,wspaniałe miejsce i bardzo mili właściciele
Małgorzata
Małgorzata
2024.05.06
10 Verified
☺Niema takiej skali, która pokazała by jak bardzo tam idealnie. Atmosfera, widoki, przestrzeń, przyroda, cudowni właściciele, fantastyczne jedzenie, zrelaksowane lamy. Nic tylko pakować się i tam uciekać - odpoczywa się w tym miejscu 3xlepiej niż dobrze.
Advertisement
Gosia Mar
Gosia Mar
2024.05.04
Mocne 10 na 5. Pod każdym względem. Wspaniała, ciepła, rodzinna atmosfera. Cisza, spokój i dużo pięknego otoczenia. To zdecydowanie nasze miejsce na ziemi do którego chce się wracać. Dosłownie każdy znajdzie tu coś dla siebie.
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Renia Miszewska
Renia Miszewska
2024.05.04
Moje ulubione miejsce w Polsce. Wszystko jest tu nasycone najwyższą starannością i dbałością. Gospodarze zajmują się tym miejscem i gośćmi od serca dlatego czujemy się tu lepiej niż w 5 gwiazdkowym hotelu. Jedzenie wybitne, rowery porządne, na zewnątrz dużo miejsca i leżaki. Dodatkową atrakcją są piękne, zadbane alpaki, którymi zajmuje się syn właścicieli i widać, że darzy je miłością i troską. Panuje tu spokój, ład i harmonia.
Location
Rooms
Service
Aneta
Aneta
2024.04.16
10 Verified
☺Ładne, czyste, dobrze wyposażone pokoje, piękne widoki, baaardzo mili i pomocni właściciele, dużo atrakcji w okolicy. Super miejsce godne polecenia. Już planujemy powrót :) ☹Brak
Piotr Z
Piotr Z
2024.04.15
11/10! Chciałbym serdecznie podziękować za niezwykle przyjemny pobyt w Państwa ośrodku. Lokalizacja była doskonała, co pozwoliło nam cieszyć się pięknymi widokami i łatwym dostępem do różnorodnych atrakcji. Przemili właściciele stworzyli przyjazną atmosferę, dbając o nasz komfort i zawsze służąc pomocą. Niezapomniane wrażenie zrobiły na nas również urocze alpaki, które dodatkowo urozmaiciły nasz pobyt. Dziękujemy za wszystko i z pewnością wrócimy w przyszłości!
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Advertisement
Jan
Jan
2024.04.09
10 Verified
Bardzo udany pobyt i niesamowity relaks na łonie natury w towarzystwie alpak. ☺Spokojna okolica, piękny ogród, wyposażenie ogrodu, możliwość obcowania z alpakami, wspaniali i życzliwi właściciele. ☹Nie mam żadnych zastrzeżeń.
tadeusz Kedziorski kedziorski
tadeusz Kedziorski kedziorski
2023.10.04
Cudowne miejsce do odpoczynku, dla osób ceniących sobie spokój i kontakt z natura. Piękne wschody slonca z widokiem na prywatny staw, relaks w ogródku na leżakach, podgrzewane jacuzzi na świeżym powietrzu, duży ogrodzony ogród dla pieska, leżaczki i nowoczesny duży drewniany domek, z możliwością przygotowania własnych posiłków. Śniadania i pizza przygotowywana przez właścicieli to jest prawdziwy sztos! Piękne traski spacerowe i biegowe w okolicy. A gwiazdami są urocze alpaki mieszkające za płotem, z którymi można się zaprzyjaźnić i spedzic wolny czas karmiąc je warzywami. Polecam serdecznie i mam nadzieje, do szybkiego zobaczenia!
Trip type
Vacation
Friends
Location
Rooms
Service
Anna Wronka
Anna Wronka
2023.09.28
Zacznę od tego że zakochałam się w tym magicznym miejscu 💓😍🥰 cisza ,spokój, to tylko nieliczne walory tego urokliwego miejsca🦙🌲🌿 Gospodarze którzy zarządzają tym obiektem są bardzo uprzejmi, pomocni w każdej sytuacji . Pokoje jak i cała reszta nie budziła żadnych zastrzeżeń w okresie naszego pobytu. Tu naprawdę można zresetować umysł, odpocząć, wyciszyć się 🤗 dodatkowym atutem są przecudne alpaki , które nie boją się i z przyjemnością jedzą z ręki swoje smakołyki☺️ to napewno nie nasz ostatni pobyt w tej pięknej okolicy 🦙🌲🌿 to miejsce , do którego trzeba koniecznie powrócić i my tak zrobimy 😊
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
monika laskowska
monika laskowska
2023.09.26
Przepiękne miejsce,cisza i spokój.Alpaki są kochane ❤️ .Staw, śpiew 🐦 naprawdę wypoczęłam naładowałam baterię,polecam przejażdżki rowerem po okolicy super.W drodze na jezioro Śniardwy mieliśmy bliskie spotkanie z łososiem mega doznania.polecam..
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Advertisement
Piotr
Piotr
2023.09.25
9.0 Verified
Wonderful
Łukasz
Łukasz
2023.09.09
10 Verified
Exceptional
Sylwia P.
Sylwia P.
2023.09.08
Przepiękne położenie i kompletna cisza...To największe atuty tego miejsca, fakt że jesteśmy tutaj krótko po sezonie na początku września. Śniadania nie są dostępne, więc nie mogę ocenić, ale pokoje gustownie urządzone, drewniany dom zdecydowanie ma swój urok, a do tego bardzo mili i sympatyczni właściciele. Zdecydowanie polecam i na pewno wrócimy.
Trip type
Business
Location
Rooms
Service
Alon
Alon
2023.09.04
10 Verified
ביקתה נחמדה ☺לנו מספר ימים משפחה של 5 (2+3), הביקתה באמצע אזור כפרי ושקט, היה כיף לרכב על האופניים בשדות או סתם ללכת לטיול רגלי. הדירה שהזמנו כללה את כל מה שצריך והאלפקות היו אטרקציה כיפית כל סוף יום. ☹אחד הילדים נאלץ לישון בקומה למטה וזה היה פחות נוח כמו כן אין דלת על החדר שינה של ההורים והוא אזור פתוח בקומה השניה.
Advertisement
Marcin
Marcin
2023.09.04
8.0 Verified
Da się dobrze odpocząć ☺Bardzo dobrze zorganizowana przestrzeń wypoczynkowa w ogrodzie. ☹Bardzo mała, ciasna łazienka w domku bliźniaku
Olga Murat
Olga Murat
2023.08.28
Super miejsce, piękne tereny i wspaniała atmosfera. Domek bogato wyposażony, na miejscu super jacuzzi i alpaki ❤️ z chęcią wrócimy ponownie :)
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Izabela
Izabela
2023.08.27
10 Verified
Bardzo udany wypoczynek, będziemy tu wracać. Polecam wszystkim ! ☺Właściciele bardzo gościnni, wiele udogodnień np. jacuzzi. Karmienie alpak było super atrakcją, zwłaszcza dla dziecka. Domek dostosowany w 100% ☹Nie było takiej rzeczy.