Laddboxbolaget

Laddboxbolaget Recensioner

Utmärkt omdöme
4.8
118 recensioner Verifierad
%title%

%offer%

Recensioner (118)
Eni Mur
Eni Mur
2024.04.19
Mycket trevlig och kunnig support som svarar snabbt och hjälper till.
Svara från Laddboxbolaget 2024.04.19
Härligt att höra Eni! Hoppas du får en fin helg 🌞 Med bästa hälsningar Emma
Anne von Klubsch
Anne von Klubsch
2024.04.19
Helt fantastiskt bra service via kundtjänst. ( Johan.M) enkelt att beställa och tydlig webbsida. Rekommenderas varmt!
Svara från Laddboxbolaget 2024.04.19
Tack för ett härligt samtal Anne 🌞 Dina ord värmer. Nu ser vi fram emot att installera din laddbox! Trevlig helg Med bästa hälsningar Johan
Alexandra Alerius
Alexandra Alerius
2024.04.16
Krånglade vid installation varpå vi blev hänvisade mellan leverantörer/elektriker mm.
Tomas Rundberg
Tomas Rundberg
2024.04.15
Peter Johansson
Peter Johansson
2024.03.18
Toppenservice till en man av den äldre sorten. Återigen alldeles utmärkt support när den behövdes.
Svara från Laddboxbolaget 2023.09.20
Jättekul att prata med dig Peter! Nu ser vi fram emot en snygg installation hos dig. //Johan på Laddboxbolaget
Carl-Oscar Johansson
Carl-Oscar Johansson
2024.03.15
Mycket nöjd med deras service och flexibilitet. Ändrade upplägg på installation och det blev något fel med leveransen från detta leverantörer, men de justerade leveransen och hade ett väldigt bra bemötande genom hela processen!
Svara från Laddboxbolaget 2024.03.15
Det värmer att du är nöjd med oss Carl-Oscar ❤️ Med bästa hälsningar Mats Laddboxbolaget
Robert Skans
Robert Skans
2024.03.14
Kanonbra att ha att göra med. Verkligen kundfokus med snabb och kompetent respons. Kan verkligen rekommendera dem
Svara från Laddboxbolaget 2024.03.14
Fantastiskt kul att höra Robert 🌞 Med bästa hälsningar Mats
Mattias Lundqvist
Mattias Lundqvist
2024.03.13
Bra support från laddboxbolaget när det strulade med min Defa laddbox. Dock väldigt långsamt respons när jag inledningsvis kontaktade Defa supporten direkt. Sköt all kommunikation via laddboxbolaget annars får ni ingen hjälp, håll er borta från Defa laddboxar.
Svara från Laddboxbolaget 2024.03.13
Kul att höra att du är nöjd över vår support Mattias 🌞 Med bästa hälsningar Emma
Christer Håkansson
Christer Håkansson
2024.03.11
Mycket bra information och support under köpet och vid installationen.
Svara från Laddboxbolaget 2024.03.11
Jättekul att höra Christer, Vi ser fram emot att se dig på vägarna 🌞 Med bästa hälsningar Johan Laddboxbolaget
Jan-Olov Forsberg
Jan-Olov Forsberg
2024.03.06
Bra hjälp med ifo om vad defa power boxen kräver för att fungera, pga bristande wifi på platsen valde jag en annan. (Cetec)
Svara från Laddboxbolaget 2024.03.06
Jättekul att höra Jan-Olov! Med bästa hälsningar Teamet på Laddboxbolaget
Lilla My Ofelia
Lilla My Ofelia
2024.02.29
mycket bra service, lätt att få kontakt och återkoppling, professionell bemötande och snabb hjälp + mycket bra rådgivning inför köp av laddboxen! mycket nöjd och rekommenderar!/Victoria
Svara från Laddboxbolaget 2024.02.29
Gud va roligt att höra Victoria! Tack för att du valde oss och tack för vår pratstund. Med bästa hälsningar Johan Laddboxbolaget
Ronny Staberg
Ronny Staberg
2024.02.26
Mycket bra kommunikation och information samt snabb installation av laddaren. Jag är mycket nöjd. Uppdatering: Hade frågor samt behov av koll på systemet och kundsupporten hjälpte till med detta på ett ypperligt sätt. Återigen är jag mycket nöjd med Laddboxbolaget och kan verkligen rekommendera dem.
Svara från Laddboxbolaget 2023.11.01
Va roligt att höra Ronny! Vi önskar dig en fin dag ⚡ Med bästa hälsningar Teamet på Laddboxbolaget
lars-börje Heed
lars-börje Heed
2024.02.26
bra information
Svara från Laddboxbolaget 2024.02.26
Kul att höra Lars-Börje! Tack för din beställning. Med bästa hälsningar Din säljare. Johan
Marie-Louise Stoltz
Marie-Louise Stoltz
2024.02.24
Mycket hjälpsam och snabb support via telefon och mejl.
Svara från Laddboxbolaget 2024.02.26
Hej Marie-Louise, Va roligt att höra. Tack för dina varma ord! Med bästa hälsningar Emma på supporten
Cath Barassin
Cath Barassin
2024.02.21
Jättebra stöd- en professionell support som agerar snabbt för att ge tydliga svar. Otrolig nöjd med Laddboxbolaget :-)
Svara från Laddboxbolaget 2023.06.14
Jättekul att höra Cath. Tack för din beställning ⚡
Tomas Nilsson
Tomas Nilsson
2024.02.16
Bra info och snabb återkoppling
Svara från Laddboxbolaget 2024.02.16
Kul att höra Tomas ⭐ Trevlig helg! Med bästa hälsningar Johan Laddboxbolaget
Charlotte Ziethen
Charlotte Ziethen
2024.02.13
Emma i kundtjänst är helt fantastisk! Jag har haft problem med en Zaptec köpt via Laddboxbolaget, och när jag vände mig till installatören fick jag svara att de skickat ärendet vidare men det hade de inte. Efter en månads påminnelser och väntan och inget hade hänt kom jag via Zaptec och Greenely äntligen till Emma som med otroligt tålamod och vänlighet hanterade mig och all min frustration. Inom en vecka har jag fått ny laddbox installerat och Emma har fortsatt hjälpa mig med att få alla appar att interagera. Jag hoppas att Emmas chef läser detta för Emma är verkligen en pärla!
Svara från Laddboxbolaget 2024.02.13
Hej Charlotte! Tack för ditt fina omdöme ⭐ Jag har läst det och tycker också att Emma är en otrolig kollega och bäst på service 👌 Med bästa hälsningar Niklas (VD och grundare) Laddboxbolaget
Catrin Söderbom
Catrin Söderbom
2024.02.08
Återkopplar snabbt. Bra info och service.
Svara från Laddboxbolaget 2024.02.08
Hej Catrin, Va roligt att höra ⭐⭐⭐⭐⭐ Med bästa hälsningar Emma Laddboxbolaget
Mathias Karlsson
Mathias Karlsson
2024.01.31
Hade lite strul men fick det löst på ett bra sätt.
Svara från Laddboxbolaget 2024.01.31
Kul att höra Mathias. Det är viktigt för oss att du känner dig nöjd! Med bästa hälsningar Niklas Laddboxbolaget
Daniel Larsson
Daniel Larsson
2024.01.25