Kycklingkebaben

kycklingkebaben.yapo.nu

Kycklingkebaben Reviews

Good rating
4.4
19 reviews Verified
Kycklingkebaben
%title%

%offer%

Reviews ( 19 ) 4.4

Benji
Benji
2023.09.09
Bilden på deras mat är från tik tok är inte ens deras mat
Atmosphere
Food
Service
Ellie D
Ellie D
2023.05.19
Verified
Awasome place to chill Awasome place to chill with friends, food not bad at all. Love the wrap. Will come back again………………..
Henrik S
Henrik S
2023.05.15
Verified
Jättegott!! Verkligen jättegod kebab. Jag kommer definitivt äta där fler gånger när jag besöker Katrineholm igen.
Reply from Kycklingkebaben 2023.05.30
Tack så mycket, Henrik! Vi är glada att du gillade maten och hoppas att du kommer tillbaka snart!
Micke
Micke
2023.05.15
Verified
Jätte trevlig service Jätte trevlig service! Riktigt schysst kebab 🥙 god kaffe och mysig atmosfär, rekommenderas varmt. Tack igen för leksaken till grabben 💯💯
Reply from Kycklingkebaben 2023.05.30
Hej Micke, tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du och din grabb hade en trevlig stund hos oss. Vi önskar er båda en fortsatt trevlig dag!
Christoffer K
Christoffer K
2023.03.21
Godaste kebaben i katrineholm och bäst personal!
Hyresgästföreningen Katrineholm Vingåker
Hyresgästföreningen Katrineholm Vingåker
2023.03.10
recommends
Fantastiskt gott käk som verkligen kan rekommenderas.
Khaled Khodr
Khaled Khodr
2022.11.24
Rekommenderar! Sjukt snabb leverans och fräscht utbud av mat. Inget att klaga på!
Alexander Wåhlin
Alexander Wåhlin
2022.10.16
Jag tog kebabtallrik med barnen och den var riktigt uppskattad av oss alla. God kebab och sås. Pommes var krispiga och perfekt tillagade och inte sådär mjuka som vissa ställen kan erbjuda. Rekommenderas om man är sugen på kebab och en snabb lunch!
Atmosphere
Food
Service
Elmer Törnquist
Elmer Törnquist
2022.10.10
Bia Sundin
Bia Sundin
2022.10.07
Snabbt, gott, fräsch interiör och trevligt bemötande. Återkommer gärna.
David Ahmed
David Ahmed
2022.07.21
Linnea Jonsson
Linnea Jonsson
2022.07.20
Fint ställe, bra mat, fick maten snabbt och trevlig personal
Zindra Morberg
Zindra Morberg
2022.07.09
Förmodligen den bästa maten jag någonsin beställt hem.. Helt såld, härifrån äter vi fler gånger!!!
melker pettersson
melker pettersson
2022.06.23
Bästa stället
Segvan Ahmed
Segvan Ahmed
2022.05.25
Yasmin Olsson
Yasmin Olsson
2022.01.04
Jätte trevligt att sitta i lugn och ro, trevlig ägare, god mat och snabb service mvh Yasmin
oskar fundberg
oskar fundberg
2021.11.20
Löjligt små portioner
Tobi
Tobi
2021.10.11
Jättetrevlig och skön personal, goda burgare också 👍
Philip Landeman
Philip Landeman
2021.09.16
Jättegoda burgare. Krispiga pommes. Riktigt gott och trevlig personal. 👍