Kwiaciarnia Tulipan | Ustrzyki Dolne

kwiaciarnia.bieszczady.pl

Kwiaciarnia Tulipan | Ustrzyki Dolne Opinie

Opinie Doskonały
5.0
29 opinii Zweryfikowany
Kwiaciarnia Tulipan | Ustrzyki Dolne
%title%

%offer%

Opinie ( 28 ) 5.0

Dariusz Górecki
Dariusz Górecki
2024.03.08
Najlepsze kwiaty w Ustrzykach i kropka. Najlepsza obsługa w Ustrzykach i też kropka :)
Odpowiedz z Kwiaciarnia Tulipan | Ustrzyki Dolne 2024.03.08
Bardzo dziękujemy za miłe słowa! 🌷
Reklama
Damian Fornal
Damian Fornal
2024.03.07
Polecam z całego serca. Bukiety piękne, świeże, a obdarowana osoba zachwycona 😊😊
Odpowiedz z Kwiaciarnia Tulipan | Ustrzyki Dolne 2024.03.08
Bardzo dziękujemy! Zapraszamy ponownie! 🌷
Natalia Nicko
Natalia Nicko
2024.02.24
poleca
Super kwiaciarnia ! Przemiła Pani i obsługa na wysokim poziomie ☺️ Bukiety przepiękne 😍💐 . Bardzo polecam ❗
Odpowiedz z Kwiaciarnia Tulipan | Ustrzyki Dolne 2024.02.24
Bardzo dziękuję za tak miłe słowa .Polecam Sue na przyszłość
Marta Matyszewska
Marta Matyszewska
2024.02.22
poleca
Najlepsza kwiaciarnia 🙂Pani bardzo uprzejma i potrafi nawet przez telefon wyczarować piękny bukiet🥰Bardzo dziękuję ❤️🌹❤️
Odpowiedz z Kwiaciarnia Tulipan | Ustrzyki Dolne 2024.02.22
Dziękujemy! Bardzo nam miło! 🌷❤️
Kairu 4
Kairu 4
2024.02.15
Obsługa bardzo miła i chętna do rozmowy. W sklepie znajdują się nie tylko świeże jak i piękne kwiaty lecz również wiele innych ciekawych rzeczy. Uważam ją za najlepszą kwiaciarnie o przyzwoitych cenach.
Odpowiedz z Kwiaciarnia Tulipan | Ustrzyki Dolne 2024.02.17
Dziękujemy!
Reklama
Patrycja Sztengert
Patrycja Sztengert
2024.02.15
Piękne i świeże kwiaty oraz przemiła obsługa jak najbardziej polecam🫶🏻
Odpowiedz z Kwiaciarnia Tulipan | Ustrzyki Dolne 2024.02.17
Dziękujemy!
Dagmara Sulinowska
Dagmara Sulinowska
2024.02.14
Cudowna Pani z wielką pasją❤ bukiet przepiękny , obsługa na najwyższym poziomie. Jeszcze raz dziękujemy ❣❣❣
Odpowiedz z Kwiaciarnia Tulipan | Ustrzyki Dolne 2024.02.15
Bardzo dziękujemy i zapraszamy ponownie do skorzystania z naszych usług! ❤️
Dominika Dominika
Dominika Dominika
2023.08.18
poleca
Najlepsza Kwiaciarnia ⚘️Panie zrobiły mi najładniejszy bukiet dla mamy 🫶 Polecam ❤️
Odpowiedz z Kwiaciarnia Tulipan | Ustrzyki Dolne 2023.08.21
Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Zapraszamy ponownie! 🌷
xertas
xertas
2023.08.03
Najlepsze Kwiaty Ustrzyki Dolne
Odpowiedz z Kwiaciarnia Tulipan | Ustrzyki Dolne 2022.04.24
Dziękujemy 🤩
Reklama
Kacper Iwanicki
Kacper Iwanicki
2023.06.16
Szymon Benedyk
Szymon Benedyk
2023.05.26
Dziękuję ,wszystko sprawnie,cały czas na bieżąco informacje o zamówieniu ,meilem i smsem.Polecam!
Odpowiedz z Kwiaciarnia Tulipan | Ustrzyki Dolne 2023.05.26
Bardzo dziękujemy za miłe słowa! 🌷 Zapraszamy ponownie!
Adam Halicki
Adam Halicki
2023.03.08
Polecam, szybko i pięknie.
Odpowiedz z Kwiaciarnia Tulipan | Ustrzyki Dolne 2023.03.09
Bardzo dziękujemy! Zapraszamy ponownie! 🌷
Arkadiusz Adamowicz
Arkadiusz Adamowicz
2023.02.14
Piękne kwiaty dostarczone kawał drogi, przez bieszczadzkie śniegi, dokładnie o godzinie o której prosiłem żeby były, na czym bardzo mi zależało. Partnerka zachwycona niespodzianką. Obsługa 100/10 Dziękuję 🙂
Odpowiedz z Kwiaciarnia Tulipan | Ustrzyki Dolne 2023.02.14
Dziękujemy ślicznie! 💐
Reklama
Asia Mazurkiewicz
Asia Mazurkiewicz
2022.12.26
Polecam bardzo bardzo ładne kwiatki ❤❤❤
Odpowiedz z Kwiaciarnia Tulipan | Ustrzyki Dolne 2022.12.27
Bardzo dziękujemy za tak cudowną opinię! 😍 Dokładamy wszelkich starań, aby nasze kompozycje kwiatowe były na najwyższym poziomie! Dziękujemy za wybranie naszej kwiaciarni i zapraszamy ponownie! 🫡
Piotrek Mazurkiewicz
Piotrek Mazurkiewicz
2022.12.26
poleca
polecam !!!,!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz z Kwiaciarnia Tulipan | Ustrzyki Dolne 2022.12.28
Bardzo dziekujemy za mile słowa! Zapraszamy ponownwie! 🫡
Dominika Rokosz
Dominika Rokosz
2022.08.01
Polecam z całego serca. Bardzo ładne świeże kwiaty. Super nowości, upominki, kokardy na życzenie. Mega miłe i przyjemne Panie ekspedientki 😍😍😍
Odpowiedz z Kwiaciarnia Tulipan | Ustrzyki Dolne 2022.08.01
Bardzo dziękujemy za miłe słowa! 🌷 Zapraszamy ponownie!
Ewelina Skitał
Ewelina Skitał
2022.07.27
poleca
Polecam! Wszystko przebiegło pomyślnie. Można załatwić wszystko rozmową telefoniczną w 2 min i płatność BLIK-iem jak dla mnie ekstra! Bukiet sprawnie i pięknie wykonany oraz dowieziony pod wskazany adres też bardzo szybko. POLECAM 🙂🙂🙂
Odpowiedz z Kwiaciarnia Tulipan | Ustrzyki Dolne 2022.07.27
Dziękujemy za pozytywną opinię! 🤩 Bardzo cieszy nas fakt, że nasze usługi spełniły Pani wymagania 🥳. Zapraszamy ponownie!
Reklama
Denis Bick
Denis Bick
2022.07.22
Konkretna skuteczna realizacja online-sprawny kontakt. Polecam.
Odpowiedz z Kwiaciarnia Tulipan | Ustrzyki Dolne 2022.07.22
Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Zapraszamy ponownie 😊
Justyna Łapczyńska
Justyna Łapczyńska
2022.06.23
poleca
Za każdym razem otrzymałam piękne bukiety. Bardzo polecam. 😊
Odpowiedz z Kwiaciarnia Tulipan | Ustrzyki Dolne 2022.06.23
Bardzo dziękujemy! 😊
Patrycja Bandulet
Patrycja Bandulet
2022.05.27
poleca
Piękne kwiaty ! Polecam serdecznie ! 💐
Odpowiedz z Kwiaciarnia Tulipan | Ustrzyki Dolne 2022.05.28
Bardzo dziękujemy za miłe słowa! 💐 Zapraszamy ponownie 😅