Kuyt Zonnepanelen en Elektra B.V. Reviews

Kuyt Zonnepanelen en Elektra B.V. Reviews

5.0

Excellent - based on 37 reviews

kuytzonnepanelen.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (37)
Anne-Gre Post
Anne-Gre Post
2024-02-11
Super service, er wordt goed meegedacht over persoonlijke voorkeuren.
Gerben en Kim de Waal
Gerben en Kim de Waal
2024-02-09
Top-bedrijf met dito service!!!
Marjanne Foppen
Marjanne Foppen
2024-02-09
Wij hebben hele goede ervaringen met Kuyt Verduurzaming. Ze komen afspraken na en denken mee. Wij hebben gekozen voor zonnepanelen en een thuisbatterij en zijn daarbij vooraf goed en deskundig geadviseerd. We wilden de unit graag op zolder en hoewel dit meer werk was hebben de mannen van Kuyt dit gewoon geregeld! Omdat wij een oudere woning hebben, moesten we een legplan met de gemeente overleggen. Dit werk heeft Kuyt allemaal uit handen genomen en voor ons geregeld. Ook onze vragen na plaatsing zijn keurig beantwoord, en we kunnen altijd bellen als er iets is: goede nazorg! Wij zijn heel blij met onze keuze voor dit bedrijf.
shanna janse
shanna janse
2024-01-21
Fantastisch meer dan 5 sterren waard. Heel fijn contact gehad, denkt mee & de afwerking is erg netjes.
Jan Veld
Jan Veld
2023-12-20
Goede communicatie Vlot een offerte en goed werk geleverd. Een aanrader
Olivier-Louis Kimika
Olivier-Louis Kimika
2023-12-14
Klantvriendelijk en deskundig. Ze hebben airco's bij ons geplaatst. Ook de installateurs waren duidelijk in de communicatie en lieten alles netjes achter.
Okica Dzubur
Okica Dzubur
2023-11-22
Offerte aangevraagd bij Kuyt, altijd spannend als je niet weet wat je kan verwachten. Contact met Kuyt is duidelijk en ze zijn altijd bereikbaar. Robert is bij ons geweest en in zijn werk is hij een professioneel. Werkt zeer netjes en denkt om je spullen. Geeft uitleg en bij het opleveren liepen we alles nog na. Voor de prijs, kwaliteit en service is 5 sterren nog te weinig. Zeer tevreden over Kuyt
Matthijs Wiegmink
Matthijs Wiegmink
2023-11-17
Echt een aanrader! Hard werkende jongens, vriendelijk en scherp geprijsd! Bij mij de meterkast vervangen, 2 airco’s en zonnepanelen geïnstalleerd. Bedank kuyt!
Bartel Broersma
Bartel Broersma
2023-11-16
Goed en eerlijk bedrijf. Levert wat ze beloven. Zonder poespas . Goed werkende airo. Hulde
Jeroen Achterkamp
Jeroen Achterkamp
2023-11-16
Goede prijs doen hun werk goed Nette mensen contact is goed
Ivo Jans
Ivo Jans
2023-11-16
Zonnepanelen en airco's geplaatst. Alles netjes op 1 dag gedaan, electriciteitskabels zijn via kruipruimte naar de meterkast gevoerd. Met name ook de nazorg was erg goed! Contact met kantoor als mensen die het werk kwamen uitvoeren was erg goed. Zeker een aanrader!!
Marianne Sturing
Marianne Sturing
2023-11-07
Goede ervaring met Kuyt Zonnepanelen! Binnen een week bij ons langs geweest voor advies voor zonnepanelen en airco's. Offerte hadden we een paar dagen daarna en 2 weken later is alles keurig geplaatst en achtergelaten.
Max Kruisbrink
Max Kruisbrink
2023-11-03
Dit betrof een renovatie van het gehele elektrische systeem, inclusief de meterkast en de installatie van zonnepanelen in een Rijksmonument uit ~1800. Kuyt kwam meerdere keren langs om de klus tot in detail te bespreken. De mannen op locatie dachten bovendien goed mee, en het was zeer prettig samenwerken. Het was een precisieklus, maar we zijn uiterst tevreden met het eindresultaat. De kabels voor de zonnepanelen liggen klaar, de meterkast heeft er nog nooit zo keurig uitgezien, alle elektra is vernieuwd en zorgvuldig weggewerkt, en er zijn internetkabels door het hele huis gelegd, en nog veel meer. ⚡🏡 Als ik in de toekomst een volgend deel van het huis ga renoveren, zonnepanelen ga plaatsen, of iemand een aanbeveling zoek voor elektrotechnische professionals, staan deze mannen bovenaan mijn lijst. 👍😃
Jakob Wieringa
Jakob Wieringa
2023-10-23
Donderdag een airco laten plaatsen door Robert namens de fa. Kuyt. Snel en vlot geplaatst voor een mooie prijs. Een goede uitleg gehad over het instellen. Een echte aanrader
Patricia Rundberg
2023-10-17
100% tevreden Heel prettig bedrijf. Het was een prettige communicatie en ze hebben een goede professionele service geleverd. Zeer tevreden.
Peter Kat
Peter Kat
2023-10-15
Oude PV installatie vervangen voor een nieuwe. Waar andere installateurs het lieten afweten pakt Kuyt het op. Keurig werk, goede prijs, prima communicatie. Ik kan ze van harte aanraden.
Aircoplaza Zwolle
Aircoplaza Zwolle
2023-10-10
Pascal O
Pascal O
2023-09-20
Diverse malen contact gehad ivm de- en hermontage van een zonnepanelen systeem. Deze heren verstaan hun vak, altijd vriendelijk en welwillend om mee te denken.
Tineke de Vries-Mulder
Tineke de Vries-Mulder
2023-09-13
2 weken terug de zonnepanelen geplaatst en vandaag de airco in mijn woning heel snelle levering en prima werk verricht. Prima bedrijf .
Minne Kooistra
Minne Kooistra
2023-09-06
Prima bedrijf. Komen afspraken na. Hele goede installateur, die perfect werk levert en met je mee denkt.