Krysztaly.pl - Ręcznie Zdobione Kryształy - Polski Producent

Krysztaly.pl - Ręcznie Zdobione Kryształy - Polski Producent Reviews

Excellent rating
5.0
331 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (331)
Michał Grzybek
Michał Grzybek
2024.04.12
Karafka przyszła na czas, zgodnie z prośba.
Advertisement
Jozef Solpa
Jozef Solpa
2024.04.10
Adam Jaśkiewicz
Adam Jaśkiewicz
2024.04.10
Fajny sklep, super produkty i obsługa klienta. Polecam
Ilona Dziubczyk
Ilona Dziubczyk
2024.04.09
Polecam serdecznie, ekspresowa realizacja i wysyłka, świetny kontakt, idealne wykonanie 😁
Anna Stebel
Anna Stebel
2024.04.09
Wykonanie graweru super, jakość kryształu bardzo wysoka! Myślę że nie ostatni mój zakup w tym sklepie. Super pomysły na jubileuszowe urodziny 🎁
Advertisement
M S
M S
2024.04.09
Pełen profesjonalizm, szybka wysyłka. Pudełko prezentowe pięknie wykonane a kieliszki...prześliczne.
Adela Jaszczur
Adela Jaszczur
2024.04.08
Polecam. Obsługa bardzo miła. Wszystko zgodne z opisem. Szybka realizacja.
Rafał Trzciński
Rafał Trzciński
2024.04.05
błyskawiczna realizacja i robiące duże wrażenie produkty prezent udany
Dariusz Skibiński
Dariusz Skibiński
2024.03.28
Super produkt
Advertisement
Karolina M
Karolina M
2024.03.27
Kieliszki bardzo piękne, starannie wykonane, obsługa na najwyższym poziomie. Bardzo polecam
Iwona Grad Popik
Iwona Grad Popik
2024.03.27
Świetna obsługa, bardzo szybka przesyłka, a kieliszki piękne!
MICHAŁ NOWAK
MICHAŁ NOWAK
2024.03.27
Pięknie wykonane,kryształowe kieliszki. Polecam gorąco.
Katarzyna Nowak-Stańczyk
Katarzyna Nowak-Stańczyk
2024.03.26
Super sprzedawca. Polecam
Reply from Krysztaly.pl - Ręcznie Zdobione Kryształy - Polski Producent 2024.03.28
Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszej obsługi.
Advertisement
Małgorzata Szelachowska
Małgorzata Szelachowska
2024.03.26
Wszystko ekstra !!!!
Reply from Krysztaly.pl - Ręcznie Zdobione Kryształy - Polski Producent 2024.03.28
Cieszymy się, że jesteś zadowolona! Dziękujemy za pozytywną opinię.
Malgorzata sz
Malgorzata sz
2024.03.25
Wiola Peszko
Wiola Peszko
2024.03.21
Sylwia Ozga
Sylwia Ozga
2024.03.19
Advertisement
Jacek Siuda
Jacek Siuda
2024.03.18
Obsługa prima sort, termnowo, wszystko przyszło tak zabezpieczone, że nie było szans na uszkodzenie.
Reply from Krysztaly.pl - Ręcznie Zdobione Kryształy - Polski Producent 2024.03.28
Dziękujemy za pozytywny komentarz. Cieszymy się, że nasza obsługa i sposób pakowania produktów spełnił Państwa oczekiwania.
Gosia Rocks
Gosia Rocks
2024.03.17
Przemiła i kompetentna obsługa, szyba wysyłka, świetnej jakości produkt, cudnie zapakowany, polecam wszystkim
Antkowiak
Antkowiak
2024.03.16
Zamówienie zrealizowane w terminie. Kieliszki były zapakowane w pudełku z dołączonym certyfikatem ręcznego wykonania. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.