KRTKOVANIE Bratislava 365 - Komplexné služby voda - odpad Reviews

KRTKOVANIE Bratislava 365 - Komplexné služby voda - odpad reviews

4.9

Excellent - based on 37 reviews

krtko-bratislava.sk
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (37)
Jan Mikuska
Jan Mikuska
2022-01-18
Positive
Professionalism
Zdravim Vas. Chlapov musim pochvalit. Zavolal som, povedali najblizsi termin, orientacne hodinu. Orientacny cas dodrzali. Chapem, ze presne casy v BA premavke sa dodrzat nedaju, a hlavne pri povahe prace aku maju, kedy nevedia co presne ich caka. Samotna komunikacia, praca, vysvetlenie problemu, hladanie najschodnejsieho riesienia pristupom "najskor pistole az potom kanon" fakt ocenujem. Plus mi chlapi bez okolkov dali navod ako si nabuduce mam sam vycistit odpadovu ruru z kuchyne pomocou vapky. Sam som sa to bal spravit kvoli vysokym tlakom. Povedali ako na to, a ako to "neposrat" cize comu sa vyvarovat. Tak isto sa snazia aj upratat bordel po sebe. Mozem odporucit vsetkymi desiatimi. Kludne sa dotazujte na cenu dopredu, vedia Vam to povedat ked vidia problem. A tak isto Vam vedia povedat kedy problem nie je riesitelny len tak lahko. Chlapi, drzim palce, nech sa vam dari.
Advertisement
Marek Suchy
Marek Suchy
2021-12-15
Critical
Responsiveness
na 2 z 3 dohodnutych terminov neprisli, raz dali vediet v ten den rano, druhy krat uz pouceny som sa snazil dovolat den pred tym neuspesne cely den, opat az rano v ten den napisali, ze nestihaju a ziadna dalsia komunikacia nebola. Dufam, ze ta praca, ktoru stihli urobit, nebude na urovni jednania so zakaznikom.
Lubica Calik
Lubica Calik
2021-09-21
Mali sme havarijný stav vytápali sme susedu pod nami, páni prišli veľmi rýchlo, oprava trvala dlhšie nakoľko máme ešte pôvodnú kúpeľňu s guličkou a bolo potrebné v podlahe vysekať a vymeniť odtok, páni sú naozaj odborníci bola radosť pozerať ako im to šikovne ide. Firmu odporúčam. Bola som spokojná.
Ria Pásztorová
2021-09-21
Mali sme upchatý dažďový zvod, tlakom vody nám ho vyčistili, veľmi pekne Vám ďakujem a odporúčam túto firmu aj ostatným.
Zuzana Kusziová
Zuzana Kusziová
2021-09-21
Positive
Professionalism
Quality
Advertisement
Gabriela Marcinová
Gabriela Marcinová
2021-09-17
Majstri po zavolaní prišli rýchlo, zostali dlho lebo sa vyskytol nečakaný problém s krtkovaním, zostali až do úplného odstránenia poruchy do 22 hod napriek tomu, že sa začínal víkend a volala som ich až po 15 hodine k nám do Modry. Ak budeme mať ešte problém, volám len ich .
Beáta Gvothova
Beáta Gvothova
2021-09-17
Positive
Professionalism
Quality
Chcem sa poďakovať pánom, že aj počas sviatku nám prišli prečistiť upchaté WC, ešte raz ďakujem a vrelo odporúčam
Miroslava Lojkovicova
Miroslava Lojkovicova
2021-09-13
Peter X
Peter X
2021-09-10
Positive
Professionalism
Rýchle vybavenie od prijatia telefonátu, profesionálny prístup. V prípade ďalšej poruchy, viem na koho sa obrátiť.
Advertisement
Monika Királyová
Monika Királyová
2021-09-09
Positive
Professionalism
Skvelà komunikàcia, rýchly prìchod, pràca bola vykonanà precìzne, cena bola prijateľnà, tùto firmu vrelo odporùčam.
Alena Švrčková
Alena Švrčková
2021-09-09
Positive
Professionalism
Quality
rýchle vyriešenie problému s upchatým odtokom WC, kvalitná práca môžem odporučiť
tomas krnac
tomas krnac
2021-09-08
Miroslava Filípková
Miroslava Filípková
2021-09-06
Veľmi dobrá spolupráca ,ochotný personál hlavne čo sa týka poradenstva a konzultácie. Rýchla a kvalitná práca
Advertisement
Katarína Tomčová
Katarína Tomčová
2021-09-05
Positive
Professionalism
Dobrý deň, mali sme poruchu na kanalizačnom potrubí v rodinnom dome, chlapci kamerou zistili, že je prevalené. Oprava bola prevedená precízne a odborne. Určite ak budem mať v budúcnosti nejaký problém obrátim sa na Vás. Ešte raz Vám ďakujem.
Katarína Šedivá
Katarína Šedivá
2021-09-02
Positive
Professionalism
Punctuality
Túto firmu mi odporučili moji známi. Mala som problém s kvapkajúcou batériou. Telefonicky sme sa dohodli na presnom čase, kedy mi to prídu opraviť. Páni boli veľmi šikovní ešte raz Vám srdečne ďakujem za pomoc. Určite ak budem mať v budúcnosti nejaký problém obrátim sa na Vás.
Marek Balaz
Marek Balaz
2021-09-02
Positive
Professionalism
Punctuality
Mal som problém s neodtekajúcim WC, chlapci prišli, s pumpou to prestrelili a už to funguje. Som rád, že mi to tak rýchlo odstránili. Ďakujem.
Miloš Nádasdi
Miloš Nádasdi
2021-08-25
V dnešnej dobe rôznych "kvázi odborníkov" skutočne profesionálna firma s odborným technickým vybavením, znalosťami a hlavne serióznym prístupom ku zákazníkovi. Môžem skutočne vrele odporučiť .... od dnes budem využívať v prípade potreby len ich služby.
Advertisement
Michaela Pastuchova
Michaela Pastuchova
2021-08-25
Positive
Professionalism
Veľká spokojnosť z mojej strany, veľmi profesionálny prístup. Prišli hneď po zavolaní a problém vyriešili raz dva. Odporúčam všetkými desiatimi!
Natália Matúšková
Natália Matúšková
2021-08-25
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Vrelo odporúčam túto firmu. Mali sme problém s kanalizáciou v rodinnom dome, na telefónnom čísle sme si objednali monitoring aj následnú opravu. Za jeden deň prišli, vykopali staré potrubie, pripojili nové a všetko dali do pôvodného stavu vrátane zámkovej dlažby. Skvelý profesionálny prístup. Boli sme nadmieru spokojní, odporúčam.
Milos J.
Milos J.
2021-01-09
Velmi profesionalny pristup. Rychlo vyriesili nas problem.