Stjørdal Auto AS

Stjørdal Auto AS Reviews

Good rating
4.1
986 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (986)
Bjørn Hojem
Bjørn Hojem
2024.04.18
Atmosphere
Food
Service
Walter Dr.Seitz
Walter Dr.Seitz
2024.04.18
Sehr gutes indisches Lokal- allerdings : Auch der Schärfegrad mittel ( die Auswahl besteht in mild, mittel , scharf) ist für Leute, die scharfes Essen nicht vertragen, grenzwertig. Neben mir saß eine Herr der bei einem "milden " Gericht die Schärfe bemängelte. -- Ansonsten freundliche Bedienung, man wartet nicht lange aufs Essen-- Insgesamt: Empfehlenswert! Geschmacklich sehr gut und frisch zubereitet. Update vom 18.April 2024( zwei Jahre nach meinem ersten Besuch): Leider nur noch 2 Sterne. Offensichtlich haben Koch und Personal gewechselt. Chaotische Bedienung, mussten mehrmals reklamieren, warteten ewig auf unsere Getränke. Das Essen war von ganz anderer Qualität als vor 2 Jahren, hatte wenig mit indischem Essen zu tun, offensichtlich werden nun Fertigsaucen verwendet, das Hähnchen war nicht richtig durchgebraten. Das Nanbrot war ebenfalls nicht richtig fertiggebacken, schmeckte teils nach rohem Teig. Gesamteindruck: Enttäuschend, nicht vergleichbar mit der tollen Qualität vor 2 Jahren. SCHADE!
sudhir gusain
sudhir gusain
2024.04.10
Superb food & service.
Atmosphere
Food
Service
Reply from Stjørdal Auto AS 2024.04.10
Tusen Takk, Sudhir!
Ole Martinus Berg
Ole Martinus Berg
2024.03.29
Nydelig mat
Atmosphere
Food
Service
Vejrill a.
Vejrill a.
2024.03.26
Camilla Isabell Kolstad
Camilla Isabell Kolstad
2024.03.21
Sophia Therese Kjær
Sophia Therese Kjær
2024.03.19
Johanne Sonja Svenning
Johanne Sonja Svenning
2024.03.10
Jeg etterlater normalt ikke tilbakemeldinger på steder jeg er misfornøyd med, men dette gjør meg fortsatt såpass opprørt at jeg føler jeg må dele. Hvis jeg kunne gitt 0 stjerner hadde jeg gjort det. Jeg booket en time i desember med en av Ela's senior-frisører. Det første bildet er håret mitt før timen, og det andre er hva jeg spurte om. De to siste er det jeg gikk ut med. Jeg ba om en oppfriskning av håret i kobber-farge, og gikk ut med brunsort hår, fra en SENIOR-frisør. Jeg har genuint så mye sorg rundt denne opplevelsen, da jeg hadde brukt omkring 3 år på å få håret mitt tilbake til et sunt nivå, og jeg hadde snakket med frisøren om dette og hvor viktig det var for meg å bare ivareta håret nå. Jeg må nå bruke 3 ganger så mye som timen kostet for å få det tilbake til normalen, og ikke minst må jeg bleke det igjen for å få det så lyst som det var. Jeg slapp å betale for timen, men da jeg sa at jeg var misfornøyd og at dette ikke var det jeg ba om fikk jeg til svar fra daglig leder at "det er bare hår". Hallo??? Fra en frisør er det det SISTE jeg ville forventet å høre. "Du må bare stole på oss og la oss fikse det". Absolutt ikke. Kommer ALDRI til å besøke igjen. STYR. UNNA.
God Godly
God Godly
2024.03.09
Super Service, Super Mat og det er så hyggelig inne. Servitørene er imøtekommende, og kjempehyggelig. Anbefales på høyt nivå.
Atmosphere
Food
Service
Knut Green Solem
Knut Green Solem
2024.02.29
Polina Sælen
Polina Sælen
2024.02.26
Jeg har bestilt hårspa, det var en avslappendes opplevelse. Har fått tilbud og drikke, håret mitt ble silkemykt og frisøren tilbød å krølle håret mitt på slutten.
Ruben Ellingsen
Ruben Ellingsen
2024.02.23
Knallbra.
Atmosphere
Food
Service
Loai Al-zarkani
Loai Al-zarkani
2024.02.22
Jeg har spist mange ganger der men kvaliteten på maten har blitt dårligere jeg var veldig skuffet av maten vi spist siste og jeg prøver å si til dem at maten var ikke god men de blir ikke om det.
Atmosphere
Food
Service
Tommy Olsen
Tommy Olsen
2024.02.20
Atmosphere
Food
Service
Vilde Lien
Vilde Lien
2024.02.16
Maten her var veldig smakløs i forhold til den sykelige dyre prisen. Jeg forventet en fortryllende indisk opplevelse, de kan ikke å bruke krydder. Istedenfor fikk jeg en veldig skuffende opplevelse med utrolig irriterende musikk. Jeg anbefaler ikke min værste fiende å dra hit engang. Spriten hadde ingen kullsyre og var like smakløs som maten. Jeg skulle egentlig bestille en mango juice, men det hadde du tydeligvis ikke. Da synes jeg man kan ta det av menyen, så jeg ikke får falske forhåpninger. Min kjæreste spyttet meg også i ansiktet på grunn av den ekle maten.
Atmosphere
Food
Service
Davood Dadras
Davood Dadras
2024.02.10
Atmosphere
Food
Service
Leif Erik Skjelten
Leif Erik Skjelten
2024.02.10
Great place. Super service and food. Lokated in the city centre
Atmosphere
Food
Service
Rita Haugerud
Rita Haugerud
2024.02.08
God mat god service 👍🙂
Atmosphere
Food
Service
Mid lowKeyy
Mid lowKeyy
2024.02.07
Aron Holm
Aron Holm
2024.02.07