MediKlinik Reviews

MediKlinik Reviews

3.9

Good - based on 105 reviews

krajsizivot.sk
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (105)
Stephan C
Stephan C
2024-01-26
Bohužiaľ mám zlú skúsenosť. Objednal som sa na Rhinoplastiku. 2350eur. Pred operáciou som zaslal fotky. Potom som žiadal konzultáciu, ale na recepcii mi povedali, že ta nie je potrebná. Chyba je potrebná. V deň operácie som MUDr. Sivačkovi vysvetlil čo chcem. Vyrovnať a zmenšiť môj nos. Po týždni mi dali dlahu dolu a zistil som, že mám vyrovnaný nos a identický nos ako pred operáciou. Nosné dierky pohnuté vôbec neboli. Po mesiaci som mal konzultáciu prečo môj nos nebol upravený na menší. Doktor rozhodol, že takto mi to ide k tvári a hotovo. Vyrovnaný nos a zmenšená špička 2mm. Nešiel som na operáciu kvôli 2mm. Ďalšiu operáciu ak chcem si musím znovu zaplatiť a čakacia doba medzi operáciami 12 mesiacov. Ďakujem pekne. To keby som vedel, že mi iba vyrovná nos tak tam ani nejdem. Názor si urobte všetci sami. Neprajem to nikomu. Dobre sa rozhodnite kam pojdete na operáciu.
Mayer attila Mayer
Mayer attila Mayer
2023-12-31
katarina antalkova
katarina antalkova
2023-12-16
Odporúčam kliniku.Od recepčných,cez sestry az po lekárov všetci veľmi milí.S výsledkom som zatiaľ veľmi spokojná.Uvidím neskôr,až ustúpi opuch.Pán Dr.Szemerey je odborník 🙂👍Som rada,že som sa rozhodla pre Mediklinik
nikoleta pospechova
nikoleta pospechova
2023-12-14
Neskutocne ludsky a mily pristup vsetkych sestriciek, ciste prostredie, chvilami sme sa so spolubyvajucou po operacii citili ako na dovolenke😅. Mozem len doporučiť🙏🏼
MikeR
MikeR
2023-12-09
Niečo neuveriteľné ľudské zachádzanie, milí prístup ci uz na recepcii alebo sestričky alebo doktorov, takéto niečo som už dlho nevidel klobúk dole doporučuje 10 hviezdiciek
Katarína Roščáková
Katarína Roščáková
2023-11-22
Dcérka niekoľko mesiacov trpela na zväčšené nosné mandle, v noci prestávala aj na niekoľko sekúnd dýchať. Keďže v miestnej nemocnici sme dostali termín až o niekoľko mesiacov, zháňali sme inú nemocnicu, no všetky nami osolovené mali termín rovnako alebo aj neskôr. Dostala som od známeho tip na túto kliniku a na moje prekvapenie nám do 2 týždňov dali termín na prvé vyšetrenie a za týždeň už dcérka išla na zákrok. Musím povedať, že aj napriek tomu, že ja mám fóbiu z bieleho plášťa a dcérka je veľmi citlivá, najmä na lekárov a s tým spojené úkony, zákrok aj pobyt na klinike prebehol DOKONALE, bez najmenšieho náznaku stresu. Lekári aj sestričky boli špičkoví a profesionálni a dokonca by som ešte aj povedala, že si to tam malá užívala :D takže pre nich VEĽKÉ ĎAKUJEM :) stálo nás to síce kopu peňazí, ktoré by sme v štátnej nemocnici neminuli, avšak nemenila by som, pretože prostredie, prístup, personál a samotný zákrok TOPKA. A počuť dcérku po XY mesiacoch v noci kľudne a bez dusenia dýchať nosom, je na nezaplatenie!
Niemandsland N.
Niemandsland N.
2023-11-08
Bester schönh Hirurg ❤❤❤. Realistisch und immer gut aufgelegt Personal freundlich🤗🤗. Bin sehr zufrieden. . Hals straffung ,Fettabsaugung und Brüste straffen...alles dort gemacht und werde es wieder tun!
Futter für bosniens Straßen Tiere
Futter für bosniens Straßen Tiere
2023-10-31
Man weiss eigentlich garnicht was man dazu sagen soll. Beim erst gespräch schien mir der ungarische arzt sehr suverän und professionell es wurde ausgemacht den hals zu machen und die wagen zu liften inkl.fettabsaugung bei der jawline . Seht einfach die bilder am tag von der op 7.august und heute 31.10 ....es ist kein unterschied die falten und das fett wegen dem ich mich operieren hab lassen sind immer noch da .ich bin während der op aufgewacht die klinik hat sich raus geredet ich hätte drogen genommen ich hab ihnen angeboten einen drogen test zu machen mit meinem blut...keine entschädigung nichts ich sollte nochmal hin kommen um das anschauen zu lassen. Ich lasse mich dort sicher nicht noch einmal operieren.meine lippe ist schief gespritzt wie man sehen kann...rausgeschmissernes geld.
Zuzana Baboľ Fiľová
Zuzana Baboľ Fiľová
2023-10-18
My sme Mediklinik navštívili s dcérou, vyberali jej nosnú mandlu. Extrémne som sa bala ale musím povedat, že všetko bolo skvelé. Od pani na recepcii cez sestričky až po úžasných lekárov MUDr. Straku - ORL a MUDr. Knapkovu -anesteziologicku (uspávania som sa bala najviac, keď som sa na ňu prvý krát pozrela všetok strach ako z matky zo mňa opadol). Skvelý profesionálny prístup nielen k pacientke (aj po zákroku ju neustále chodili kontrolovat) ale aj k nám ako k úplne vystrašeným rodičom (všetko vysvetlili povedali). Pre každého: termín operácie sme mali do 9 pracovných dní, ak sa vaše dieťa trápi či už s dýchaním alebo soplami a výber mandle je nutný nečakajte na žiadne operácie inde viac ako je nutné. Ušetrené peniaze vám za to absolútne nestoja. Najdôležitejšie je predsa zdravie detí a nie ich zdĺhavé trápenie, ktoré nám v Mediklinik vyriešili ako svihnutim carovneho prútika ( už na druhý deň bola bez soplov zelených žltých a podobne, bez teploty). Obvolala som všetky kliniky aj súkromné aj štátne na Slovensku všade boli termíny tri mesiace, pol roka a viac- veď to je neskutočne. Keby som vedela aký bude priebeh operácie aj následná rekonvalescencia urobíme oveľa skôr.... Ďakujeme Mediklinik, ďakujeme pán doktor Straka
Juraj Mozdík
Juraj Mozdík
2023-10-11
2 x operácia tento rok, 2 x max spokojnosť. Môžem každému len odporučiť
Oto Kovacs
Oto Kovacs
2023-10-07
Super prístup, Konzultáciu som dostal bazpkatne určite sa vrátim :)
Roman Straka
Roman Straka
2023-10-05
Profesionální přístup od prvního okamžiku. Už při předoperačním vyšetření na mne celá klinika působila velmi profesionálním dojmem. Na recepci se mne hned ujali a navigovali mne do čekárny. I když jsem přijel o pár minut dříve nemusel jsem čekat a pan doktor Hric mne hned vyšetřil, vysvětlil mi možnosti a uklidnil všechny mé obavy z chystaného zákroku. Termín zákroku jsem dostal za tři týdny. V den operace jsem ráno přijel na kliniku kde se mne hned ujala recepční Ivanka a po chvíli mne předala do péče sestřičky Juditky která mi vše profesionálně vysvětlila ukázala mi pokoj a po celý čas mé hospitalizace se o mne perfektně starala. Pak už jsem měl krátký rozhovor s anesteziologem a panem doktorem Hricem který mne operoval. Poté následovala samotná operace. Potom jsem se probudil na pokoji ve kterém nemocnici připomíná pouze moderní polohovací lůžko. Jinak si připadáte jako na hotelu. Pak mne ještě páni doktoři zkontrolovali. A následně se o mne až do mého propuštění ve 14:00 vzorně starala sestřička Juditka. Tímto chci všem poděkovat za příkladnou péči .
Dominik Sumichrast
Dominik Sumichrast
2023-09-21
Môžem len odporučiť super kolektív profesionálov tak ako to ma naozaj vyzerať ďakujem bol som na operácii gynekomastie a všetko prebehlo na 100% v poriadku cítil som sa tu velmi dobre... ešte raz veľké ďakujem celému kolektívu a hlavne Juditke a Barbie za super starostlivosť ❤️
Adam Jonáš
Adam Jonáš
2023-09-20
Veľmi ďakujem za perfektný zákrok a následnú starostlivosť. Maximálna spokojnosť.
Darinka Michalinova
Darinka Michalinova
2023-08-24
Alica Hajdinová
Alica Hajdinová
2023-08-17
Nech idu do pice cele kliniky vcetne tejto, clovek ma hodinu s malym deckom cestu a dalsiu pol hodinu cakaju v cakarni a este ktovie kolko by sme cakali. Vysetrenie cena 60€ ktore trva 15minut? Nech idu dopice uz druha klinika prva bola refit strcte sa.
Jana Pi
Jana Pi
2023-08-15
Bola som na operacii u Mudr. Csendes a zial bohu som cakala o 2 hodiny navyse na svoj dohodnuty termin. Taktiez prehnane poplatky skoro za vsetko. Uroven jednania s pacientom ako v statnej nemocnici, tu je vyhododou iba krajsie prostredie.. Urcite sa sem nevratim.
Niemandsland N.
2023-06-24
DR. Szemerey B. István ist ein Künstler DR. Szemerey B. István ist ein Spezialist. Lob!Lob! Bild wird mehr als Worte zeigen . Er besserte mein Hals den Dr.Worseg in Wien verpfuschte. Immer wieder Mediklinik und DR. Szemerey B. István. Alle nett. Hilfsbereit und sie machen ihre Arbeit perfekt ohne viel Gerede und Selbstlob. Perfekte Klinik! Lela Wien
Martin Sykora
Martin Sykora
2023-06-21
Veľká spokojnosť, odporúčam.
Maria C.
Maria C.
2023-06-19
Byłam na zabiegu sterylizacji, choć czytając komentarze osób które nawet tam nie były to długo się wahałam. Z komentarzy w Internecie wynika że operacje wykonywane są bez rękawiczek a tak naprawdę standard higieny jest wyższy niż w Polsce (nie tylko rękawiczki ochronne ale nawet czepki u personelu). Szkoda, że osoby piszące takie komentarze nie dodają żadnych zdjęć na potwierdzenie wizyty, ja dodaję bo naprawdę tam byłam (oddział w Most pri Bratislave). Jest bardzo czysto, obsługa jest bardzo miła, pomocna i można się dogadać nawet po polsku. Polkom pokrzywdzonym nie tylko przez polskie prawo ale także przez nieprawdziwe komentarze polecam decydować o swoim ciele bez strachu :)