OSK Kozłowski - prawo jazdy kat. B

OSK Kozłowski - prawo jazdy kat. B Reviews

Excellent rating
5.0
132 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (130)
Mikołaj Bilski
Mikołaj Bilski
2022.04.23
Świetna szkoła! Zdane za pierwszym razem - i teoria i praktyka. Szczególnie ważne jest to, że instruktorzy uczą i zdania egzaminu i praktycznej, codziennej jazdy
Advertisement
Julia Zulewska
Julia Zulewska
2022.01.21
Piotr Szczepan
Piotr Szczepan
2022.01.14
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Bardzo polecam ... Miła atmosfera... I profesjonalna szkoła.... Dzięki..
Wanesa Wrąbel
Wanesa Wrąbel
2022.01.10
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Zdecydowanie najlepsza nauka jazdy! Bardzo polecam ze względu na dokładność i precyzyjność szkolenia. Każde aspekty są poruszane i porządnie omawiane. Jest stały kontakt z instruktorem i bez problemu można się umawiać na jazdy, kiedy nam pasuje! :)
Adam Zwoliński
Adam Zwoliński
2022.01.05
Positive
Professionalism
Pełen profesjonalizm świadczonych usług!!!
Advertisement
Łukasz Jagielski
Łukasz Jagielski
2022.01.05
Positive
Professionalism
Z całą pewnością najlepsza szkoła nauki jazdy . Profesjonalne podejście instruktora do kursanta . Polecam każdemu .
Anastazja La Rosa
Anastazja La Rosa
2022.01.05
Positive
Professionalism
Bardzo polecam OSK Kozłowski. Profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta, nauka na najwyższym poziomie, bardzo dziękuję za świetne przygotowanie do egzaminu jak i do jazdy w życiu codziennym, przyjazną atmosferę i wiele cierpliwości. Jeszcze raz serdecznie polecam.
Oliwia Czarnecka
Oliwia Czarnecka
2021.12.27
Z całego serca polecam OSK Kozłowski, świetne podejście do kursantów, bardzo pomocny instruktor i przedewszystkim dużo cierpliwości. Egzaminy w wordzie po kursach w OSK Kozłowski zdane za pierwszym razem ❤️
Zuzanna Wydmuch
Zuzanna Wydmuch
2021.12.23
Jestem bardzo zadowolona ze swojego wyboru. Instruktor wykazuje pełen profesjonalizm i przede wszystkim cierpliwość w stosunku do kursantów. Zdane za pierwszym. Dziękuję bardzo.
Advertisement
Jakub Wolf
Jakub Wolf
2021.12.22
Positive
Communication
Quality
Value
Agata Przybyła
Agata Przybyła
2021.12.20
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Świetny instruktor, bardzo dokładnie i w przystępny sposób tłumaczy. Po kursie jest się faktycznie przygotowanym do jazdy po drogach, ma się poczucie bezpieczeństwa i świadomość całkowitego panowania nad pojazdem. Właśnie zdałam egzamin i serdecznie polecam 🙌 🚗
Alicja Stachak
Alicja Stachak
2021.12.13
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Instruktor bardzo dobrze przygotowuje do jazdy, a także pod egzamin. Warto go uważnie słuchać ;) wymagający ale ma dużo cierpliwości!
Svitlana Dovhan
Svitlana Dovhan
2021.11.27
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
W OSK „Kozłowski” pobierałam naukę jazdy samochodem na prawo jazdy kategorii B. Jestem wdzięczna za cierpliwość ze strony pana Kozłowskiego. Jego wielkie zaangażowanie przyczyniło się, że zdałam za pierwszym razem egzamin teoretyczny oraz praktyczny. :) Z podziękowaniem, Svitlana Dovhan.
Advertisement
Julia Grzywacz
Julia Grzywacz
2021.11.25
Positive
Professionalism
Zdane za drugim razem, profesjonalni instruktorzy, bardzo przyjemna atmosfera! 10/10 bardzo polecam!!!
Lola S
Lola S
2021.11.24
Gabriela Mazur
Gabriela Mazur
2021.11.10
Positive
Communication
Professionalism
Polecam serdecznie! Profesjonalne podejście i przygotowanie do egzaminu i przyszłej jazdy. Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem.
Mateusz Śliwiński
Mateusz Śliwiński
2021.10.27
Praktyka zdana za pierwszym razem. Pan Kozłowski to doświadczony instruktor z dużą wiedzą. Polecam!
Advertisement
Sara Kądzielewska
Sara Kądzielewska
2021.10.27
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Super szkoła lepszej się wybrać nie da instruktor bardzo miły pomocny i profesjonalny zawsze da się dogadać bardzo polecam !!!😊
Liiiv 003
Liiiv 003
2021.10.19
Positive
Professionalism
Egzamin zdany bezbłędnie, ogromna wiedza i pełen profesjonalizm. Polecam każdemu, najlepsza szkoła w Jeleniej Górze!!
Wilkuuu Q
Wilkuuu Q
2021.10.07
Positive
Professionalism