Five Seasons Two Reviews

Five Seasons Two Reviews

4.6

Excellent - based on 319 reviews

kochamkarkonosze.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (319)
Krzysztof Włudarski
Krzysztof Włudarski
2024-02-22
Trip type
Vacation
Advertisement
Anna Skałecka
Anna Skałecka
2024-02-20
Bardzo klimaryczny apartment, bardzo dobra lokalizacja. Śniadania bardzo smaczne i urozmaicone. Odwiedziliśmy kolejny raz to miejsce 🙂
Location
Rooms
Service
Arkadiusz Marzodko
Arkadiusz Marzodko
2024-02-19
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Damian Kawicki
Damian Kawicki
2024-02-19
Location
Rooms
Service
Ala Piegowska
Ala Piegowska
2024-02-18
Advertisement
marcin joachimiak
marcin joachimiak
2024-02-18
Pokoje są piękne. 5 minut do miasta super lokalizacja, obsługa prze miła, można skożystać z basenu w platinum i blue mountain, śniadania pyszne i świeże. Dla pieska było przygotowane legowisko, jedzenie i woda.bardzo nam się tu podobało.
Location
Rooms
Service
Karolina Grabowska
Karolina Grabowska
2024-02-18
Adam Grelak
Adam Grelak
2024-02-18
Bardzo ładny i nowy hotel. Obsługa hotelowa miła i pomocna. Pokoje czyste i pachnące. Śniadania były bardzo smaczne. Każdy znajdzie coś dla siebie pośród wielu potraw. Miejsce godne polecenia. Jeszcze tu wrócimy.
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
VSeunos92
VSeunos92
2024-02-16
We visited for one night before Christmas in the hopes of seeing snow during our trip to Wroclaw. The hotel is incredible value for money-We felt like we were in Luxury for the night with the huge room and sauna. The front desk staff were very friendly and the breakfast was very nice too. We would definitely recommend and would happily stay again.
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Advertisement
Mariusz Gołębiowski
Mariusz Gołębiowski
2024-02-09
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Bozena Berlik
Bozena Berlik
2024-02-08
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Adrian Adeks
Adrian Adeks
2024-01-30
Location
Rooms
Service
mała merigold
mała merigold
2024-01-29
Hotel na plus, blisko centrum, ładne, czysciutkie pokoje. Obsługa bardzo sympatyczna i pomocna. Dużo piesków podczas pobytu również na pluuuus. Jedyne minusy to fakt że słychać sąsiadów z góry i brak możliwości rezerwacji miejsca parkingowego. Świnka wypoczęła ✨
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Advertisement
Aleksandra Chałupnik
Aleksandra Chałupnik
2024-01-28
Hotel bardzo fajny, czysty i w idealnym miejscu dla kogoś kto lubi być trochę na uboczu, jednocześnie 5min do głównej ulicy z restauracjami i 10min do szlaków Pokój bardzo nowoczesny, za osobną sypialnią idealny dla rodziny 2+2, sauna w łazience idealna sprawa. Personel bardzo uprzejmy. Śniadania bardzo smaczne. Na pewno tam wrócimy i polecamy.
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Sylwia Libera
Sylwia Libera
2024-01-24
Polecam hotel🙂
Location
Rooms
Service
Irek Falk
Irek Falk
2024-01-22
Pokoje czyściutkie, sauna w pokoju na wyłączność to strzał w dziesiątkę, widok na Góry. Obsługa na najwyższym poziomie. Polecam ten hotel, rewelacja.
Location
Rooms
Service
Ziutek Wieczorski
Ziutek Wieczorski
2024-01-22
Wielkie brawa za całokształt dla Dyrekcji i Obsługi 👏Wysoki poziom dbałości o każdy szczegół 💪
Trip type
Solo
Location
Rooms
Service
Advertisement
Paweł Śledziński
Paweł Śledziński
2024-01-21
Polecam
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Dominika Chyclak
Dominika Chyclak
2024-01-21
+ Miła obsługa , - pokój “apartament “ z widokiem na parking brak informacji przy rezerwacji ze będzie to pokój zaraz obok wejściowych drzwi do budynku co skutkuje notorycznym hałasem zamykających się i otwierających drzwi - pokój nie jest wyciszony - cena parkingu jest za droga przy takich cenach pokoi
Lukas Dziura
Lukas Dziura
2024-01-17
Nie ma do czego się przyczepić poza ciągle psującymi się drzwiami wejściowymi do budynku ...
Trip type
Vacation
Friends
Location
Rooms
Service