Sklep komputerowy Klik Reviews

Sklep komputerowy Klik Reviews

5.0

Excellent - based on 130 reviews

kliksc.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (130)
Aga Agusia
Aga Agusia
2023-11-11
Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Miły kontakt, profesjonalna obsługa. Wysyłka szybka, z miłą niespodzianką. Jak najbardziej polecam ♥️
Advertisement
Kasia Wierzba
Kasia Wierzba
2023-11-04
Polecam sklep z całego serca ♥️ fachowa obsługa dziś na cenę złota a tu dostępna specjalnie dla klienta 💪
Kazik 75
Kazik 75
2023-11-04
Świetnie zaopatrzony sklep,polecam !
Ania AK
Ania AK
2023-11-03
Najlepszy, szeroki asortyment w rozsądnych, atrakcyjnych cenach. Obsługa, doradztwo i opieka nad klientem na profesjonalnym, super wysokim i co ważniejsze niezawodnym poziomie. Wiedza, doświadczenie, serdeczność, miła obsługa👌 Sklep KLIK tworzą Ludzie Godni Zaufania - Sklep KLIK jest Godny Polecenia.
Damian fghj
Damian fghj
2023-11-03
Świetna obsługa klienta,zawsze doradza coś dobrego i super klimat . Pozdrawiamy
Advertisement
Paula Paula
Paula Paula
2023-11-03
Bardzo miła obsługa, zainteresowanie klientem .Profesjonalna obsługa. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecamy polecamy
Reply from Sklep komputerowy Klik 2020-07-04
Dziękujemy bardzo za opinię. Staramy się sprostać oczekiwaniom naszych klientów i w takich ocenach znajdujemy wiele motywacji do dalszego rozwoju i zwiększania kwalifikacji. Dziękujemy i zapraszamy serdecznie.
Adela Borkowska
Adela Borkowska
2023-11-03
Bardzo dobra i miła obsługa. Dobrze doradzają. :)
Andrzej Zurek
Andrzej Zurek
2023-11-03
Sklep fajny, klimatyczny. Profesjonalna, zawsze służąca pomocą załoga. Nie zostawią klienta bez próby rozwiązania problemu. POLECAM 👍
Joanna Matuszewska
Joanna Matuszewska
2023-11-03
Super obsługa! Polecam!
Advertisement
Elżbieta Włodarczak
Elżbieta Włodarczak
2023-11-03
Profesjonalne podejście do klienta. Obsługa zawsze na najwyższym poziomie. Polecam.
Elżbieta Kania
Elżbieta Kania
2023-11-02
Świetny i dobry jakościowo asortyment w przystępnych cenach. Polecam 👍
Kasia Bachman
Kasia Bachman
2023-11-02
Super Miejsce ,Miła , Sympatyczna obsługa,Wrazie potrzeby doradza i potwierdza.Super Sklep🤗
Alicja Karolewska
Alicja Karolewska
2023-11-02
Obsługa profesjonalna, miła, doradzą.Z chęcią się wraca do takiego sklepu.polecam
Advertisement
Marcin “MaNo” Nowak
Marcin “MaNo” Nowak
2023-10-31
Wspaniały jest to sklep, nie zapomnę go nigdy
Anna Wszołek
Anna Wszołek
2023-10-31
Polecam serdecznie stronkę ❤️❤️❤️
Maciej Kaliczyński
Maciej Kaliczyński
2023-10-31
Najlepszy sklep w okolicy z najlepsza obsługą. Wszyscy uczynni, chcący pomóc Ci za każdym razem kiedy potrzebujesz pomocy. Naprawią, pomogą dobrać odpowiedni sprzęt, wytłumaczą, polecą a nawet przygotują wszystko co potrzebujesz na telefon. Jak dla mnie mega załoga z ogromna wiedzą. Polecam serdecznie odwiedzić każdemu ten sklep.
Karolina Beinka
Karolina Beinka
2023-10-31
Cudowny sklep z najmilszą obsługą w Sulechowie. Polecam z całego serca ❤️ pełen profesjonalizm.
Advertisement
ever258
ever258
2023-10-31
Zaufanie łatwo zdobyć ale trudnie utrzymać. W przypadku sklepu Klik to zaufanie jest stale i tylko rośnie. Osoby które tworzą tą firmę stworzyły super atmosferę dla klientów poprzez fachową i merytoryczną pomoc. POLECAM W 1000%
Sandra Grabarz
Sandra Grabarz
2023-10-31
Polecam z całego serca. Bardzo miła i sympatyczna obsługa.
Ewa Lipinska
Ewa Lipinska
2023-10-31
Polecam , miła obsługa , fachowe doradztwo