Kiteloop - Kitesurfing and Wing foil lessons in Montenegro Reviews

Kiteloop - Kitesurfing and Wing foil lessons in Montenegro Reviews

4.8

Excellent - based on 480 reviews

kiteloop.net
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (386)
Manojlovic Dejan
Manojlovic Dejan
2024-02-10
💪😏👍🎛️❤️
Advertisement
Manojlovic Dejan
Manojlovic Dejan
2024-02-10
💪😏👍🎛️❤️
Stevan Dimitrijević
Stevan Dimitrijević
2024-01-13
Marko Bojkovic
Marko Bojkovic
2023-11-21
Odličan bar na plaži. Pristojne cene i dobra klopa.
Марко Смилић
Марко Смилић
2023-10-21
not recommends
neki bezobraznik,ne znam da li je gazda ili njegovi radnici,nasilnicki su mi razmontirali sator prosle godine,iako Sam rekao da cu ga pomeriti nakon sto je dosao menadzer I rekao mi je da Tu gde sam bio ne sme da se kampuje! poslusacu Sam ga I obecam da cu se pomeriti vec sutradan! naravno nisu mogli da sacekaju Taj Dan vec su me preduhitrili,I uspeli da mi upropaste sator na vise mesta (pokidali beside,jednu citavu stranicu satora)! prosto nemam drugog izbora nego da posaljem poruku,jer su se stvarno poneli kao najgori olosi,to ne bi uradio ni najgorem neprijatelju! zato Sam ogorcen na Kiteloop,I tek cu pricati svima koje znam,a znam dosta ljudi koji letuju dole,da se cuvaju govnara poput onog KO je to uradio. Hvala
Advertisement
Melita Cvetkovic
Melita Cvetkovic
2023-10-03
Zora Lazic
Zora Lazic
2023-09-27
Tijana Boskovic
Tijana Boskovic
2023-09-26
Magic place, wonderful people ✨
Bojan Saptovic
Bojan Saptovic
2023-09-20
Advertisement
nikola m
nikola m
2023-09-14
Katarina Elenkov
Katarina Elenkov
2023-09-12
Konobar je bio jako neprijatan kada je hteo da nam naplati pice koje smo porucili a nikada nismo dobili, mi smo odbili da platimo ono sto nismo dobili posle pola sata cekanja. Uzeo je staklenu flasu i terao nas napolje iz kafica i vikao na nas. Ambijent lep, usluga jako losa
Igor Dabic
Igor Dabic
2023-09-12
- imali smo veoma neprijatnu scenu sa napusenim konobarom - nije mogao da zapamti porudzbinu - isticao je da nije njegov problem sto nismo dobili pice - zahtevao je da platimo racun - krenuo flasom na nas - inace je lokacija je super, ako izuzmemo napusenog konobara
Srdjan Suc
Srdjan Suc
2023-09-12
Nadrogirani konobar nas je izbacio iz kafića jer nismo hteli da platimo piće koje nikad nismo ni dobili. Učinite sebi uslugu i zaobiđite ovo leglo narkomana, Dolcinium je blizu i usluga je vrhunska.
Advertisement
Sezen Ismail
Sezen Ismail
2023-09-11
Ѓорѓи Атанасовски
Ѓорѓи Атанасовски
2023-09-11
awesome beach, perfect view, lot of mosquitoes after sunset
Đorđe Anđelković
Đorđe Anđelković
2023-09-01
Kiteloop sjajno mesto divno uređena plaža predobra atmosfera
Nebojša Nedić
Nebojša Nedić
2023-09-01
One of the most beautiful places I have ever visited anywhere. It has that right measure of everything. If you like kitesurfing, then it is even better :)
Advertisement
Alex Smith
Alex Smith
2023-08-28
Miljan Petkovic
Miljan Petkovic
2023-08-25
Bojan Dosen
Bojan Dosen
2023-08-25